Suunnittelu ja konsultointi

Suunnittelu ja konsultointi

KAIKKI ALKAA HYVÄSTÄ JA LAADUKKAASTA SUUNNITELMASTA!

Kuntosalin tai muun virkistystilan suunnittelu on olennainen osa sen käyttäjien viihtyvyyttä ja näin myös sen mahdollista kaupallista menestystä. Sekä uuden tilan suunnittelussa, että vanhaa tilaa kunnostettaessa on otettava huomioon muutamia keskeisiä tekijöitä kuten:
• Tilan käyttötarkoitus, tavoitteet ja kapasiteetti
• Ikä ja sukupuoli
• Ilmapiiri, luonnonvalo sekä värit
• Trendejä
• Joustavuus mahdollista kasvua varten

Haaveena oma kuntosali?

Jos haluat lisätietoja siitä, miten me voimme auttaa sinua salin suunnittelussa, ota meihin yhteyttä.

KONSULTOINTI - KUNTOSALIN PERUSTAMINEN

Myyjäliike on merkittävässä roolissa osana uuden kuntosalin menestystarinaa. Me haluamme että juuri sinä menestyt, koska se on jokaisen osapuolen etu. Kaikki kokeneet clubmanagerit tietävät, että menestyäkseen hyvät laadukkaat laitteet eivät yksin riitä. Valitettavasti kokemattomat tekevät virheitä jo alkuvaiheessa budjetoinnin osalta. Tämä on osa-alue jossa ammattilaisen rooli astuu entistä vahvemmin kuvaan. Henkilö joka ei vain estä tekemästä virheitä, henkilö joka auttaa ratkaisemaan investoinnin ongelmia. Riippumatta siitä onko kyseessä rahoitus, markkinointi tai kuntokeskuksen hallinta, me tarjoamme räätälöityjä kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Tarkka analyysi sekä asianmukainen huolellinen suunnittelu ovat avain uuden perustettavan kuntosalin menestykseen. Aloitamme kartoituksen aina kuudesta perus pilarista. Haluamme auttaa sinua menestymään. Me autamme analysoimaan mikäli ajatuksesi kuntosalista voi toimia ja onko kuntosalille kaavailtu paikka oikea. Autamme sinua myös selkeässä budjetoinnissa.

TALOUS

Talous ei ole pelkästään investoinnin rahoittamista vaan myös voittojen / kustannuksien realistista ennustamista. Me autamme sinua ymmärtämään kuntosalin taloudelliset näkymät huolellisen suunnittelun ja lokalisoinnin perusteella.

SUUNNITTELU

Tarkistamme, onko klubisi / kuntosalisi ajatukselle mahdollisuus olla olemassa valitsemallasi kaupunginosalla. Analysoimme kattavasti sijaintisi ja valitsemme sille taloudellisen strategian.

OTA YHTEYTTÄ

Uskallamme väittää, että olemme hyvä partneri. Kuuntelemme asiakasta mutta kokemukseen nojaten emme pelkää myös sanoa mielipidettämme. Avoimuus on meille kaikki kaikessa.

    Suosituimmat
    Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.