SportsArt Status

SportsArt Status

SportsArt Status -sarjan painopakallisissa kuntosalilaitteissa yhdistyvät tyylikäs, moderni muotoilu, maailmanluokan komponentit sekä tinkimätön valmistustapa. Jokainen yksittäinen tuote on tehty käsityönä kestämään vaativimmissa kaupallisissa olosuhteissa. Tuplarunkoisessa teräsrungossa hitsauksen käyttö on minimoitu, Kevlarista valmistetut hihnat, syväuraiset hihnapyörät kestovoidellut laakerit tarjoavat laadullisesti huolella mietityn kokonaisuuden. Kaasuavusteiset istuimen säädöt ja ortopedisesti muoitoillut istuimet ja selkänojat tuovat pöytään mukavuutta ja käyttäjäystävllisyyttä.
Laitteiden säädöt istuma-asennosta jonka takia SportsArt kuntosalilaitteet palvelevat myös liikuntarajoitteisia ikääntyvää väestöä. Käyttäjä edellä suunnitellut laitteet muodostavat biomekaanisen erinomaisuuden jolla saadaan kokonaisuus joka ei vain näytä upealta vaan joka myös tuntuu hyvältä. Vaativaan kaupalliseen käyttöön tarkoitetut SportsArt Status -sarjan tuotteet täyttävät alan korkeimmat mahdolliset standardit joita vaaditaan erityisesti kuntasektorilla sekä julkisissa tiloissa.
Vuonna 1977 perustettu SportsArt on alan ainoa toimija joka valmistaa kaiken itse. Tehtaalla on hallussa yli 100 US ja kansainvälistä patenttia. ISO-14001 sertifikaatin ansiosta SportsArt on sitoutunut tunnistamaan ja valvomaan liiketoiminnan ympristövaikutuksia. Tuotteet täyttävät kaikki EU:n asettamat määräykset jonka ansiosta yrityksella luonnollisesti myös ISO TUV sertifikaatti 9001 joka kielii tinkimättömästä laadusta. Laatu on juuri se osatekijä, miksi me tarjoamme tuotteillemme alan mittavimman takuun. Takuu joka tuo asiakkaalle pitkäaikaista käyttöturvaa.

  Suosituimmat

  Tuotteet 1-16 / 26

  Sivu
  per sivu
  Set Descending Direction

  Tuotteet 1-16 / 26

  Sivu
  per sivu
  Set Descending Direction