Kuntosalilaitteiden asennus- ja huoltopalvelut

  goservice

  Suoritamme kuntosalilaitteiden huoltoja ympäri suomen. Huollamme kaikki markkinoiden laitteet, hankimme niihin tarvittavat varaosat ja teemme asiakkaalle tarvittaessa huoltosopimukset jolla varmistetaan laitteiden turvallinen käyttö.

  GoService – kuntosalien ja liikuntatilojen huoltosopimukset

  GoService tarjoaa asiakaslähtöisesti räätälöityjä kuntosalien ja liikuntatilojen huolto- ja asennuspalveluja. Ajatuksemme esimerkiksi huoltosopimusta laadittaessa on, miten asiakas voi keskittyä ydinliiketoimintaan ulkoistamalla irtaimistoon liittyvät asiat huollon todellisille ammattilaisille. Peräänkuulutamme sitoutuneisuutta. Kuntosaliyrittäjä sitoutuu pitkiin vuokrasopimuksiin – miksi ei sitoutua aidosti toimivaan huollon kokonaisuuteen.

  GoService – mahdollistaa

  Auton rengas saattaa puhkea siinä missä juoksumaton ohjainkortti voi rikkoutua. Miltä kuulostaisi kumppanuus, jossa GoServicen ansiosta sinulle ei tule ainuttakaan yllätyksellistä kulua? Kaikki kulut rikkoutumista myöten ollaan paketoitu yhteen selkeään pakettiin selkeällä hinnoittelumallilla.

  GoService – ammattitaito

  GoService on valtakunnallisesti toimiva kuntosalilaitteiden huoltopalveluja tarjoava Gofitneksen yksikkö. Ammattitaitomme kattaa perinteisten kuntosalilaitteiden lisäksi lääkinnällisten kuntolaitteiden huollon, testiergometrien kalibroinnin sekä sekä erilaiset sähköturvatarkastukset. Osoituksena ammattitaidosta GoService palveluihin luottaa Suomessa valtakunnallisesti  mm. kunta- ja yksityissektori, erilaiset valtion instanssit sekä terveysalan ammattilaiset kuten erikoissairaanhoidon tomijat.

   

  GoService – sovitun mukaisesti

  Asiat hoidetaan sovitun mukaisesti – aina. On kyseessä sitten yksittäisen laitteen huolto ja laajempi huollon kokonaisuus kannamme vastuun ja hoidamme työmme sovitusti. Ymmärrämme asiakasta ja suoritamme työn asiakas edellä sekä kustannustehokkaasti.

  GoService – pidämme kiinni määräajoista

  GoService hoitaa työnsä asiakaslähtöisesti ja määräaikaan mennessä sovitusti kunnioittaen yhteisiä pelisääntöjä. Ymmärrämme laitteiden merkityksen asiakkaalle. Meidän asiakkaille ne ovat työkaluja jotka mahdollistavat heidän liiketoiminnan. Arvoihimme kuuluu asiakkaan kunnioitus ja teemme kaikkemme jotta ylläpitävät huollot sekä korjaukset hoidetaan määräajan puitteissa ammattitaidolla.

  GoService – innovatiivinen edelläkävijä

  Koemme huollon olevan paras mahdollinen tapa ylläpitää pitkäkestoista tervettä asiakassuhdetta asiakas ensin periaatteella. Pyrimme välttämään huollon välisessä kommunikoinnissa liikoja sähköpostin välityksellä kulkevia vikailmoituksia. Hoidamme asiat suoraviivaisesti mutta tehokkaasti. Vuonna 2020 lanseerasimme GoSevice sovelluksen veloituksetta asiakkaidemme käyttöön.

  puhelin

   

  GoService sovellus

  Sähköposti on mainio tapa kommunikoida, mutta ollaan rehellisiä – se ei ole kovin tehokas. Sähköpostiviestiä tulee aivan liikaa. Vikatilanteissa puhelinkaan ei aina ole se paras vaihtoehto. GoService on vienyt huollon seuraavalle vuosikymmenelle siitä näkökulmasta, miten asiakkaalle saadaan paras mahdollinen toimintavarmuus sekä käyttökokemus.

  GoService sovellus mahdollistaa markkinoiden tehokkaimman ja nopeimman tavan kommunikoida asiakkaan ja huollon kanssa. Vikatilanteen tullessa toimitaan seuraavasti:

  1. Kuntoslain vastuuhenkilö skannaa kuntosalilaitteen QR koodin jossa vika havaittu
  2. Vikailmoitus vastaanotetaan reaaliajassa
  3. GoService laitehuolto tulee ja huoltaa laitteen

  Kaikki tämä voidaan tehdä laitteen luona ja siitä jää huollolle pysyvä datajälki johon huolto voi reagoida välittömästi – koska nopea ei ole
  meille riittävän hyvä, olemme päättäneet toimia!

  GoService aplikaatio on rakennettu yhdessä johtavan CRM- sovelluksiin keskittyvän tahon kanssa. Ohjelmaa voidaan käyttää kaikkien laitteiden kanssa merkistä ja mallista riippumatta.

  Koskaan aiemmin kuntosalilaitteiden vikailmoituksien vastaanottaminen ei ole ollut yhtä suoraviivaista ja tehokasta.

  Kiinnostuitko GoService huoltopalveluista? Ota rohkeasti yhteyttä ja luodaan myös sinulle toimintavarmuus mikä heijastuu positiivisesti juuri sinun liiketoimintaan.

   

  Esko Mitrunen

  Huoltokoordinaattori / Huolto Etelä-Suomi

  Email: huolto@gofitness.fi
  Puh: 044 984 24 96

  auto

  Sami Ellfolk

  Huoltoteknikko / Huolto Lounais-Suomi

  Email: sami@gofitness.fi

  auto