Concept2 SkiErg2 PM5 + lattiatuki *saatavilla marras-joulukuussa*

  • Joustavat toimitukset
    {parent_category_link}
  • Suunnittelu ja leasing mahdollisuus
  • Asennukset ja huoltosopimukset
Concept2
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Toimituskulut alkaen: 39,80 €

Concept2 SkiErg2 PM5 + lattiatuki

Uudella SkiErg2 -hiihtoergometrillä voit harjoitella myös vuorotahtiin toisin kuin edeltävällä mallilla.

Concept2 SkiErg on uusi hiihtoergometri ja harjoitteluväline Concept2:lta. Kuten Concept2 sisäsoutulaite, Concept2 SkiErg2 auttaa sinua kehittämään voimaa ja kestävyyttä harjoittamalla koko kehoa tehokkaan ja rytmisen liikkeen kautta.

Hiihtäminen on nivelystävällistä ja paljon kaloreita polttavaa liikuntaa, joka sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Aivan kuten sisäsoutulaite, SkiErg2 sisältää:

• Suoritusmonitorin PM5, jonka avulla voit seurata tarkasti suoritustasi (tehot), tarkastella kehittymistäsi ja vertailla tuloksiasi muiden kanssa
• Ilmavastuksellisen vauhtipyörän: mitä kovempaa vedät, sitä enemmän vastusta tunnet

Mitat: Seinään kiinnitettävä: Leveys alhaalta 48,3 cm, Leveys ylhäältä 52 cm, Syvyys 40,6 cm, Korkeus 212 cm

Vapaasti seisova: 61 cm x 132 cm x 215,9 cm

Paino 20,9 kg, Lattiatuki 16 kg

Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella kuntolaitteet kotiin toimitettuna ja valmiiksi asennettuna alk. 149,- eur.
 


Hinta: 1390,00 (Sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 päivää

Määrä: kpl
Tarjouspyyntölomake yritysasiakkaille

Mitä hyötyä Concept2 SkiErgosta on hiihtäjille?

Concept2 SkiErg auttaa sinua kehittämään voimaa ja kestävyyttä lajinomaisesti. Mikään laite ei voi kopioida kaikkia hiihdon ominaisuuksia, eikä Concept2 SkiErg sitä yritäkään. Concept2 SkiErg mahdollistaa tasatyönnön ja vuorohiihdon harjoittelemisen, liike on keskeinen kaikille luistelu- ja perinteisen hiihdon tekniikoille. Tulet arvostamaan Concept2 SkiErgolla harjoittelua myös niinä päivinä joina sääolosuhteet estävät harjoittelun ulkona. Concept2 SkiErg tuo hiihtoon loistavan mahdollisuuden testata ja harjoitella fyysisiä ominaisuuksia kontrolloiduissa olosuhteissa. Hiihdon voimaharjoitteluun ja nopeusharjoitteluun Concept2 SkiErg tuo täysin uusia ulottuvuuksia. Kenties näemme joskus myös hiihtokilpailuja sisällä!

Mitä Concept2 SkiErg tarjoaa soutajille?

Concept2 SkiErg tarjoaa erinomaista liikuntaa kaikille. Jokainen veto yhdistää jalat, kädet, olkapäät ja keskivartalon alaspäin suuntautuvaan rutistukseen, käyttäen kehon painoa liikkeen eteenpäin viemisessä. Liike on nivelystävällinen koko kehon harjoitus, joka on verrattavissa soutuun. Soudussa monipuolinen kestävyyden harjoittelu on avainasemassa. Mikä on sen parempaa jos voit rospuuttokausilla tehdä pitkiä kestävyysharjoituksia soutuergon, hiihtoergon ja wattbiken avulla!

Miksi soutuun erikoistunut yritys valmistaa sisähiihtolaitetta?

Concept2 valmistaa innovatiivisia tuotteita harjoitteluun ja kilpailemiseen. Hiihto ja soutu ovat aerobisesti kaksi vaativimmista urheilulajeista ja tarjoavat yhtä tehokasta harjoittelua vastakkaisina vuodenaikoina. Molemmissa urheilulajeissa käytetään koko kehoa. Sydän ja keuhkot työskentelevät hapen kuljettamiseksi moniin lihaksiin samanaikaisesti. Monipuolisina liikuntamuotoina hiihto ja soutu ovat tehokkaita kalorinkuluttamisessa sekä kunnon kohottamisessa. Kilpailunäkökulmasta molemmat urheilulajit edellyttävät kovaa kuntoa.

Tuoreen Kansainvälisen soutuliiton (FISA) teettämän tutkimuksen mukaan 32,9 % tutkimukseen osallistuneista soutajista valitsee murtomaahiihdon suosikikseen talviharjoittelussa, edellä on ainoastaan sisäsoutu, jonka valitsee suosikikseen 35 % tutkimukseen osallistuneista soutajista. Erityisesti pohjoismaalaiset soutajat ovat kautta aikojen käyttäneet hiihtoa runsaasti talviharjoittelussaan – vastaavasti hiihtäjät ovat suosineet soutua.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.