Suunnittelu ja konsultointi

KAIKKI ALKAA HYVÄSTÄ JA LAADUKKAASTA SUUNNITELMASTA!

Kuntosalin tai muun virkistystilan suunnittelu on olennainen osa sen käyttäjien viihtyvyyttä ja näin myös sen mahdollista kaupallista menestystä. Sekä uuden tilan suunnittelussa, että vanhaa tilaa kunnostettaessa on otettava huomioon muutamia keskeisiä tekijöitä kuten:

• Tilan käyttötarkoitus, tavoitteet ja kapasiteetti
• Asiakaskunnan alustava kartoitus
• Tilan haluttu ilme ja ilmapiiri
• Laitteiden valinta ja trendit
• Joustavuus mahdollista kasvua varten

KONSULTOINTI - KUNTOSALIN PERUSTAMINEN

Myyjäliike on merkittävässä roolissa osana uuden kuntosalin menestystarinaa. Me haluamme että juuri sinä menestyt, koska se on jokaisen osapuolen etu. Kaikki kokeneet clubmanagerit tietävät, että menestyäkseen hyvät laadukkaat laitteet eivät yksin riitä. Valitettavasti kokemattomat tekevät virheitä jo alkuvaiheessa budjetoinnin osalta. Tämä on osa-alue jossa ammattilaisen rooli astuu entistä vahvemmin kuvaan. Henkilö joka ei vain estä tekemästä virheitä, henkilö joka auttaa ratkaisemaan investoinnin ongelmia. Riippumatta siitä onko kyseessä rahoitus, markkinointi tai kuntokeskuksen hallinta, me tarjoamme räätälöityjä kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Tarkka analyysi sekä asianmukainen huolellinen suunnittelu ovat avain uuden perustettavan kuntosalin menestykseen. Aloitamme kartoituksen aina kuudesta perus pilarista. Haluamme auttaa sinua menestymään. Me autamme analysoimaan mikäli ajatuksesi kuntosalista voi toimia ja onko kuntosalille kaavailtu paikka oikea. Autamme sinua myös selkeässä budjetoinnissa.

TALOUS

Talous ei ole pelkästään investoinnin rahoittamista vaan myös voittojen / kustannuksien realistista ennustamista. Me autamme sinua ymmärtämään kuntosalin taloudelliset näkymät huolellisen suunnittelun ja lokalisoinnin perusteella.

SUUNNITTELU

Suunnittelemme kanssasi tilan haluttua ilmettä ja ilmapiiriä 3D piirutusten avulla. Autamme valitsemaan kuntolaitteet, jotka sopivat juuri sinun konseptiisi sekä budjettiisi. Meillä on erittäin kattava valikoima kuntosalilaitteita eri tyylisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Siksi pystymme palvelemaan monipuolisesti asiakkaitamme niin kotisalien rakentamisessa kuin isoissa kokonaisuuksissa, kuten liikuntakeskukset ja ketjut. Tarkistamme halutessasi, onko klubisi / kuntosalisi ajatukselle mahdollisuus olla olemassa valitsemallasi kaupunginosalla. Analysoimme kattavasti sijaintisi ja autamme valitsemaan sille taloudellisesti kannattavan strategian. 

Haaveena oma kuntosali?

Uskallamme väittää, että olemme hyvä partneri, yli 20 vuoden kokemuksella. Kuuntelemme asiakasta, mutta kokemukseen nojaten, emme pelkää kertoa mielipidettämme. Avoimuus ja asiakkaidemme luottamus on meille kaikki kaikessa.

 

LUE LISÄÄ kotisalin suunnittelusta tai kuntosalin perustamisesta blogeistamme.

 

Jos haluat lisätietoja siitä, miten me voimme auttaa sinua salin suunnittelussa, ota meihin yhteyttä!

 

Yritysmyynti asiakaspalvelu

yritysmyynti@gofitness.fi / Puh. +358(0)44 548 3690

 

Kotisalit, Kuntosalit, Yritykset ja Virastot

Ville Sortava
ville@gofitness.fi / Puh.+358(0)400 568 719

 

Kuntosalit, Kuntayhtymät, Fysioterapia,
Kuntoutus ja Kuntotestaus

Ilkka Mitrunen
ilkka@gofitness.fi / Puh. +358(0)44 022 8211