Spinningpyörät

4

3 arvostelua

Spinningpyörät

Spinning on vähintään yhtä tehokasta liikuntaa kuin juoksuharjoittelu mutta se on merkittävästi enemmän nivelystävällisempää. Spinning on useille tuttu liikuntamuoto kuntosaleilta joissa se on yksi suosituimmista ryhmäliikuntamuodoista. Tarjoamme maan laajimman valikoiman spinningpyöriä aina edullisista kotikäyttöön tarkoitetuista spinningpyöristä arvokkaisiin ammattilais spinningpyöriin. Ammattikäyttöön tarkoitetut spinning pyörät löydät kuntosalilaitteet osiosta.

Spinningpyörä eroaa kuntopyörästä ensisijaisesti rungon ja koneiston osalta. Spinningpyörissä on merkittävästi enemmän kilpa-ajomaisempi runko sekä mekaaninen jarru (pala tai magneettivastus) joka kuntopyörissä on toteutettu sähkömagneetilla. Spinningpyörä onkin näiden seikkojen ansiosta erityisen suosittu paljon polkevien ihmisten keskuudessa. Valikoimastamme löydät lisäksi ammattikäyttöön tarkoitetut spinningpyörät jotka ovat monille tuttu näky kuntosalien spiningin saleilta. Spinningpyörää voidaan siis käyttää niin kotona kuin kuntosalilla ja spinningpyörällä harjoittelu kehittää erityisesti hengitys- ja verenkiertoelimistöä sekä vahvistaa alaraajojen suuria lihaksia.

Spinning pyöriä moniamalleja ja monilla eri vastuksilla. Näistä mukavin ja lähes tulkoon aina kätevin sekä mukavin polkea on magneettivastuksella toimivat spinning pyörät. Mangneettivastuksellinen spinnin pyörä on lähtökohtaisesti aina vähän kalliimpi kuin jarrupalalla tai muulla sähköisellä vastuksella olevat spinning pyörät. Suurin osa kuntosaleilla olevissa ryhmäliikuntatilojen spinning pyöristä on tehty mangneettivastuksella.

  Suosituimmat
  Hammer® Racer S Spinning pyörä
  Hammer® Racer S Spinning pyörä
  1 349,00 € (sis. alv.)
  Polar T31 koodattu™ -lähetin
  Polar T31 koodattu™ -lähetin
  Arvosana:
  100%
  39,90 € (sis. alv.)
  INSPIRE by HAMMER Live! Cycling ILC
  -50%
  INSPIRE by HAMMER Live! Cycling ILC
  Tarjoushinta 624,90 € (sis. alv.) norm. 1 249,90 € (sis. alv.)
  Hammer® Speed Racer S Spinning pyörä
  Hammer® Speed Racer S Spinning pyörä
  1 090,00 € (sis. alv.)
  Hammer® Speed Bike Racer spinning pyörä
  Hammer® Speed Bike Racer spinning pyörä
  749,90 € (sis. alv.)
  Hammer® Speed bike CRS III Spinning pyörä
  Hammer® Speed bike CRS III Spinning pyörä
  1 149,00 € (sis. alv.)

  7 tuotetta

  Set Descending Direction
  per sivu