Vaativaan ammattikäyttöön tarkoitetut huippulaadukkaat Watson, SportsArt, Spirit ja ATX kuntosalilaitteet liikuntakeskuksille, kuntoklubeille, viranomaisille, lääkinnälliseen käyttöön sekä yhteisöille!

Watson kuntosalilaitteet on valmistettu kestämään kovaa ja aktiivista käyttöä tarjoten näin parasta vastinetta rahoille. Välineistön 4mm-5mm paksu eurooppalainen teräsrunko kestää erityisen suurien kuormien liikuttamisen. Nämä levypainokuormitteiset ja painopakalliset ammattitason laitteet onkin suunniteltu vastaamaan voimailun harrastajien ja kehonrakentajien treenivaatimuksia. Täydennä kokonaisuus superlaadukkailla Watsonin harjoituspenkeillä!

SportsArt kuntosalilaitteista valittavanasi on sekä pienemmän tilan pinta-alaa mahdollisimman tehokkaasti hyödyntäviä laiteratkaisuja sekä suurempien kuntokeskuksia palvelevia kokonaisuuksia. Tuotemerkiltä löydät kolme erilaista sarjaa painopakkalaitteita ja monipuolisen valikoiman vipuvarsilaitteita. SportArtin tuotevalikoima on kattava myös aerobisten laitteiden osalta. Innovatiivinen cardiolaitteiden tuotesarja ECO-POWR on edelläkävijä; mikään muu kuntoilulaite maailmassa ei pysty ottamaan talteen 74% ihmisen tuottamasta liike-energiasta ja syöttämään sitä takaisin kiinteistön omaan käyttöverkkoon. Kuntosalin palvelukokonaisuutta saat täydennettyä erilaisilla painonnostopenkeillä ja telineillä.Tarjoamme SportsArt tuotteille alan mittavimmat takuut sekä edullisen rahoituksen.

Spirit painopakalliset kuntosalilaitteet ja harjoituspenkit tarjoavat kuntosalillesi mahdollisimman kustannustehokkaan ja laajaa asiakaskuntaa hyvin palvelevan kokonaisuuden. Cardiolaitevalikoima Spiritillä on monipuolinen ja erilaisiin budjetteihin sopiva. Uutuustuote JOHNNY G Spirit bike on innovaatio, joka luo täysin uudet standardit spinningpyörien eliittiin!

Autamme asiakasta ja haluamme olla mukana juuri sinun kasvutarinassa. Pyydä tarjous ja mahdollisuus rahoitukseen yritysmyynnistä numerosta +358(0)44 548 3690 tai sähköpostitse yritysmyynti@gofitness.fi 

Kuntosalilaitteet

Rajaa 0 rajaa käytössä
Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu

Tuotteet 1-100 / 400

per sivu