CategoryTemplateData Object ( [variable_label:protected] => category [id] => 432 [lft] => 313 [rgt] => 314 [show_sibling_categories] => 1 [show_subcategories] => 1 [catalog_template_id] => [synchronize_id] => [href] => https://www.gofitness.fi/vanguard_painopakkalaitteet [url_name] => vanguard_painopakkalaitteet [filename] => bodytone-vanguard-kuntosalilaitteet [filetype] => jpg [image_id] => 12602 [image_src] => https://www.gofitness.fi/images/categories/bodytone-vanguard-kuntosalilaitteet_orig.jpg [description] =>

Bodytone Vanguard painopakkalaitteet

Nyt ne ovat täällä, paljon kaivatut Vanguard yhdistelmälaitteet. Vanguard sarjan ideana on tarjota tilaa ja kustannuksia säästävä kokonaisvaltainen ratkaisu yhteisö- ja kuntosalikäyttöön. Laitteet soveltuvat erinomaisesti mm. palolaitosten, poliisien ja hieman pienempien tilojen kuntosalilaitteiksi. Tuotteiden idea on yhdistää kaksi laitetta yhdeksi. Suosituimmassa laitteessa Vanguard taljassa on näin olleen ylä -ja alatalja samassa. Kysy myynnistä joustavia rahoitusmahdollisuuksia ja pakettitarjouksia.
[page_title] => Bodytone Vanguard painopakkalaitteet [meta_description] => Vanguard kuntosalilaitteet, yhdistelmä painopakkalaitteet soveltuvat erinomaisesti mm. palolaitosten, poliisien ja pienempien tilojen kuntosalilaitteiksi. [meta_keywords] => painopakkalaitteet pro dual yhdistelmälaitteet [name] => Bodytone Vanguard painopakkalaitteet )

Bodytone Vanguard painopakkalaitteet

Bodytone Vanguard painopakkalaitteet

Bodytone Vanguard painopakkalaitteet

Nyt ne ovat täällä, paljon kaivatut Vanguard yhdistelmälaitteet. Vanguard sarjan ideana on tarjota tilaa ja kustannuksia säästävä kokonaisvaltainen ratkaisu yhteisö- ja kuntosalikäyttöön. Laitteet soveltuvat erinomaisesti mm. palolaitosten, poliisien ja hieman pienempien tilojen kuntosalilaitteiksi. Tuotteiden idea on yhdistää kaksi laitetta yhdeksi. Suosituimmassa laitteessa Vanguard taljassa on näin olleen ylä -ja alatalja samassa.

Kysy myynnistä joustavia rahoitusmahdollisuuksia ja pakettitarjouksia.

Järjestys: