Hammer® Rower Cobra Soutulaite

Tarjoushinta 349,90 € (sis. alv.) norm. 549,90 € (sis. alv.)
Saatavuus:
Varastossa ( 3 kpl )
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti
24,00 €

Hammer® Rower Cobra Soutulaite

Soutaminen on asiantuntijoiden mukaan kaikkein intensiivisin ja tehokkain harjoittelumuoto. Kuntoilu on hyvin tehokasta, koska kaikki tärkeät lihasryhmät saavat harjoitusta.

Tehokas soutulaite vaatii soutuvarsien ergonomisesti oikean muotoilun, jotta simuloidut liikkeet ovat mahdollisimman lähellä todellista. ROWER COBRA täyttää tämän vaatimuksen ja tarjoaa myös korkealaatuiset ja ammattimaiset asetukset: alumiinirunko, 3 x säädettävä soutukisko vieläkin intensiivisempiin harjoitusjaksoihin ja ajotietokone, jonka avulla on helppo lukea harjoitustietojasi ja ottaa pulssi turvallisesti soutuliikkeen aikana.

Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella kuntolaitteet kotiin toimitettuna ja valmiiksi asennettuna alk. 149,- eur.
 

Lisätietoja
ValmistajaHammer
Käyttötarkoituskevyeen kotikäyttöön

Klassinen soutulaite soutu-ulokeilla ja 3 x säädettävällä soutukiskolla

Ei todellakaan ole mitään muuta kestävyyslajia kuin soutu joka harjoittaa koko kehoa. Kaikki vain yhdellä harjoituksella.

Soutuharjoitukset Rower Cobra -soutulaitteella vahvistavat koko kehosi rakennetta, sekä aktiivisia että passiivisia lihasryhmiä. Melkein kaikki tärkeimmät lihasryhmät työskentelevät ainakin kerran liikkeen aikana, jotta olisit "kunnossa koko kehon alalta". Suurin vastus kohdistuu Latissimus Dorsi, leveä selkälihakseen, hauis ja reisilihaksiin. Myös alaselän ja vatsalihakset aktivoituvat ja tarjoavat tarvittavan vakauden. Reisi ja pakarat aktivoituvat ensisijaisesti venytysliikkeen aikana. Kun liikkeet suoritetaan kunnolla, tunnet vahvistavan vaikutuksen ja lihasten kertymisen suhteellisen lyhyen harjoittelun jälkeen Rower Cobralla.

Harjoittelu aivan kuten oikea soutu HAMMER Rower Cobran kanssa

Kohdennetuilla harjoituksilla voidaan saavuttaa monia arvokkaita vaikutuksia sydän- ja verisuonijärjestelmään.

 • Yleisen kestävyyden ja kunnon parantaminen
 • Lyhyen, keskipitkän ja pitkän aikavälin kestävyyden parantaminen
 • Tuki sydän- ja verisuonijärjestelmälle
 • Erityinen selän, käsivarren olkapään ja jalkojen lihasten muodostuminen
 • Painonpudotus
 • Ihonalaisen rasvakudoksen väheneminen

HAMMER Rower Cobra -kardioharjoittelu tarjoaa myös muita etuja: voit treenata milloin haluat, koska harjoittelut eivät riipu ajasta tai säästä. Voit esimerkiksi katsella televisiota helposti harjoituksen aikana ja säästää aikaa välttämällä matkaa kuntosalille.

Mukava liikkumisjärjestys, joka on helppo nivelissä

Harjoittelu HAMMER Rower Cobralla on erityisen mukavaa korkealaatuisten varusteiden ansiosta. Kuulalaakeripesä liukuu tasaisesti alumiinikiskoa pitkin. Simuloitu soutuliike on aivan kuin vedellä ergonomisesti suunnitellun soutuvarren ansiosta. Toisin kuin vain yhdellä kädensijalla varustetulla soutajalla, tällä koneella harjoittelet kahdella soutuvarrella, aivan kuten ammattimaisilla soutuveneillä.

Painosi lepää siirrettävällä istuimella, kun soutut, ja jalkojen luut, nivelsiteet ja jänteet ovat kuormittamattomia, mikä tekee harjoituksesta helppoa nivelissä. Koska molempia soutuvarsia tulisi liikuttaa mahdollisimman tasaisesti, harjoittelet myös intensiivisesti koordinaatiosi HAMMER Rower Cobran kanssa .

Tarkasti hallittu rasitus ja selkeä ajotietokone

Joko tavoitella tiettyä sykkeen ylärajaa, jotta pysyt jatkuvasti oikealla syketiheydellä ja aineenvaihdunnan alueella, tai soutaa silmällä etäisyyttä, aivohalvauksia / min tai poltettuja kaloreita. HAMMER Rower Cobra -laitteen tietokone näyttää kaikki harjoitukseen liittyvät tiedot selkeällä LCD-näytöllä. Koska tietokone liikkuu istuimen mukana koko soutuliikkeen ajan, harjoitustiedot on helppo lukea, vaikka olisit keskellä nopeammin harjoitettavaa harjoitusta. Tämä patentoitu tietokonejärjestelmä tekee Rower Cobran soutamisesta erityisen mukavaa.

 • Aika tunteina, minuutteina, sekunteina
 • Matkan pituus metreinä ja kilometreinä
 • Kierros per minuutissa
 • Kierroksia yhteensä
 • Koulutusohjelma
 • Syke ja sykkeen yläraja
 • Poltetut kalorit

Voit asettaa vastuksen sylinterivarsien 12-tason asetuksilla. Molempien sylintereiden 12 tasoa on sovitettu tarkasti toisiinsa ja antavat sekä aloittelijoille että edistyneille henkilöille mahdollisuuden käyttää soutulaitetta.

Harjoituksen aikana voit mitata sykkeesi helposti Rower Cobran toimitukseen sisältyvällä korvakeanturilla.

HAMMER soutulaite Cobra soutaja on myös kärjessä pakkaus suhteen sopeutumiskykyä. Siirrettävien jalkatukien ansiosta soutulaite voidaan säätää erilaisten jalkapituuksien mukaan. Tämä tarkoittaa, että sekä iso että pieni voivat harjoittaa yhtä lailla. Jalkasi pidetään paikoillaan tarranauhalla, jotta taataan sujuva liikesarja.

Soutukiskoa voidaan säätää korkeuden ja arvosanan mukaan; asetuksia on kolme. Tämä tekee erilaisista istuma-asennoista ja intensiivisemmistä harjoitusjaksoista Rower Cobralla. Turvallisuus on aina taattu, vaikka soutuistuntosi olisi nopea ja dynaaminen: Soutuvarsien luistamattomat kädensijat pitävät riittävän nopeasti, vaikka hikoilet paljon tai jos vetovoima on suuri.

Yksinkertainen tilaa säästävä muotoilu ja lisälaitteet

Rower Cobran vastussylinterit, liikkuva istuin, harjoitustietokone ja jalkatuet ovat mustia ja erottuvat muuten hopean alumiinirungosta. Mitat asennettaessa ovat 155 x 166 x 50 cm (P x L x K); soutaja voidaan pienentää 125 x 57 x 44 cm: iin muutamalla nopealla askeleella. Tämä mahdollistaa HAMMER Rower Cobra -säilytyksen myös pienemmissä asunnoissa. Soutaja, joka itse painaa 21 kg, voi pitää korkeinta painoa 130 kg.

Päätelmä ja yleiskatsaus

HAMMER Rower Cobra soutulaite yhdistää voiman ja kestävyyden harjoittamisen vain yhdessä kuntolaitteessa. Soutuharjoituksesi aikana terveys vaikuttaa positiivisesti ja fyysistä kuntoasi voidaan parantaa kaikkialla.

Laadukas alumiinikisko ja kuulalaakeroidut istuimet helpottavat mukavia harjoitusistuntoja, jotka ovat helposti nivelissä. Lisäksi säädettävät jalkatuet ja liukukisko - joissa on kolme erilaista asetusta - tekevät koneesta sopivan kenelle tahansa perheenjäsenelle riippumatta siitä kuinka suuri tai pieni. Soutulaite Cobra näyttää harjoitustiedot yksinkertaisessa 3 kentän näytössä. Sykkeesi mitataan korvaklipillä ja rasitusta säädetään optimaalisesti. Voit valita 12 erilaista vastustasoa suoraan sylinterissä.

Pienen painonsa ja kokoonsaattamisensa ansiosta tilaa säästävien mittojen ansiosta Rower Cobra voidaan helposti asettaa mihin tahansa huoneeseen ja kuljettaa.

Rower Cobra tuotetiedot

 • Soutulaite, jossa 3x korkeussäädettävä alumiinikisko
 • Tietokone, jossa on 6 toimintoa täydelliseen hallintaan ja suorituskyvyn parantamiseen
 • Pysyvä näyttö: 3
 • Tarkat vastusasetukset 12 tasolla ja sykemittaus
 • Kuulalaakeroitu mukavuusistuin ajotietokoneella, jonka avulla voit lukea tietoja mukavasti
 • Velcro kiinnittää jalat paikoilleen
 • Taitettava, kompakti ja moderni muotoilu hopeaa / mustaa
 • Jarrujärjestelmä: Vastusylinteri
 • Sykkeenmittaus: korvapidike
 • Mitat asennuksen yhteydessä: 155 x 166 x 50 cm (P x L x K)
 • Mitat taitettuna: 125 x 57 x 44 cm (P x L x K)
 • Virtalähde: Akku
 • Maks. sallittu ruumiinpaino: 130 kg
 • Takuu 1 vuosi kotikäytössä
 • Väri: hopea / musta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hammer® Rower Cobra Soutulaite
Arvosana
Asiakas joka katsoi tätä, katsoi myös näitä