CategoryTemplateData Object ( [variable_label:protected] => category [id] => 466 [lft] => 20 [rgt] => 31 [show_sibling_categories] => 0 [show_subcategories] => 1 [catalog_template_id] => [synchronize_id] => [href] => https://www.gofitness.fi/vaatteet_miehille [url_name] => vaatteet_miehille [filename] => better-bodies-miehet-orig [filetype] => jpg [image_id] => 13182 [image_src] => https://www.gofitness.fi/images/categories/better-bodies-miehet-orig_orig.jpg [name] => Vaatteet miehille [description] => Miesten Better Bodies tuotteet sopivat sekä treeniin että vapaa-ajalle. Miellyttävät vaatteet on suunniteltu laatua vaativille urheilijoille.

Treenivaatteet

GoFitness.fi tarjoaa maan kattavimman valikoiman treenivaatteita, Better Bodies, GASP, Nike, Casall, 2XU, Freddy farkut. Eritysesti Better Bodiesin vaatteissa ja GASPin vaatteissa on painotettu ammattilaisista kovaan kuntosalikävijään laadussa. Näitä treenivaatteita voit käyttää niin kuntosalilla kuin vapaa-ajalla. On erityisen tärkeätä valita treenivaatteet oikean kokoisena, liikkuvuus ja mukavuus parantaa treenituloksia. Materiaalit treenivaatteissa kannattaa myös ottaa huomioon, hengittävät materiaalit ja puuvillaiset jotka lämmittävät enemmän talviaikaan.
[page_title] => Vaatteet miehille [meta_description] => Miesten Better Bodies tuotteet sopivat sekä treeniin että vapaa-ajalle. Miellyttävät vaatteet on suunniteltu laatua vaativille urheilijoille. [meta_keywords] => better bodies betterbodies miehille miesten vaatteet miesten vaatteet helsingistä better bodies helsinki better bodies myymälä )

Vaatteet miehille

Vaatteet miehille

Miesten Better Bodies tuotteet sopivat sekä treeniin että vapaa-ajalle. Miellyttävät vaatteet on suunniteltu laatua vaativille urheilijoille.

Treenivaatteet

GoFitness.fi tarjoaa maan kattavimman valikoiman treenivaatteita, Better Bodies, GASP, Nike, Casall, 2XU, Freddy farkut. Eritysesti Better Bodiesin vaatteissa ja GASPin vaatteissa on painotettu ammattilaisista kovaan kuntosalikävijään laadussa. Näitä treenivaatteita voit käyttää niin kuntosalilla kuin vapaa-ajalla.

On erityisen tärkeätä valita treenivaatteet oikean kokoisena, liikkuvuus ja mukavuus parantaa treenituloksia. Materiaalit treenivaatteissa kannattaa myös ottaa huomioon, hengittävät materiaalit ja puuvillaiset jotka lämmittävät enemmän talviaikaan.

Järjestys: