CategoryTemplateData Object ( [variable_label:protected] => category [id] => 442 [lft] => 337 [rgt] => 338 [show_sibling_categories] => 1 [show_subcategories] => 1 [catalog_template_id] => [synchronize_id] => [href] => https://www.gofitness.fi/prefino_pukukaapit [url_name] => prefino_pukukaapit [filename] => prefino-pukukaapit [filetype] => jpg [image_id] => 12610 [image_src] => https://www.gofitness.fi/images/categories/prefino-pukukaapit_orig.jpg [description] =>

Prefino pukukaapit

Kun tarvitset todella laadukasta säilytysratkaisua kuntosalille, spa:han tai muuhun vastaavaan niin Prefino on juuri sinulle tehty. Erityisen suuri kaappivolyymi, ehdottoman hygieeninen, sileät sisäseinät ja hyllyt. Ihanteellinen käyttää, sisävalaistus, turvallinen ja lukuisat lukitusvaihtoehdot.
[meta_description] => Kun tarvitset todella laadukasta säilytysratkaisua kuntosalille, spa:han tai muuhun vastaavaan niin Prefino on juuri sinulle tehty. [page_title] => Prefino pukukaapit [meta_keywords] => Prefino pukukaapit [name] => Prefino pukukaapit )

Prefino pukukaapit

Prefino pukukaapit

Prefino pukukaapit

Kun tarvitset todella laadukasta säilytysratkaisua kuntosalille, spa:han tai muuhun vastaavaan niin Prefino on juuri sinulle tehty.

Erityisen suuri kaappivolyymi, ehdottoman hygieeninen, sileät sisäseinät ja hyllyt. Ihanteellinen käyttää, sisävalaistus, turvallinen ja lukuisat lukitusvaihtoehdot.

Tuotteita ei löytynyt.