Hammer® CleverFold TM7 Juoksumatto *saatavilla viikolla 16*

  • Joustavat toimitukset
    {parent_category_link}
  • Suunnittelu ja leasing mahdollisuus
  • Asennukset ja huoltosopimukset
Hammer®
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Toimituskulut alkaen: 49,90 €

Hammer® CleverFold TM7 Juoksumatto

  • Älykäs muotoilu: toimitetaan 100% valmiiksi koottuna
  • Säästää huomattavasti tilaa ja nerokas taittotoiminto
  • 15 harjoitusohjelmaa ja 3 sykeohjelmaa
  • Juokse kuin metsässä - erittäin pehmeä juoksupinta
  • Konsoliin integroitu harjoittelutietokone- ja tablet-pidike

CleverFold TM7 on taitettava, nopeasti käyttökuntoon laitettava ja täydellinen pieniin asuintiloihin. Asennustöitä ei tarvita, toimitetaan valmiiksi asennettuna! Juoksumatto toimitetaan kotiisi täysin valmiiksi koottuina ja se voidaan asentaa nopeasti.

Kestävyysharjoituksen jälkeen voit taittaa innovatiivisen juoksukoneen kokonaan. CleverFold TM7 on todellinen tilaa säästävä ihme, erityisesti pienessä asuintilassa. Koet multimediajuoksuharjoittelun ja nautit erittäin pehmeästä juoksupinnasta joka askeleella. Sprintti nopeudella 18 km / h ja haasta kaikki juoksumaton moottorin 1,5 hevosvoimalla. Lisäksi voit käyttää tablet-laitteellasi innovatiivisia kuntosovelluksia, kuten Kinomap ja BitGym (kameratoiminnon kautta). Hyvin harkittu taitettava muotoilu modernilla ulkonäöllä ja nopea juoksutunne saavat kenkäpohjat palamaan.

Taitettuna vie tilaa (P x L x K) pystysuora 26 x 80 x 151 cm
Käytössä vie tilaa (P x L x K) vaakatasossa 145 x 80 x 21 cm
Maksimikapasiteetti 130 kg

Juoksupinta 130 x 43 cm ja moottorin teho 1,5 hv (jatkuva teho) / 4 hv (suurin teho)

Takuu kotikäytössä 2 vuotta.
 


Hinta: 998,90 (Sis. alv) 1110,00 €

Toimitusaika: 1-2 viikkoa

Määrä: kpl
Tarjouspyyntölomake yritysasiakkaille

HAMMER juoksumatto CleverFold TM7

Säilytys helppoa! Tilaa säästävä ihme innovatiivisella taittotoiminnolla

Cleverfold TM7
Cleverfold TM7 - Ominaisuudet
Erittäin pehmeä kulutuspintaTablettipidikeKahva

Ohjelmoi keskeytyksettä

Täysi teho ja monipuolisuus 15 harjoittelulla ja 3 sydänohjelmalla. Jokainen 15 esiasennetusta ohjelmasta on jaettu 20 osioon ja kunkin jakson aika lasketaan jakamalla ennalta asetettu aika 20 osalla. Lisäksi voit treenata turvallisesti CleverFold TM7: llä asetetun tavoitesykkeen mukaan. Tätä varten tarvitaan rintahihna (ei sisälly toimitukseen).

 

Ohjauspaneeli

Harjoittelutietokone ja selvästi luettava LCD-näyttö on integroitu juoksumaton konsoliin. Kaikille yleisimmille mobiililaitteille sopiva tablet-pidike on täydellinen säilytystila älypuhelimellesi tai tablet-laitteellesi. Tietokoneen avaimet on helppo lukea ja harjoitusohjelmat on helppo asettaa. Hallitset harjoittelun aloitusta / lopettamista yksittäisillä painikkeilla. Valitset ohjelmat ja nopeuden. Lisäksi sinulla on pikavalintapainikkeet 6 km / h ja 9 km / h suoralle valinnalle. Harjoittele oletusarvoilla (aika, matka ja kalorit) tai valitse jokin 15 esiasennetusta ohjelmasta.


Kirkas kuntotietokone

Tietokoneen näyttö

Juoksumaton näytön itsestään selittävät kuvakkeet osoittavat selvästi seuraavat harjoitusarvot: nopeus, aika, matka, kalorit ja pulssi.

Tutustu virtuaaliseen juoksemaan maailmaan

Käyttämällä BitGym- ja Kinomap-kuntosovellusten kameratoimintoa uppoudut reitin virtuaalimaailmaan ja motivoida itseäsi lisäksi. Monet "live-reitit" odottavat vain sinua tutustumista.

Konsolin integroitu USB-portti lataa älypuhelimesi tai tablet-laitteesi, kun pelaat soittolistaa tai katsot elokuvaa juoksuharjoittelun lisäksi.


Live-koulutus

Innovatiivisella taittotoiminnolla voit taittaa juoksumaton niin pieneksi, että voit sijoittaa sen esimerkiksi sängyn alle tai ahtaaseen käyttämättömään tilaan kaapin viereen. Lisäksi on olemassa kuljetusrullia, jotka helpottavat juoksumaton säätämistä huoneessa ja lukitusteline pystysuuntaista sijoittamista varten. Ei ole enää tekosyitä! CleverFold TM7 löytää varmasti paikan kotiisi.


Taitettava

Älykäs, kompakti ja tehokas

CleverFold TM7: n juoksumaton moottorin teho on 1,5 hv ja nopeusalue 1-18 km / h. Nopeutta voidaan lisätä juoksuharjoituksen aikana, ja sitä säädetään vastaavasti konsolin +/- painikkeilla. Lisäksi voit valita suoraan 6 km / h ja 9 km / h kahdella pikavalintapainikkeella. Juoksumaton pinta on 130 x 43 cm optimaalisesti suunniteltu takaamaan sinulle erinomaisen liikkumisvapauden. Tukevan mutta taitettavan rakenteen ansiosta ihmiset, joiden paino on jopa 130 kg, voivat nauttia voimakkaasta juoksutunnelmasta.

Hellävarainen juoksualusta

Tärinää vaimentavalla Super Soft -juoksumaton pinnalla on 4-pisteinen vaimennusjärjestelmä ja se on helppo liittää. Joten juoksumatto juoksumatolla on hyvin lähellä juoksemista metsän kerroksessa. Liukastumisen estävä pinta tarjoaa tarvittavan turvallisuuden ja vakauden.


Taitettava

Juokse sykkeellä

Harjoittele turvallisesti ja sydämellä. Lisävarusteena saatava rintahihna sykemittarina auttaa sinua pitämään pulssia silmällä. Pulssi näkyy näytössä. Pulssivastaanotin on jo integroitu.


Kaiteet

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.