Hammer® CleverFold RC5 Rekumbentti

Tarjoushinta 499,90 € (sis. alv.) norm. 649,90 € (sis. alv.)
Saatavuus:
Varastossa ( 2 kpl )
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti
24,00 €

Rekumbentti Hammer® CleverFold RC5

Kompatin kokoinen ja kasaan taitettava istumakuntopyörä 8 kg vauhtipyörällä ja magneettivastuksella varustettuna. Ihanteellinen aloittelijalle ja todella mukava polkea peruskuntoilijalle.

RC5 rekumbentissa on lukuisia ohjelmia ja näyttö on käyttäjäystävällinen ja näyttää kaikki asiaankuuluvat harjoitustiedot. Sykkeeesi voit mitata käsianturien avulla tai sykevyöllä. Kuntopyörä sisältää integroidut kuljetuspyörät.

 • Tilaa säästävä, saatavilla sovellus 19 eri ohjelmalla
 • Kuntopyörä laadukkaalla magneettisella jarrujärjestelmällä kunto- ja kestävyysharjoitteluun
 • Tietokoneohjatut vastusasetukset 16 tasolla
 • Näyttää etäisyyden, ajan, nopeuden, voimakkuuden, askeleen taajuuden, pulssin ja poltetut kalorit
 • Käsin pulssin mittaus
 • Erittäin hiljainen hihnakäyttöjärjestelmä
 • Laadukkaat kuulalaakerit ja laadukas magneettinen jarrujärjestelmä takaavat erityisen tasaisen ja täydellisen toiminnan.
 • 8 kg vauhtipyörän massaa
 • Voimansuhde 1:8
 • Maksimikapasiteetti: 120 kg
 • Mitat käytössä: P 133 x L 62 x K 95 cm
 • Mitat säilytyksessä: P 61 x L 62 x K 130 cm
Lisätietoja
ValmistajaHammer
Käyttötarkoituskevyeen kotikäyttöön

HAMMER kuntopyörä CleverFold RC5

HAMMER Liegeergometer Cleverfold RC5

Etsitkö mukavaa kuntopyörää, jolla on monipuoliset kunto- ja sydänohjelmat, itsestään selvä ja helppo tietokonekäyttö? Onko sinulla vähän tilaa ja haluatko sijoittaa kuntolaitteesi nopeasti ja kompaktiin nurkkaan tai kaapin viereen harjoituksen jälkeen? Sitten HAMMER CleverFold RC5 täydellisillä varusteilla ja yli 60%: n tilansäästö on ihanteellinen kuntolaite sinulle!

Kompakti, vakaa 60% tilaa säästää

Tila omassa neljässä seinässäsi on usein rajallinen. Langallinen ergometri HAMMER CleverFold RC5 tarjoaa täydellisen ratkaisun tähän, koska se varmistaa ainutlaatuisen tilan säästön! Harjoituksen jälkeen RC5 voidaan pienentää, asettaa ja siirtää nurkkaan vain 3 vaiheessa. HAMMER RC5 voidaan siirtää 360 astetta kääntyvän kuljetusrullajärjestelmän ansiosta lapsen leikkiin kuin matkalaukkua kallistamatta nurkassa, oven takana tai kaappin vieressä.


HAMMER Liegeergometer Cleverfold RC5

Monipuoliset kunto-ohjelmat

CleverFold RC5: ssä on moderni harjoitustietokone, jossa on suuri ja selkeä LCD-näyttö ja 19 monipuolista vuori- ja laaksoprofiilia, 4 sykeohjelmaa, sydän- ja verisuonitautien sekä rasvanpoltto-ohjelmia. RC5 tarjoaa kaikille oikean harjoituksen riippumatta siitä, oletko aloittelija vai ammattilainen, ja antaa sinulle aina uusia impulsseja pysyäksesi motivoituneena. Tietysti voit myös muuttaa manuaalisesti kaikki 16 tietokoneohjattua vastustasoa.


HAMMER Liegeergometer Cleverfold RC5

Terveellinen harjoittelu ja pulssin hallinta

Oikea pulssi on erityisen tärkeä kohtalaisessa sydän- ja verisuonitreeninnassa, jossa myös poltat kalorit oikein. Valinnainen pulssimittaus kahvan tai valinnaisen rintahihnan avulla antaa sinun pitää aina silmällä henkilökohtaista pulssiasi. Syöttämällä maksimisyke, RC5 laskee automaattisesti vastusta, kun asetettu arvo ylitetään. 4 sykeohjelmaa on saatavana.


HAMMER Liegeergometer Cleverfold RC5

Klassinen tietokoneen näyttö ja multimediaviihde

Klassisen tietokoneen näytön lisäksi sovelluksilla voit kokea motivoivia eläviä reittejä . BitGym-koulutussovellus näyttää halutun reitin älypuhelimesi videon kautta. Mitä nopeammin astut, sitä nopeammin ajat esimerkiksi metsän tai meren läpi . Aseta matkapuhelimesi älypuhelimen / tabletin pidikkeeseen ja nauti viimeisimmästä harjoittelumotivaatiosta.


HAMMER Liegeergometer Cleverfold RC5

Kuiska-hiljainen - sopii myös vuokra-asuntoihin

8 kg vauhtipyörämassa ja korkealaatuiset kuulalaakerit takaavat makuupyörän CleverFold RC5 sujuvan ja erityisen tasaisen liikkumisen. Joten voit harjoitella häiriöttömästi milloin tahansa päivällä tai yöllä tai television edessä - edes häiritsemättä muita.


HAMMER Liegeergometer Cleverfold RC5

Monipuolinen mukavuus

Lamaantunut ergometri pilaa sinut kaikkiin yksityiskohtiin. RC5 tarjoaa ergonomisen, mukavan istuimen ja korkeussäädettävän selkänojan selkänojan, jossa on lordosis-tuki. Pidemmät harjoittelujaksot ovat siksi erityisen käteviä lamaantuneella ergometrillä HAMMER RC5.


HAMMER Liegeergometer Cleverfold RC5

Sopii kaikkiin kehon kokoihin

Ergo-istuin voidaan mukavasti tuoda haluttuun istumisasentoon kaikissa korikorkeuksissa 1,55–1,90 metriä nopeussäätövivulla. Kromatusta teräksestä valmistettu istuinkisko varmistaa korkean vakauden jopa korkeammissa painoluokissa.


HAMMER Liegeergometer Cleverfold RC5

Vakaa ja turvallinen

Liukumattomat polkimet, joissa säädettävä nauha takaa maksimaalisen turvallisuuden, kuljetusrullat ja säädettävät jalkakorit takaavat täydellisen tasapainon epätasaisilla lattialla. 4-pisteisen tukijärjestelmän ansiosta makuupyöräsi on erityisen vakaa ja turvallinen.


HAMMER Liegeergometer Cleverfold RC5

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hammer® CleverFold RC5 Rekumbentti
Arvosana