Ota yhteyttä

Gofitness tiimi

Ville Sortava

Yritysmyynti / verkkokauppa

Email: ville@gofitness.fi
Puh: +358 (0)44 548 3690
Insta: @gofitness_ville
LinkedIn: ville-sortava-13a4b8200

Harvalla ihmisellä on yhtä laajaa kokemusta kuntoilualasta sekä kuntoiluvälineistä, kuin Villellä. Lähes 25 vuotta alalla työskennellyt Ville löytää varmasti juuri sinun kuntoilutilan tai kuntosalin tarpeeseen parhaiten sopivat ratkaisut rautaisella ammattitaidolla. Ville kuuluu GoFitnessin omistajiin ja vetää yhdessä Ilkan kanssa yritysmyyntiä. Villen todellisena intohimona ovat kuntosaliharjoittelu ja terveelliset elämäntavat.

Ilkka Mitrunen

Yritysmyynti / toiminnan kehittäminen

Email: ilkka@gofitness.fi
Puh: +358 (0)44 022 8211
Insta: @ilkkamitrunen
LinkedIn: ilkka-mitrunen-26b77469

Ilkkaa voi luonnehtia kuntoilualan moniottelijaksi. Hänellä on vankka ymmärrys alasta sekä sen tarjoamista liiketoimintamahdollisuuksista. Ilkka myös konsultoi ja jakaa auliisti tätä arvokasta tietoa asiakkaillemme mm. meidän blogeissa. Lukuisille toimijoille ympäri Suomen Ilkka on jo varsin tuttu henkilö. Yhdessä Villen kanssa Ilkka johtaa yritysmyyntiä sekä palveluiden kehittämistä. Kuntosaliharjoittelun lisäksi erityisesti kamppailulajit ja moottoriurheilu ovat lähellä Ilkan sydäntä.

Joonas Henne 

Taloushallinto / hankinta

Email: joonas.henne@healthvisor.fi
Puh: +358 (0)40 354 2009

Joonas vastaa yhtiön taloushallinnosta ja toimii yhtiön hallituksen puheenjohtajana. Toimenkuvaan kuuluu myös sisäänostajan rooli sekä yhteyksien ylläpito tavarantoimittajiimme. Vapaa-aikansa Joonas viettää perheen kanssa sekä jalkapalloa pelaten.

Jukka

Myynti Uusimaa / Kuntosalit ja Yritykset

Email: jukka@gofitness.fi
Puh: +358 (0)40 688 2309

Jukka on energinen ja omaa hyvän tietämyksen kuntosalilaitteista ja niiden tarjonnasta markkinoilla. Jukka toimii Etelä-Suomessa avainasiakkaiden parissa tarjoten apua laite- sekä välinehankinnoissa. Jukka on myös innokas salikävijä salilla kuin salilla!

Joakim

Myynti Etelä- ja Lounais-Suomi

Email: joakim@gofitness.fi
Puh: 040 704 3625

Joakim tunnetaan kuntosalilaitteiden tohtorina ja häneltä löytyy tietämystä laitteiden biomekaniikkasta joka on hänelle ykkösasia.

Juho

Myynti Länsi-Suomi

Email: juho@gofitness.fi
Puh: +358 (0)50 408 6585

Juho on ammattitaitoinen, tietää laitteista paljon ja ymmärtää biomekaniikan periaatteet. Hänen lähestymistapansa asiakaskontakteihin on luotettava ja asianmukainen, ja on kykeneväinen tarjoamaan asiakkaille asiantuntevaa neuvontaa heidän tarpeidensa perusteella. Juho on sitoutunut asiakastyytyväisyyteen ja pyrkii rakentamaan pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiin tarjoamalla heille parhaita mahdollisia ratkaisuja kuntosalilaitteiden hankintaan. Lisäksi hän on innostunut alastaan ja motivoitunut jatkuvasti kehittämään omaa osaamistaan ja pysymään ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja tuotteista. Harrastuksenaan hänellä on ollut aiemmin voimanosto mutta myöhemmin kehonrakennus on ottanut miehestä otteen ja tuonut hyvää menestystä silläkin saralla voimailun jälkeen.

Milja

Asiakaspalvelu

Email: asiakaspalvelu@gofitness.fi
Puh: +358 (0)44 548 3699

Miljalla on monipuolinen tausta kuntosaleilta kunto-ohjaajana ja fitness alan lehdestä. Monelle Milja onkin entuudestaan tuttu alan messuilta tai ryhmäliikuntatunneilta. Milja osaa auttaa asiakkaitamme varmalla ammattitaidollaan erilaisten kysymysten kanssa tuotteisiimme sekä niillä treenaamiseen liittyen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy suosituksia.

Heini (äitiysvapaalla)

Verkkokauppa / markkinointi

Email: heini.vesterinen@healthvisor.fi

Heinin vastuulla on meidän ruotsin kauppa, verkkokaupan kehittäminen, sekä yhtiön markkinointi. Hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus markkinoinnista ja sähköisestä kaupankäynnistä, eivätkä ideat tunnu koskaan loppuvan. Heini on innostava, järjestelmällinen ja ratkaisukeskeinen tekijäluonne.

Vesa

Logistiikka

Email: varasto@gofitness.fi
Email: vesa@gofitness.fi
Puh: +358 (0)44 548 3699

Vesa on logistiikka-ammattilainen ja erityisesti logistiikan kehittäjänä kokenut konkari. Hänen vastuullaan on logistiikan jouheva toiminta ja kehittäminen. Lisäksi Vesa on ollut tärkeä tuki myynnille sekä ostolle. Tekniikka monessa muotoaan on Vesan osaamisen tukipilareita.

Jesse

Logistiikka

Email: jesse@gofitness.fi

Jesse pitää huolen, että toimitukset saapuvat sinulle ajallaan. Yhdessä Vesan kanssa he hoitavat meidän logistiikan ja varastot järjestykseen. Varastohommien ohella Jesse on myös pätevä koodari. Urheilullinen Jesse toimii vapaa-ajallaan PT:nä mutta vain harvoille ja valituille. Hänen koirakaverinsa pitää huolen päivittäisistä lenkeistä.

Esko

Huolto Etelä-Suomi

Email: huolto@gofitness.fi
Puh: +358 (0)44 984 2496

Esko toimii yhtiössä huolto,- varaosa,- ja asennusvastaavana. Hän organisoi kaikki huoltoihin liittyvät asiat sekä asennukset ympäri suomen yhdessa muiden huoltohenkilöiden kanssa. Eskolle kamppailulajit ovat lähellä sydäntä. Niiden parissa hän on viettänyt aikaa pienestä pojasta alkaen eikä loppua näy.

Sami

Huolto Länsi-Suomi

Email: sami@gofitness.fi

Kirjoita meille

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella niin palaamme vastauksen kanssa mahdollisimman pian.