Kattava mallistomme sisältää lukuisia erilaisia treenipenkkejä ja telineitä. On tarpeesi sitten pieni tai suuri, meiltä löydät varmasti sinulle sopivan harjoittelupenkin.

Treenipenkeillä tarkoitetaan kuntosaleilla sekä kotikuntoilutiloissa olevia harjoituspenkkejä. Painonnostopenkki on yksi eniten käytetyistä yksittäisistä kuntoiluvälineistä.

Valitse penkki harjoitustarpeeseen

  • Tasapenkki on nimensä mukaisesti tasainen penkki, joka sopii monipuolisesti erilaisiin lihaskuntoliikkeisiin, kuten käsipainoilla harjoitteluun.
  • Vino- ja tasapenkki eli säädettävä penkki, on painonnostopenkki, jonka selkäosa voidaan asettaa haluamaan kulmaan samoin istuinta voidaan säätää.
  • Penkkipunnerruspenkki on etenkin kuntosaleilla hyvin yleinen painonnostopenkki, jota hyödynnetään mm. rintalihastreenissä. 
Treenipenkin hinta
Painonnostopenkkejä löytyy eri hintaluokista ja hinnat määräytyvät pitkälti treenipenkin käyttöympäristön asettamien vaatimusten mukaan. Suurimmat erot penkkien välillä löytyvät runkorakenteesta. Kotikuntoiluun tarkoitetut harjoituspenkit ovatkin merkittävästi edullisempia kuin kuntosaleille tarkoitetut penkit.
 
Ota kaikki hyöty irti painonnostopenkistäsi yhteensopivilla lisälaitteilla!
Valikoimassamme on lisäksi multibench -painonnostopenkkejä, joihin saa kiinnitettyä erilaisia lisäosia kuten ojentaja-, vatsa-, jalka-, hauis- tai rintarihaslaite. Nämä painonnostopenkit tarjoavat entistä laajemmat mahdollisuudet harjoitella erilaisia lihaskuntoliikkeitä.

Penkit

Rajaa 0 rajaa käytössä
Rajaa
Sulje
Rajaa
Negatiivinen kulma
Kuljetuspyörät
Tavaramerkki
Käyttötarkoitus
Hinta
Valmistaja
Maksimikapasiteetti
Rackin korkeus (cm)
Väri
Aseta laskevaan järjestykseen

93 tuotetta

per sivu