Go Service asennus- ja huoltopalvelut

  GoService huoltosopimukset

  goservice

  GoService tarjoaa asiakaslähtöisesti räätälöityjä kuntosalien ja liikuntatilojen huolto- ja asennuspalveluja. Ajatuksemme esimerkiksi huoltosopimusta laadittaessa on, miten asiakas voi keskittyä ydinliiketoimintaan ulkoistamalla irtaimistoon liittyvät asiat huollon todellisille ammattilaisille. Peräänkuulutamme sitoutuneisuutta. Kuntosaliyrittäjä sitoutuu pitkiin vuokrasopimuksiin – miksi ei sitoutua aidosti toimivaan huollon kokonaisuuteen.

  GoService – mahdollistaa

  Auton rengas saattaa puhkea siinä missä juoksumaton ohjainkortti voi rikkoutua. Miltä kuulostaisi kumppanuus, jossa GoServicen ansiosta sinulle ei tule ainuttakaan yllätyksellistä kulua? Kaikki kulut rikkoutumista myöten ollaan paketoitu yhteen selkeään pakettiin selkeällä hinnoittelumallilla.

  GoService – ammattitaito

  GoService on valtakunnallisesti toimiva kuntosalilaitteiden huoltopalveluja tarjoava Gofitneksen yksikkö. Ammattitaitomme kattaa perinteisten kuntosalilaitteiden lisäksi lääkinnällisten kuntolaitteiden huollon, testiergometrien kalibroinnin sekä sekä erilaiset sähköturvatarkastukset. Osoituksena ammattitaidosta GoService palveluihin luottaa Suomessa valtakunnallisesti mm. Terveystalo konserni, Lääkärikeskus Aava sekä useat viranomaiset, yksityiset kuntosalit ja kunnat.

  auto

  GoService – sovitun mukaisesti

  Asiat hoidetaan sovitun mukaisesti – aina. On kyseessä sitten yksittäisen laitteen huolto ja laajempi huollon kokonaisuus kannamme vastuun ja hoidamme työmme sovitusti. Ymmärrämme asiakasta ja suoritamme työn asiakas edellä sekä kustannustehokkaasti.

  GoService – pidämme kiinni määräajoista

  GoService hoitaa asiakaslähtöisesti työnsä määräaikaan mennessä sovitusti kunnioittaen yhteisiä pelisääntöjä. Ymmärrämme laitteiden merkityksen asiakkaalle. Meidän asiakkaille ne ovat työkaluja jotka mahdollistavat heidän liiketoiminnan. Arvoihimme kuuluu asiakkaan kunnioitus ja teemme kaikkemme jotta ylläpitävät huollot sekä korjaukset hoidetaan määräajan puitteissa ammattitaidolla.

  GoService – innovatiivinen edelläkävijä

  Koemme huollon olevan paras mahdollinen tapa ylläpitää pitkäkestoista tervettä asiakassuhdetta asiakas ensin periaatteella. Pyrimme välttämään huollon välisessä kommunikoinnissa liikoja sähköpostin välityksellä kulkevia vikailmoituksia. Hoidamme asiat suoraviivaisesti mutta tehokkaasti. Vuonna 2020 lanseerasimme GoSevice aplikaation asiakkaidemme käyttöön.

  puhelin

   

  GoService Aplikaatio

  Sähköposti on mainio tapa kommunikoida, mutta ollaan rehellisiä – se ei ole kovin tehokas. Sähköpostiviestiä tulee aivan liikaa. Vikatilanteissa puhelinkaan ei aina ole se paras vaihtoehto. GoService on vienyt huollon seuraavalle vuosikymmenelle siitä näkökulmasta, miten asiakkaalle saadaan paras mahdollinen toimintavarmuus sekä käyttökokemus.

  GoService aplikaatio mahdollistaa markkinoiden tehokkaimman ja nopeimman tavan kommunikoida laitetoimittajan ja huollon kanssa. Kuntosalin vastuuhenkilö skannaa puhelimella laitteen jossa havaittu vika. Aplikaatioon kirjataan huollon näkökulmasta kaikista kriittisimmät asiat kuten laitteen sarjanumero, malli, merkki jonka lisäksi voidaan vapaasti kirjoittaa kuvaus viasta sekä laittaa mahdollinen kuva. Kaikki tämä voidaan tehdä laitteen luona ja siitä jää huollolle pysyvä datajälki johon huolto voi reagoida välittömästi – koska nopea ei ole
  meille riittävän hyvä, olemme päättäneet toimia!

  GoService aplikaatio on rakennettu yhdessä johtavan CRM- sovelluksiin keskittyvän tahon kanssa. Ohjelmaa voidaan käyttää kaikkien laitteiden kanssa merkistä ja mallista riippumatta.

  Koskaan aiemmin kuntosalilaitteiden vikailmoituksien vastaanottaminen ei ole ollut yhtä suoraviivaista ja tehokasta.

  Kiinnostuitko GoService huoltopalveluista? Ota rohkeasti yhteyttä ja luodaan myös sinulle toimintavarmuus mikä heijastuu positiivisesti juuri sinun liiketoimintaan.