CategoryTemplateData Object ( [variable_label:protected] => category [id] => 5 [lft] => 196 [rgt] => 205 [show_sibling_categories] => 1 [show_subcategories] => 1 [catalog_template_id] => [synchronize_id] => [href] => https://www.gofitness.fi/sykemittarit [url_name] => sykemittarit [filename] => sykemittarit [filetype] => jpg [image_id] => 12752 [image_src] => https://www.gofitness.fi/images/categories/sykemittarit_orig.jpg [meta_keywords] => Polar rannesykemittari sykemittarit testissä polarin sykemittarit sykemittarit sykemittari hyvä sykemittari sykemittari ilman sykevyötä [description] => Polar sykemittari on oiva apuväline oman kehon tarkkailuun. Sykemittari auttaa suunnittelemaan treenijaksoja ja näin tehostaa ja monipuolistaa kuntoilua ja harjoittelua. Sykemittari on myös hyvä motivoija. Se voi auttaa erottamaan normaalin väsymyksen esimerkiksi ylirasituksesta tai alkavasta sairaudesta. Tutustu valikoimaamme. [page_title] => Polar sykemittarit [meta_description] => Polar sykemittarit ovat oiva apuväline oman kehon tarkkailuun. Sykemittari auttaa suunnittelemaan treenijaksoja ja näin tehostaa harjoittelua. [name] => Polar sykemittarit )

Polar sykemittarit

Polar sykemittarit

Polar sykemittari on oiva apuväline oman kehon tarkkailuun. Sykemittari auttaa suunnittelemaan treenijaksoja ja näin tehostaa ja monipuolistaa kuntoilua ja harjoittelua.

Sykemittari on myös hyvä motivoija. Se voi auttaa erottamaan normaalin väsymyksen esimerkiksi ylirasituksesta tai alkavasta sairaudesta. Tutustu valikoimaamme.

Järjestys: