SportsArt

0

arvostelua

SportsArt

SPORTSART - POWERING MOVEMENT

SportsArtin kuntolaitteet tarjoavat markkinoille uuden lähestymistavan liikuntaan, sillä ne tuottavat sähköä itsetuotetusta liike-energiasta.

Liike on energiaa. Jokainen askeleemme ja liikkeemme tuottaa potentiaalia liikkeen voimanlähteeksi. SportsArtin tavoitteena on luoda yhteys terveen kehon ja hyvinvoivan ympäristön välille. Siksi SportsArtin kuntolaitteet generoivat sähköä ja tällä itsetuotetulla energialla laitteiden käyttäjät voivat ladata harjoituksen aikana vaikkapa matkapuhelimiaan.

Muutetaan yhdessä maailmaa liikkumalla - yksi harjoitus kerrallaan.

Tälle maailmanlaajuisesti toimivalle tuotemerkille on äärimmäisen tärkeää, että heidän toimintansa on sellaista, että se sekä suojelee planeettaamme että edesauttaa yleistä hyvinvointia. SportsArtilla uskotaan, että heidän velvollisuutenaan on käyttää heidän 80 maata kattavaa vaikutusaluettaan kestävien ja uusiutuvien käytäntöjen edistämiseen valmistuksesta lähtien materiaalivalintoihin ja käytettäviin laitteisiin asti. SportsArt pyrkii luomaan samanhenkisten kumppaneiden verkoston, jotka tähtäävät myönteisten sosiaalisten vaikutusten aikaansaamiseksi tässä kauniissa maailmassamme.

SportsArt ECO-POWR on täysin uusi ympäristövastuullinen tuotesarja joka kattaa crosstrainerit, kuntopyörät sekä rekumbentit. Ensimmäisenä tuotesarjana maailmassa, SportsArt ECO-POWR cardiolaitteet käyttävät hyväkseen ihmisen tuottaman energian ja siirtää sen takaisin sähköverkkoon. Tällä toimenpiteellä kuntosaliyrittäjä saa aikaan vuosittaisia säästöjä sähkökuluissa. Todistetusti kasvavassa määrin kuluttajat valitsevat palvelunsa vihreän jalanjäljen perusteella. Haluamme kantaa vastuun ympäristöstä sekä olla esimerkkejä muille.

SportsArt ECO-POWR™ Elite -sarjan kuntolaitteet perustuvat ekoloogisuuteen, laatuun ja kestävyyteen. Mallisarja se on suunniteltu erityisesti keskikokoisille kuntosaleille ja kaupallisille tiloille. Ekoloogisuutensa ansiosta -mallisarja inspiroi kuntosalin käyttäjiä ja luo kuntosalille yhtenäisyyttä. Patentoidun ECO-POWR™ tekniikan ansiosta tuotteet ottavat talteen jopa 74% tuotetusta liike-energiasta alentamalla kuntosalin sähkölaskua. Siirry sinäkin kestävän kehityksen ratkaisuun valitsemalla SportsArt ECO-POWR™ liikuntatilasi aerobisiksi laitteiksi. Pala kerrallaan tehdään liikunnasta entistä parempi elämys. Mallisarjasta löydät kaikki yleisimmät kuntosalin aerobiset laitteet palvelemaan sinun liiketoimintaa.

 

SportsArt ECO-NATURAL™ Elite tarjoaa markkinoille uuden lähestymistavan liikuntaan. Kauniisti muotoiltu kuntolaite -sarja jonka suunnittelun lähtökohtana on ollut käytettävyys, kestävyys ja energiataloudellisuus. ECO-NATURAL ELITE sarjan kuntolaitteet generoivat itse sähkönsä mutta antavat sinulle kuitenkin takasin. Puhtaalla itsetuotetulla energialla kuka tahansa käyttäjistä voi ladata harjoitusken aikana matkapuhelimia / tabletteja. ELITE -sarjan tuotteet sopivat erityisesti keskikokoisille kuntosaleille ja liikuntatiloille.

 

SportsArt SENZA™ Line kuntolaitteet tarjoavat viihteellisen harjoittelukokemuksen kiitos markkinoiden kehittyneimmän kosketusnäytön joita SportsArt Senza kuntolaitteet käyttävät. Suunnittelun lähtökohtana on ollut erinomainen käytettävyys sekä puoleensa vetävät monipuoliset ohjelmat. Senza mallisto kattaa kaksi erilaista crosstraineria, kuntopyörän, rekumbentin sekä juoksumaton. Vihreille arvoille uskollisena nämäkin tuotteet toimivat ilman ulkoista sähkövirtaa vähentäen kuntokeskuksien hiilijalanjälkeä. Lisäksi malliston juoksumatto kuluttaa 32% vähemmän virtaa kuin kilpailijansa.

SportsArt Medical Line kuntoutuslaitteet sairaaloille, fysioterapeuteille, vanhainkodeille. Kattavasta valikoimasta myös kokonaisvaltaiset ratkaisut painokevennettyyn kävelyharjoitteluun, pyöräergometrit ryhmäharjoitteluun sekä kuntolaitteet jotka soveltuvat erinomaisesti kuntoutuspotilaiden päivittäiseen käyttöön. Tämän mahdollistaa Madonna iCARE joka on suunnitteltu ja luotu Tohtori Judy Burnfieldin johdolla Madonnan kuntoutussairaalan (madonna.org) kanssa. Tuloksena on saatu luotua elliptinen harjoituslaite joka on päässyyt lähimmäksi kinemaattista ja elektromyografista (EMG) kävelyä kuin mikään muu. Toimitamme laitteet aina käyttövalmiina, ohjeistettuna ja mahd. huoltosopimuksella.

Tuotteet 1-16 / 132

Set Descending Direction
Sivu
per sivu