Hammer® Crosstech XTR Crosstrainer

699,90 € (sis. alv.)
Saatavuus:
2-10 päivää
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Kaukokiito
Kaukokiito
49,90 €

Hammer® Crosstech XTR Crosstrainer

​​Tuskin on olemassa yhtä tehokasta kotikuntolaitetta kuin crosstrainer. Harjoitat jopa 90% koko kehosi avulla ja poltat paljon kaloreita. Tämä tekee elliptisestä harjoituslaitteesta ihanteellisen kuntolaitteen kun haluat menettää vähentää painoa  ja muokkata vartaloasi. Erityisesti naiset rakastavat tehokasta harjoittelua crosstrainerin avulla.


Kun harjoittelet Hammer® Crosstech XTR Crosstrainer: n kanssa:

  • Parannat kestävyyskuntoasi
  • Vahvistat tärkeimpiä lihasryhmiäsi
  • Lisäät energisyyttäsi samalla kun muokkaat kehoasi
  • Alennat verenpainetta ja leposykettäsi

Ominaisuudet:

  • Kompakti ja tilaa säästävä - sopii jokaiseen huoneistoon
  • Harjoittelutietokone on helppokäyttöinen, mukaan lukien tablet-pidike
  • 16 kg vauhtipyörä takaa täydellisen harjoittelutuntuman
  • Lantioystävällinen 21 cm korkea askelkorkeus
  • Optimaalinen etäisyys liikkuvien käsivarsien välillä kaulaan nähden
Harjoitusohjelmien määrä 20
Käyttäjien määrä 5
Näytön tyyppi LCD-näyttö
Asennusmitat (P x L x K) 120 x 53 x 157 cm
Kuormitusalue 16 eri vastustasoa
Jarrutusjärjestelmä Magneettijarrujärjestelmä
Paino 38 kg
Askelkorkeus maksimissaan lattiasta 30 cm
Integroidut kuljetusrullat Kyllä
Integroitu pulssivastaanotin sykvöille Kyllä
Enimmäispaino 130 kg
multimedia Tablettipidike
Sykemittaus Käsisijoista + mahd. sykevyö
Sykeohjatut harjoitusohjelmat 4
Ylempi / alempi pulssiraja säädettävissä  Yläpulssiraja säädettävissä
Askelpituus 28 cm
Vauhtipyörä 16 kg
Virtalähde 230 V, 50 Hz
Askel levyjen etäisyys 21 cm
Wattiohjattu Kyllä
Vastuksen säätö Tietokoneohjattu

Takuu kotikäytössä 2 vuotta.

Lisätietoja
ValmistajaHammer
Käyttötarkoituskevyeen kotikäyttöön

HAMMER elliptinen Crosstrainer Crosstech XTR

Laittaa liikettä niveliin. Lyömättömän vahva lähtötason cross trainer.

Crosstech XTR
Crosstech XTR - Ominaisuudet
Aseman koteloHAMMER-logoAskellevy

16 eri vastustasoa

Crosstech XTR cross-trainerin kuormitusalue on jaettu 16 tasoon. Tämän avulla voit hitaasti parantaa ja päästä varovasti muotoon. Kuormituksen hidasta kasvua suositellaan erityisesti aloittelijoille. Pienten osatavoitteiden saavuttaminen uudestaan ​​ja uudestaan ​​pitää harjoitusmotivaation korkealla pitkällä aikavälillä.


Harjoitustietokone

Kuntotesti

Harjoittelun jälkeisellä henkilökohtaisella kuntotestillä mittaat sykkeesi Crosstech XTR: llä. Jos pulssi laskee nopeasti, olet huippumuodossa. Saat kuntoluokan 1-6, voit motivoida itseäsi ja parantaa jokaisen harjoittelun yhteydessä.

Harjoitustietokone

Crosstech XTR: n tietokonetta on erittäin helppo käyttää, ja painikkeella voit selata valikkoa nopeammin. 4 pikavalintapainikkeella voit aloittaa harjoittelun heti. Ihanteellisesti suunniteltu ja erittäin helposti luettava LCD-näyttö näyttää tärkeät harjoitustiedot, kuten: matkan, ajan, kalorit, pulssin, vastustason, poljinnopeuden ja nopeuden.

Integroitu tablet-pidike on suunniteltu täydellisesti mobiililaitteellesi. Jopa 5 käyttäjää voi tallentaa harjoitustietonsa. Näin koko perheesi hyötyy Crosstech XTR: stä.

Laaja valikoima: 20 eri harjoitusohjelmaa

Kaikille on sopiva sydänharjoittelu. Voit valita harjoitteluprofiilit yksilöllisen harjoittelutavoitteesi mukaan ja parantaa siten tai motivoida itseäsi jatkuvasti. Vuoriprofiilit ovat monipuolisia ja niillä on esimerkiksi ROLLING, FATBURN, RALLY.

Tietokoneen näyttö

Motivaatiota virtuaalin avulla

Nauti puhtaasta harjoittelutunnelmasta ja vaihtelusta tabletilla. Koe virtuaalikierroksia tunnettujen kaupunkien läpi tai katso jännittäviä sarjoja kuntoasi parantamalla. Tablettisi kameratoiminnon sekä kuntosovellusten BitGym ja Kinomap ansiosta monipuolinen harjoittelu on taattu. Näytä kuinka sovit virtuaalimaailmaan ja lähde liikkeelle!


Harjoitteluohjelmat

Sykeharjoittelu

Mittaa pulssi mukavasti cross trainerilla. Tartu vain käsipulssiantureihin kämmenilläsi, koska Crosstech XTR on varustettu erillisillä kahvoilla ja soikeilla käsipulssiantureilla. Näin voit suorittaa miellyttävän pulssimittauksen harjoittelun aikana. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sykemittarina valinnaista rintahihnaa (saatavana täältä HAMMER-verkkokaupasta). Sykevastaanotin on jo integroitu harjoitustietokoneeseen. Näyttö näyttää pulssiarvosi ja antaa sinulle turvallisen tunteen harjoittelun aikana.

Valitse tai aseta yksilöllisesti sykeohjelmat

Voit valita 3 esiasennetusta sykeohjelmasta, joissa on prosenttiosuudet sykkeestä cardioharjoitteluun. Voit myös asettaa ylemmän sykerajan itse ja pitää itsesi kunnossa.


Sykkeen mittaus

Pysy viileänä ja astu hiljaa

Hiljaista uritettua hihnakäyttöä säädetään kestomagneettijarrujärjestelmällä, ja optimaalisen vuorovaikutuksen ansiosta se varmistaa tarkan vastusasetuksen. Laadukas kuulalaakeri ja 16 kg vauhtipyörä takaavat sujuvan ja harmonisen ajon jokaisessa liikkeessä. Voit myös aloittaa myöhäisen sydänharjoituksen milloin tahansa töiden jälkeen ja television edessä.

Jopa raskaan harjoittelun jälkeen Crosstech XTR cross-trainer kestää helposti ja on vakaa. Anna mustan muotoilun ja laadun vakuuttaa itsesi. 


Laadukkaat kuulalaakerit

Turvallinen ja hellävarainen nivelille

Crosstech XTR cross-trainerin luistamattomat ja säädettävät jalkalevyt on kiinnitetty 21 cm: n etäisyydelle lantion suojaamiseksi. Jalkasi ovat turvassa jokaisella polkemisliikkeellä. 28 cm askeleen pituus on suunniteltu optimaaliseen nivelen harjoitteluun. Sopiva ergonomia korkeisiin harjoitteluvaatimuksiin!


Hellävarainen nivelissä

Lisää innovatiivisia yksityiskohtia

Hyvin harkittuja ominaisuuksia

Käytännölliset kuljetuspyörät on kiinnitetty siten, että cross-traineria voidaan siirtää vaivattomasti paikasta. Vain 120 x 53 x 157 cm: n kokoiset mitat (P x L x K), voit helposti sijoittaa Crosstech XTR: n pienempiin huoneistoihin ja huoneisiin.

Aloita harjoittelu jo tänään! Crosstech XTR tarjoaa muutoksen jokapäiväiseen elämään, parempaan terveyteen ja hyvinvointiin!


Innovatiivisia yksityiskohtia

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hammer® Crosstech XTR Crosstrainer
Arvosana
Asiakas joka katsoi tätä, katsoi myös näitä