SportsArt C576R-16" Rekumbentti

  • Joustavat toimitukset
    {parent_category_link}
  • Suunnittelu ja leasing mahdollisuus
  • Asennukset ja huoltosopimukset
SportsArt
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Toimituskulut alkaen: 3,90 €

SportsArt C576R 16" rekumbentti

Ota miellyttävä asento ja hyppää Senza maailman kyytiin uudistetussa C576R rekumbentissä. Upeasti muotoiltu käyttäjä edellä toteutettu SportsArt C576R rekumbentti on yksinkertaisesti todella miellyttävä harjoitusväline. Senza on liikunnallisen viihteen ilmentymä jonka sydämenä sykkii 16" teollisuus laatuinen SportsArt:in itse kehittämä Senza viihdekeskus. Uuden screen mirroring teknologian avulla voit heijastaa oman matkapuhelimen näkymän kuntolaitteen omalla näytölle - todella kätevää.

Senza tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia niin käyttäjällensä kuin kuntosalin omistajalle. Kuntosalin omistaja pystyy kohottomaan omaa brändiarvoa Senza näyttöjen ansiosta esimerkiksi asettamaan näytön aloitussivuksia oman kuntokeskuksen kotisivut tai esimerkiksi tuomaan esille yksittäisiä tarjouksia.

Käyttäjä pääsee nauttimaan lukuisista Senzan viihteellisistä harjoitusohjelmista kuten Senza Journeys joka vie käyttäjän reaalimaailman kuvattuihin harjoituksiin. Harjoittleun aikana voit lukea vaikka päivän uutiset tai sähköpostit, sinä päätät.

Laitetta suunnitellessa lähtökohtana on ollut käyttäjä. Miten luoda mahdollisimman yksinkertainen mutta samalla tuyylikäs kokonaisuus jota helppo käyttää. Yhtenä asiana helpottaakseen käyttöä, SportsArt on suunnitellut mikrokytkimen jolla vastuksen lisäys on entistä tehokkaampaa ja tarkemaa. Kuntoilija voi itse säätää penkin etäisyyden polkimiin jonka lisäksi selkänojan kaltevuuskulma täysin säädettävissä.

Matalan nousukorkeuden ansiosta tuote on erinomainen valinta myös lääkinnälliseen kuntoutukseen jossa asiakkaalla rajoitettu liikkuvuus.
 

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous
Tarjouspyyntölomake yritysasiakkaille
Ominaisuudet:

- 16" SENZA™ kosketusnäyttö
- Screen mirroring teknologia - heijasta matkapuhelin näyttö kuntolaitteen omaan näyttöön
- Säädettävä vastustaso 1-40
- Kahvoisin integroidut sykeanturit


Tekniset tiedot:

- Paino 125kg
- Mitat 175,2 x 66 x 139,2 cm
- Vastustaso 1-40 portainen
- Maksimi käyttäjäpaino 227,3kg
- Askelkorkeus 8cm
- Näyttö; syke, tuotetun energian määrä (W), aika, matka, kalorit, vastus
- Ohjelmat; manuaalinen, kuntotestaus, painonpudotus, intervalli, sykeohjatut, kelkan työntö

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
SportsArt C576R-16" Rekumbentti