CategoryTemplateData Object ( [variable_label:protected] => category [id] => 314 [lft] => 377 [rgt] => 426 [show_sibling_categories] => 1 [show_subcategories] => 1 [catalog_template_id] => [synchronize_id] => [href] => https://www.gofitness.fi/toiminnallinen_harjoittelu [url_name] => toiminnallinen_harjoittelu [filename] => toiminnallinen-harjoittelu [filetype] => jpg [image_id] => 12514 [image_src] => https://www.gofitness.fi/images/categories/toiminnallinen-harjoittelu_orig.jpg [meta_keywords] => voimistelurenkaat trx vastuskuminauhat vastuskumit painoliivit compactfit compact toiminnallinen toiminnallinen harjoitus toiminnallinen treeni [meta_description] => Toiminnallista ja Crossfit harjoittelua tukeaksesi tarvitset laadukkaat välineet mm. painoliivit, voimapyörät, vastuskumit, TRX ja voimistelurenkaat. [description] => Toiminnallista ja Crossfit harjoittelua tukeaksesi tarvitset laadukkaat välineet ja varusteet mm. painoliivit, voimapyörät, vastuskumit, pallot, slamballs, TRX ja muut voimistelurenkaat.

CrossFit ja toiminnallinen harjoittelu

CrossFit, Toiminnallinen harjoittelu, Functional, Crosstraining.. monta nimeä, mutta periaatteessa yksi ja sama tarkoitus toiminnalliseen harjoitteluun. Liikkeet ja suoritustapa tehdään oman kuntotasosi mukaan. Kaikista liikkeistä löytyy joku kevyempi versio, josta on hyvä aloittaa harjoittelu. Välineinä mm. voimistelurenkaat, levytangot, kahvakuulat, hyppynarut, kuntopallot, leuanvetotangot, erilaiset köydet, omankehonpainolla suoritettavat liikkeet, kuuluvat Crosstraining harjoitteluun. Painoliivit ovat turvallinen ja varma hankinta monipuoliseen harjoitteluun. Painoliivit ova lähes aina säädettäviä. Kevyitä 10 kg:n painoliivejä ja painavia 30 kg:n painoliivimalleja löytyy. Voit säätää niitä 1 kg:n porrastuksella. Painoliiveissä on erittäin hyvät kiinnitystarrat jotka pitävät vaikka päällään seisoisi.
[page_title] => Toiminnallinen harjoittelu [name] => Toiminnallinen harjoittelu )

Toiminnallinen harjoittelu

Toiminnallinen harjoittelu

Toiminnallista ja Crossfit harjoittelua tukeaksesi tarvitset laadukkaat välineet ja varusteet mm. painoliivit, voimapyörät, vastuskumit, pallot, slamballs, TRX ja muut voimistelurenkaat.

CrossFit ja toiminnallinen harjoittelu

CrossFit, Toiminnallinen harjoittelu, Functional, Crosstraining.. monta nimeä, mutta periaatteessa yksi ja sama tarkoitus toiminnalliseen harjoitteluun. Liikkeet ja suoritustapa tehdään oman kuntotasosi mukaan. Kaikista liikkeistä löytyy joku kevyempi versio, josta on hyvä aloittaa harjoittelu.

Välineinä mm. voimistelurenkaat, levytangot, kahvakuulat, hyppynarut, kuntopallot, leuanvetotangot, erilaiset köydet, omankehonpainolla suoritettavat liikkeet, kuuluvat Crosstraining harjoitteluun.

Painoliivit ovat turvallinen ja varma hankinta monipuoliseen harjoitteluun. Painoliivit ova lähes aina säädettäviä. Kevyitä 10 kg:n painoliivejä ja painavia 30 kg:n painoliivimalleja löytyy. Voit säätää niitä 1 kg:n porrastuksella. Painoliiveissä on erittäin hyvät kiinnitystarrat jotka pitävät vaikka päällään seisoisi.

Järjestys: