Asiakaspalautukset ja vaihdot

Palautusoikeus

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme kuluttajansuojalain edellyttämällä tavalla ja siksi tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. HealthVisor Oy:llä on Postin kanssa solmittu asiakaspalautussopimus. Palautus on asiakkaalle maksuton (kts. poikkeukset). Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@gofitness.fi ja  täytä tuotteiden mukana tuleva asiakaspalautuslomake.

Normaali toimitusaika Postin asiakaspalautuksille on 3-5 arkipäivää johtuen Postin asiakaspalautuspalvelun kestosta. Palautamme rahat noin viikon kuluttua siitä kun tuote on tullut takaisin ja se on todettu myyntikelpoiseksi.

Kuluttajansuojalain mukaan palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Säilyttääkseen peruuttamisoikeutensa kuluttajan on pidettävä tavara olennaisesti muuttumattomana tai vähentymättömänä - tuotetta voi kuitenkin kokeilla/sovittaa. 

Mikäli tuote otetaan käyttöön palautusoikeus raukeaa. Pääsääntönä voidaan pitää, että voit kokeilla/sovittaa tuotetta samoin kuin voisit tehdä sen liikkeessä asioidessa. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.

Elintarvikkeiksi laskettavilla tuotteilla EI ole palautusoikeutta mikäli tuotteet ovat avattuja. Palautusoikeus koskee vain kuluttaja-asiakkaita (ei yrityksiä tai yhdistyksiä). 

Pestyjä, käytettyjä tai muunneltuja tuotteita ei voi palauttaa / vaihtaa kuten vaatteita. Pidä siis huoli, että tuotteet ovat uutta vastaavassa kunnossa. Jos tuotteissa on esimerkiksi lemmikkien karvoja, emme hyväksy palautusta / vaihtoa. Palauta tuotteet aina alkuperäisessä pakkauksessa, ja jos kyseessä on useamman tuotteen setti, palauta aina kaikki setin tuotteet.

Vaihdot

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen kokoon tai väriin, niin laita mukaan selvitys tästä, helpoiten se käy tilauksesi mukana saamalla asiakaspalautuslomakkeella. Mikäli paketistasi on unohtunut palautuslomake, voit myös kirjoittaa tiedot paperille ja laittaa sen lähetyksen mukaan, tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@gofitness.fi . Jos toinen tuote on eri hintainen, niin hyvitämme tai laskutamme erotuksen.
 

Huom! Muista laittaa tilinumero mukaan mikäli alkuperäinen tilaus on tehty pankkisiirrolla tai luottokortilla.


Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, puhelimitse tai sähköpostilla).

Voitte käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.


Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme.

Suoritamme palautuksen tilisiirrolla, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Mikäli olette maksaneet laskulla, muunnamme laskunne summan.

 

Poikkeukset

Kuluttajaviraston ohjeen mukaan suurten tuotteiden kuten kuntopyörien, crosstrainereiden, soutulaitteiden, juoksumattojen sekä kotikuntokeskusten, painonnostopenkkien ja tankojen palautuskustannuksista vastaa asiakas, koska näitä tuotteita ei voida palauttaa tavanomaisesti postitse. 

Mikäli haluatte palauttaa yllä mainitun tuotteen, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@gofitness.fi tai puhelimitse +358(0)44 548 36 99. 


Toimi palautuksissa näin! Pakkaa tuote hyvin ja palauta tuote alkuperäisessä pakkauksessa. 
 

Palautus kirjeenä

Mikäli palautettava tuote palautetaan kirjeenä voi asiakas jättää kirjeen kirjelaatikkoon merkinnällä "ASIAKASPALAUTUS".

Healthvisor Oy / GoFitness,
Mestarintie 11 F, 01730 Vantaa.

Suosittelemme kuitenkin viemään myös kirjeet aina postiin jolloin asiakas saa kuitin palautuksesta, jolloin voidaan epäselvyystapauksissa selvittää kulkua. Muista tarkistaa, että lähetyksessä on yrityksemme yhteystiedot. Kirjeasiakaspalautuksina vain tuotteet jotka mahtuvat kirjekuoreen.

 

Palautus pakettina posti ja lähikauppa/k-market/matkahuolto

Asiakaspalautusosoite on: Healthvisor Oy, Mestarintie 11 F, Vantaa 01730.

Palautus postilla: Kun palautettava lähetys on paketti (painaa yli 2 kg ja tai ylittää kirjepalautuksen mitat) saat tehtyä palauttamisen Helposti-koodilla:

-> Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Mikäli et löydä alkuperäistä koodia niin otatko yhteyttä asiakaspalvelu@gofitness.fi
-> Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.


Mikäli Postin asiamies kysyy asiakaspalautusnumeroamme niin se on 619688.

Palautus matkahuollolla: Vie paketti lähimpään matkahuollon toimipisteeseesi, helpoimmin palautus käy kun viet paketin samaan paikkaan josta hait sen. (Siwa, valintatalo, k-market, r-kioski, tms matkahuollon toimipiste). Saat kuitin palautuksesta, säästäthän sen kunnes palautuksesi on käsitelty loppuun.

Matkahuollon palautusta tehdessäsi mainitse asiakasnumeromme 9503787. Palautus on maksuton (pl. poikkeukset)

Tuotteet jotka palautuvat noutamattomina, veloittaa HealthVisor Oy asiakkaalta toimituskulut kumpaakin suuntaan sekä käsittelykulut 5 €.

Yllä oleva palautusohje ei koske suuria laitteita kuten power rackeja, kumimattoja, kuntopyöriä, crosstrainereita, juoksumattoja ja kotikuntokeskuksia, näiden tuotteiden palautuskuluista vastaa asiakas

Pyydämme ottamaan näissä tapauksissa yhteyttä ennen palautusta sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@gofitness.fitai puhelimitse +358(0)44 548 36 99.
 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme ja tuotehintoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Gofitness.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Gofitness.fi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.