Asennus- ja huoltopalvelut

Asennus- ja huoltopalvelut

Asennuspalvelut ammattitaidolla

GoFitness.fi:n ammattitaitoiset laiteasentajat toteuttavat ammattitaidoilla niin yksittäiset kuntolaiteasennukset, kuin suuret laitekokonaisuudet kuntosaleille. Laiteasennuksissa asentajat tutustuvat etukäteen kohteeseen, ja suorittavat asennukset sekä laitekannan esillepanon aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Laiteasennuksista kannattaa olla aina yhteydessä GoFitness.fi asiakaspalveluun. asiakaspalvelu@gofitness.fi | 0445483699

Kuntolaitehuollot

Tarjoamme alan parhaat ja laadukkaimmat välineet. Totuus kuitenkin on, että jopa markkinoiden luotettavimmat tuotteet voivat joskus rikkoutua. Tämän takia pyrimme luomaan mahdollisimman saumattoman huoltopalvelun asiakkaille, se on intohimomme. Huollamme kaiken ikäisiä ja mallisia kuntolaitteita vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Toimimme mm. SportsArt ja Watson laitteiden virallisena maahantuojana sekä huoltoliikkeenä. Lisäksi olemme Tunturi kotikuntolaitteiden virallinen myyjä- ja huoltopartneri.

HUOLTOSOPIMUKSET

Tarjoamme aina laitekokonaisuuksille edullisia määräaikaisia huoltosopimuksia. Säännöllisellä huollolla voidaan ennaltaehkäistä mahdolliset laitekannan rikkoutumiset, sekä pitää laitteiden käyttöaste mahdollisimman korkeana. Edullinen hinnoittelumallimme on lisäksi helppo budjetoida vuositasolla. Asiakas tietää sopimusta tehdessään hyvin tarkkaan vuosittaisen huollon kulurakenteen, ja näin minimoida rikkoutumisista aiheutuvat yllättävät kulut.

YHTEYDENOTTO

huolto@gofitness.fi / +358 (0)44 548 3699

    Suosituimmat
    Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.