CategoryTemplateData Object ( [variable_label:protected] => category [id] => 386 [lft] => 85 [rgt] => 86 [show_sibling_categories] => 1 [show_subcategories] => 1 [catalog_template_id] => [synchronize_id] => [href] => https://www.gofitness.fi/ateriankorvikkeet [url_name] => ateriankorvikkeet [filename] => [filetype] => [image_id] => [meta_keywords] => ateriankorvikkeet met-rx pro meal supermass nutrilett ackd [meta_description] => Ennen muinoin oli saatavilla vain Met-RX ja markkinoille on nyt tullut lukuisia muitakin. Mm. tämä Supermassa Pro-Meal ateriankorvike. [page_title] => Ateriankorvikkeet [description] =>

Ateriankorvikkeet

Kun haluat nopeata täsmäravintoa ja nauttia kevyen, mutta ravintorikkaan aterian niin ateriankorvike sopii tähän parhaiten. Ateriankorvike ei korvaa kuitenkaan oikeata kiinteätä ravintoa, vaan helpottaa aterioiden välissä nautittavaksi monipuoliseksi välipalaksi. Ennen muinoin oli saatavilla vain Met-RX ja markkinoille on nyt tullut lukuisia muitakin. Mm. tämä Supermassa Pro-Meal.
[name] => Ateriankorvikkeet )

Ateriankorvikkeet

Ateriankorvikkeet

Kun haluat nopeata täsmäravintoa ja nauttia kevyen, mutta ravintorikkaan aterian niin ateriankorvike sopii tähän parhaiten. Ateriankorvike ei korvaa kuitenkaan oikeata kiinteätä ravintoa, vaan helpottaa aterioiden välissä nautittavaksi monipuoliseksi välipalaksi.

Ennen muinoin oli saatavilla vain Met-RX ja markkinoille on nyt tullut lukuisia muitakin. Mm. tämä Supermassa Pro-Meal.

Järjestys: