CategoryTemplateData Object ( [variable_label:protected] => category [id] => 313 [lft] => 19 [rgt] => 62 [show_sibling_categories] => 0 [show_subcategories] => 1 [catalog_template_id] => [synchronize_id] => [href] => https://www.gofitness.fi/vaatteet [url_name] => vaatteet [filename] => better-bodies-vaatteet-0317 [filetype] => jpg [image_id] => 12472 [image_src] => https://www.gofitness.fi/images/categories/better-bodies-vaatteet-0317_orig.jpg [description] => Better Bodies ja GASP treenivaatteet on tehty laadukkaista materiaaleista ja kestävät vuosia ja satoja pesukertoja. Tämänkin jälkeen ne näyttävät kuin uusilta!
Tervetuloa myymäläämme kokeilemaan laadukkaita treeni- ja vapaa-ajan vaatteita!

Treenivaatteet

GoFitness.fi tarjoaa maan kattavimman valikoiman treenivaatteita, Better Bodies, GASP, Nike, Casall, 2XU, Freddy farkut. Eritysesti Better Bodiesin vaatteissa ja GASPin vaatteissa on painotettu ammattilaisista kovaan kuntosalikävijään laadussa. Näitä treenivaatteita voit käyttää niin kuntosalilla kuin vapaa-ajalla. On erityisen tärkeätä valita treenivaatteet oikean kokoisena, liikkuvuus ja mukavuus parantaa treenituloksia. Materiaalit treenivaatteissa kannattaa myös ottaa huomioon, hengittävät materiaalit ja puuvillaiset jotka lämmittävät enemmän talviaikaan.
[page_title] => Vaatteet [meta_description] => BETTER BODIES, GASP ja FREDDY treeni- ja vapaa-ajan vaatteita Helsingin myymälässämme. Avoinna: Ma-Pe 10-18.00 [meta_keywords] => better bodies gasp treenivaatteet myymälä helsinki treenivaatteet fitness vaatteet nike casall freddy freddy farkut vaate treenihousut treenitrikoot treenipaita [name] => Vaatteet )

Vaatteet

Vaatteet

Better Bodies ja GASP treenivaatteet on tehty laadukkaista materiaaleista ja kestävät vuosia ja satoja pesukertoja. Tämänkin jälkeen ne näyttävät kuin uusilta!

Tervetuloa myymäläämme kokeilemaan laadukkaita treeni- ja vapaa-ajan vaatteita!

Treenivaatteet

GoFitness.fi tarjoaa maan kattavimman valikoiman treenivaatteita, Better Bodies, GASP, Nike, Casall, 2XU, Freddy farkut. Eritysesti Better Bodiesin vaatteissa ja GASPin vaatteissa on painotettu ammattilaisista kovaan kuntosalikävijään laadussa. Näitä treenivaatteita voit käyttää niin kuntosalilla kuin vapaa-ajalla.

On erityisen tärkeätä valita treenivaatteet oikean kokoisena, liikkuvuus ja mukavuus parantaa treenituloksia. Materiaalit treenivaatteissa kannattaa myös ottaa huomioon, hengittävät materiaalit ja puuvillaiset jotka lämmittävät enemmän talviaikaan.

Järjestys: