Käsipainot

Käsipainot

Paljon erilaisia säädettäviä ja kiinteitä käsipainoja. Sopivat kuntosali- kuin kotikäyttöön. Käsipainoja aina 150 kg saakka niin teräksisiä kuin polyuretaanisia.

Käsipainot

Käsipainon edeltäjää käytettiin Intiassa jo yli tuhat vuotta sitten. Se oli muodoltaan nuijamainen. Nimellä ”nal” tunnettu voimailuväline oli muodoltaan levytangon ja käsipainon väliltä. Sitä käytettiin usein pareittain eri urheilumuotojen voimaharjoittelussa. Säädettävä käsipaino ovat levytangon muotoinen. Sen painoa voidaan lisätä ja vähentää levypainojen avulla. Tässä mallissa on usein karhennettu otepinta pidon lisäämiseksi. Levypainot kiinnitetään paikalleen kiertovivullisella tai sokallisella salvalla. Salpaa kutsutaan tavallisesti lukoksi. Kiinteät käsipainot on perinteisen käsipainon muotoinen. Kalleimmissa malleissa on painona rautaa ja päällysteenä kumia. Halvemmissa versioissa on päällysteenä muovia ja painona betonia tai hiekkaa.

Käsipainosetti

Käsipainosetti koostuu yleensä käsipainoparista jossa mukana käsipainotangot ja levyt n. 10-20 kg. Käsipainosetti on yleensä halvin tapa aloittaa käsipainoilla harjoittelu.

Käsipainosarja

Käsipainosarjaan kuuluu mukaan käsipainotangot ja levyt. Käsipainosarjoja on monia eri koko vaihtoehtoja pienestä aina yli 30 kg käsipainosarjaan saakka.

Järjestys: