Xebex

Xebex

    30 vuotta alalla: Suunnittelutoimisto Yhdysvalloissa, valmistettu Taiwanissa. Xebex tarjoaa laadukkaat ja palkitut kuntolaitteet yli 30 vuoden suunnittelu- ja valmistuskokemuksella.

    Laitteitamme käytetään fitness, crossfit, studiosalien sekä perinteisten kuntoslaien toimesta. Xebexillä on maahantuojat yli 40 maassa ympäri maailmaa. Suunnittelemme ja valmistamme palkittuja kuntolaitteita kuten soutulaitteita, ilmasvastuspyöriä, moottoroimattomia kaarevia juoksumattoja sekä hiihtolaitteita, kiipeilylaitteita, AirPlus-pyöriä ja paljon muuta. Xebex Fitnessillä on historiaa huippu-urheilijoille tarkoitettujen laitteiden ja erittäin raskaan käytön kuntosalien suunnittelussa ja valmistuksessa ympäri maailmaa. Suunnittelutiimimme koostuu insinööreistä, urheilijoista ja valmentajista, jotka tuntevat toiminnallisen kuntoilun markkinat erittäin hyvin.

    Olemme ylpeitä HIIT-, studio-, boutique-, toiminnallisista ja Group X -harjoittelulaitteista, joissa on kestäviä ominaisuuksia, korkealaatuisia komponentteja, taiwanilaista valmistusta ja vaadittavat ominaisuudet palvelemaan kohdemarkkinoitamme kunnolla.

    Xebex_banneri_top