Spinning on vähintään yhtä tehokasta liikuntaa kuin juoksuharjoittelu mutta se on merkittävästi enemmän nivelystävällisempää. Spinning on useille tuttu liikuntamuoto kuntosaleilta joissa se on yksi suosituimmista ryhmäliikuntamuodoista. Tarjoamme maan laajimman valikoiman spinningpyöriä aina edullisista kotikäyttöön tarkoitetuista spinningpyöristä arvokkaisiin ammattilais spinningpyöriin. Ammattikäyttöön tarkoitetut spinning pyörät löydät kuntosalilaitteet osiosta.

Spinningpyörä eroaa kuntopyörästä ensisijaisesti rungon ja koneiston osalta. Spinningpyörissä on merkittävästi enemmän kilpa-ajomaisempi runko sekä mekaaninen jarru (pala tai magneettivastus) joka kuntopyörissä on toteutettu sähkömagneetilla. Spinningpyörä onkin näiden seikkojen ansiosta erityisen suosittu paljon polkevien ihmisten keskuudessa. Valikoimastamme löydät lisäksi ammattikäyttöön tarkoitetut spinningpyörät jotka ovat monille tuttu näky kuntosalien spiningin saleilta. Spinningpyörää voidaan siis käyttää niin kotona kuin kuntosalilla ja spinningpyörällä harjoittelu kehittää erityisesti hengitys- ja verenkiertoelimistöä sekä vahvistaa alaraajojen suuria lihaksia.

Spinning pyöriä moniamalleja ja monilla eri vastuksilla. Näistä mukavin ja lähes tulkoon aina kätevin sekä mukavin polkea on magneettivastuksella toimivat spinning pyörät. Mangneettivastuksellinen spinnin pyörä on lähtökohtaisesti aina vähän kalliimpi kuin jarrupalalla tai muulla sähköisellä vastuksella olevat spinning pyörät. Suurin osa kuntosaleilla olevissa ryhmäliikuntatilojen spinning pyöristä on tehty mangneettivastuksella.

Spinningpyörät

Rajaa 0 rajaa käytössä
Rajaa
Sulje
Rajaa
Tavaramerkki
Käyttötarkoitus
Hinta
Valmistaja
Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

per sivu