CategoryTemplateData Object ( [variable_label:protected] => category [id] => 445 [lft] => 335 [rgt] => 336 [show_sibling_categories] => 1 [show_subcategories] => 1 [catalog_template_id] => [synchronize_id] => [href] => https://www.gofitness.fi/gambio_pukukaapit [url_name] => gambio_pukukaapit [filename] => gambi-pukukaapit [filetype] => jpg [image_id] => 12609 [image_src] => https://www.gofitness.fi/images/categories/gambi-pukukaapit_orig.jpg [page_title] => Gambio pukukaapit [meta_description] => Gambio pukukaapit sopivat niin bisnesloungeen kuin tyylikkääseen kuntosaliin tai wellness-hotellin. [meta_keywords] => Gambio pukukaapit [description] =>

Gambio pukukaapit

Gambio pukukaapit sopivat niin bisnesloungeen kuin tyylikkääseen kuntosaliin tai wellness-hotellin. Ammattimainen viimeistely yhdistyvät käytännön toimivuuteen ja hienoihin materiaaleihin (esim. puu, lakatut ovet) + suunnittelun täydellisyys. Cambio Locker tarjoaa runsaasti tilaa ja räätälöityjä ratkaisuja sekä loputon valikoima suunnittelumahdollisuuksineen. Saatavilla elektroniset lukitusjärjestelmät ja paljon muuta. CP: n pukukaappeja on saatavilla useissa eri väreissä ja kokoisina.
[name] => Gambio pukukaapit )

Gambio pukukaapit

Gambio pukukaapit

Gambio pukukaapit

Gambio pukukaapit sopivat niin bisnesloungeen kuin tyylikkääseen kuntosaliin tai wellness-hotellin.

Ammattimainen viimeistely yhdistyvät käytännön toimivuuteen ja hienoihin materiaaleihin (esim. puu, lakatut ovet) + suunnittelun täydellisyys.

Cambio Locker tarjoaa runsaasti tilaa ja räätälöityjä ratkaisuja sekä loputon valikoima suunnittelumahdollisuuksineen. Saatavilla elektroniset lukitusjärjestelmät ja paljon muuta.

CP: n pukukaappeja on saatavilla useissa eri väreissä ja kokoisina.

Järjestys: