Spirit

  Spirit kuntolaitteet

   

  Saavuta tavoitteesi korkealaatuisilla Spirit kuntolaitteilla

  Spirit Fitnessin ensimmäisen kuntoilutuote valmistui vuonna 1983. Heidän yksinkertaisena tavoitteenaan oli tarjota asiakkailleen korkealaatuisia laitteita, jotka auttavat heitä saavuttamaan kuntoilutavoitteensa.

  Sama yksinkertainen tavoite jatkuu tänäkin päivänä jokaisen Spirit Fitness -nimeä kantavan laitteen suunnittelussa ja kehittämisessä. Jokaisen uuden laitteen tulee täyttää samat vaativat standardit, jotka ovat luoneet Spirit Fitness -brändin.


  Laadukas asiakaskokemus on ensisijaisen tärkeä

  Kolmenkymmenen viime vuoden aikana Spiritin painopiste on aina ollut - ja on jatkossakin - laadukkaan kokemuksen tarjoaminen heidän kuntolaitteista. Kaikki Spiritin tuotteet valmistetaan ISO-sertifioiduissa tehtaissa tasaisen laadun varmistamiseksi.

  Spirit Fitnessillä on intohimo innovaatioihin, jotka parantavat asiakkaan kuntoilukokemusta. He olivat ensimmäisten joukossa, jotka integroivat jäähdytystuulettimet tuotteisiinsa; korkealaatuinen tuuletin on nyt vakiovarusteena lähes kaikissa Spirit Fitness -tuotteissa. Useimpiin tuotteisiin on myös integroitu äänikaiuttimet MP3-soittimia varten. Suurin syy siihen, miksi ihmiset lopettavat harjoittelun, on tylsistyminen. Jos olosi on hieman mukavampi, treenaat pidempään ja saavutat kuntotavoitteesi paljon nopeammin.

  Spirit tuotesarjat

  Spirit SP43 painopakkalaitteet ovat alansa edellkävijät. Loppuun mietitty biomekaniikka ja jokaisessa laitteessa oleva sisäänrakennettu toistolaskuri.

  Spirit SP45 vipuvarsilaitteet tarjoavat ennennäkemätöntä varmuutta kuntosaleille. 4mm seinämävahvuus tekee tästä laitesarjasta alansa vahvimman.

  Spiritiltä löydät myös aerobiset 800+, 850 ja 900+ -sarjasta. Laitteet ovat edelläkävijöitä omassa segmentissä. Kaikki + -sarjan laitteet ovat yhteensopivia maailman johtavien liikuntasovellusten kanssa kuten SPivi, Kinomap ja ZWIFT.