FitWood Stokk venyttelykeppi

  • Nopea toimitus!
    {parent_category_link}
  • Ilmainen palautus*
  • 14 päivän palautusoikeus
FitWood
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Toimituskulut alkaen: 4,90 €

FitWood Stokk venyttelykeppi

Venyttelykeppi sopii kauniisti ja sopivan huomaamattomasti kotisi sisustukseen.

Nyt voit venytellä ja voimistella kauniilla luonnonmateriaalista valmistetulla kuntoiluvälineellä.

Valitse valikosta mieleisesi pintakäsittely venyttelykepille ja liity joukkoomme kuntoilemaan skandinaavisen luonnon inspiroimana!

STOKK – Venyttelykeppi on tuote, jossa on otettu huomioon värivaihtoehtojen osalta erilaisten sisustajien maut. Venyttelykeppi on täydellinen väline kehonhuoltoon ja venyttelyyn! Se tarjoaa miellyttävän tuntuisen käyttökokemuksen puisen kestävän materiaalinsa ansiosta.

STOKK Venyttelykeppi on oiva apuväline kaikissa kehon venytyksissä ja sen avulla pystyt paremmin availemaan esimerkiksi jumiutuneet selkä tai hartiaseudun lihakset. Se on myös hyvä väline liikuntasuorituksen yhteydessä tehtäville alku- ja loppuverryttelyille.

Venyttelykepin saat pinnoittamattomana eli puuvalmiina, valkoiseksi kuultomaalattuna, valkoiseksi peittomaalattuna tai mustaksi peittomaalattuna. Peittomaalatussakin puun syyt on jätetty hieman näkyviin, jotta vaikutelma ja tuntuma olisi luonnollinen ja aito muovisen sijaan. Valitse käyttöösi sopivin pintakäsittely ”Lisää ostoskoriin” -painikkeen viereisestä valikosta.

STOKK voimistelukepin pituus on 149 cm ja halkaisija 28 mm (paino 0,5 kg). Se sopii käteen tukevasti, on kevyt kannatella ja joustaa sopivasti venytyksissä.Hinta: 19,00 (Sis. alv)

Euroloan-maksutavalla voit maksaa erissä 3, 6, 12 tai 24 kuukauden maksuajalla riippuen tuotteen hinnasta.

Esimerkkilaskelma:
Kuukausierä: 7,34 €
Maksuaika: 3 kk
Kokonaishinta: 22,02 €

Euroloan Lasku 14 päivää korotonta maksuaikaa
Määrä: kpl