Tietoa meistä

Gofitness.fi on suomalainen voimailuun, kuntosalilaitteisiin ja kuntoiluvälineisiin erikoistunut maahantuontiliike sekä verkkokauppias. Toimimme kuntoilualan arvostetuimpien merkkien virallisena maahantuojana ja huoltoliikeenä. Tunnetuimpia edustamiamme merkkejä ovat muun muassa ATX, Watson ja SportsArt. Verkkokaupastamme löydät laadukkaita kuntoilutuotteita sekä ammattikäyttöön kuntosaleille että yksityishenkilöille kotikuntoiluun. Valikoimastamme löytyy kuntosalilaitteet, kuntolaitteet, voimailulaitteet, painot, levytangot, kuntosalilattiat sekä kaikki toiminnalliseen harjoitteluun ja kuntotestaukseen tarvittavat välineet. 

Laaja ammattikuntoiluun erikoistunut valikoimamme takaa, että meiltä saat kaiken mitä tarvitaan ison tai pienen kuntosalin rakentamiseen. Yritysasiakkaille tarjoamme hyvin kokonaisvaltaiset ratkaisut liikuntatilojen rakentamisen jokaiseen vaiheeseen: suunnittelusta ja rahoituksesta aina lopulliseen toteuttamiseen asti. Tuotteisiimme pääsee tutustumaan sekä Vantaalla että ympäri Suomea sijaitsevissa tyytyväisten asiakkaidemme tiloissa. 

Pidämme huolen asiakkaistamme sekä heidän laitteistaan. Jälkimarkkinointi ja huoltoverkostomme kattaa koko Suomen.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaan Kivistössä, Mestarintie 11F, 01730 Vantaa. Tilamme koostuu lähinnä varastotiloista. Toimitamme tuotteitamme myös Suomen rajojen ulkopuolelle mm. Ruotsiin ja Viroon.

Tervetuloa ostoksille!

Ystävällisin terveisin,
GoFitness tiimi

 


 

Meidän tarina

Elettiin vuotta 2008. Monen muun opiskelijan tavoin, Ilkka joutui tekemään opintojensa ohella töitä rahoittaakseen elämisen. Alan töitä ei ollut kunnolla tarjolla, eivätkä silloiset osa-aikatyöt nekään Ilkan mieltä lämmittäneet. Jotain oli keksittävä, mistä pankkitilille saisi edes hiukan painetta. Ilkka oli asunut Norjassa useita vuosia ja tottunut vuonomaan palkkatasoon. Kontrasti keskiverto norjalaisen duunarin palkasta suomalaiseen opiskelijaan on huima. Asia hirvitti.

Samoihin aikoihin Lauri, Ilkan opiskelijakaveri, aloitteli ensimmäistä yritystään, Suomen Ergometri Oy:tä. Idean tasolla yritys oli jo melkein valmis. Maahantuontiin tähtäävä yritys aloittaisi yhden tietyn lääkinnällisen laitteen tuonnin sekä myynnin. Loistava idea. Ainoa vain, että yhtälöstä puuttui vielä myyntiin orientoitunut henkilö. Onneksi Lauri tiesi juuri kenelle soittaa.

Palaset tuntuivat loksahtavan kohdalleen, eikä mennyt kuin muutama päivä siitä, kun pojat olivat lyöneet hynttyyt yhteen. Laurin yhtiö keskittyisi maahantuontiin ja Ilkka tukisi myyntiä oman toiminimen M-Ergon kautta. Tästä se lähtee.

Seuraavaksi otettaisiin haltuun myyminen. Tosiasiassa Ilkalla ei ollut lainkaan ymmärrystä, saati tietoa, miten aloittaa tuotteen myyminen. Sanotaan sen verran, että kyseessä oli Medical sertifioitu mittalaite lääkäreille ja hyvinvointialan ammattilaisille. No problem. Tähän asti Ilkka oli tehnyt töitä vain suurien korporaatioiden lukuun, joilla oli tarjota kaikki mahdolliset työtä tukevat välineet. Näillä aloittelijoilla ei sen sijaan ollut mitään. Edes käyntikortteja. Kun elämässä tulee tällaisia tilanteita, on vain pakko improvisoida ja luottaa omaan intuitioon.

Vilpitön mieli, palava innostus ja kova työ tuotti tulosta. Oli myös tuuria matkassa. Yksi merkittävä alan toimija tykästyi tuotteeseen ja siitä tulikin omalla alallaan varsin tunnettu ympäri Suomea. Joidenkin tahojen mukaan jopa markkinajohtaja.

Pojilla oli suuret haaveet. He olivat päättäneet, että toimintaa tulee ehdottomasti laajentaa. Ei voida tyytyä hyvään alkuun. Vaikka tarkkoja suunnitelmia ei oikeastaan ollut, niin jonkinlainen ajatus tulevasta kyllä.

Seuraava askel oli perustaa ensimmäinen mutta kovin alkeellinen nettikauppa. Tässä vaiheessa elämää ainakaan Ilkka ei ollut ainuttakaan ostosta vielä netistä tehnyt. Voidaan todeta, että tietämys nettikaupasta oli sangen laiha. Sanotaan suoraan, että olematon.

M-Ergo.fi nettikauppa näki päivänvalon samana vuonna 2008 ja ensimmäinen show room sijaitsi Ilkan vanhempien alakerrassa. Portfolio sisälsi lähinnä hyvinvointiin liittyviä hyvin yksinkertaisia välineitä, kuten jumppakuminauhoja sekä edullisia kuntolaitteita.

Toimintaa ei pohjata tuuriin, mutta aina silloin tällöin sitä on tarjolla. Aluksi M-Ergolle ei haluttu myöntää jakelusopimuksia erääseen tuotemerkkiin, koska kokemus alalta oli onneton. Tuoreeseen yhtiöön ei siksi uskottu. Aina löytyy takaovi, Ilkka ajatteli. Puhelin kourassa hän soitti läpi kaupunkien liikuntavirastoja ja Helsingin kaupungin kohdalla kala vihdoin tarttui syöttiin. Helsingin kaupunki tilasi välineitä silloisen työmiehen 4kk palkan edestä. Välineitä, johon nuorella herralla ei edelleenkään ollut edes myyntisopimusta. Nyt etulyöntiasema oli kuitenkin Ilkalla. Onnistunutta kauppaa vastaan, haluttu merkki suostui tekemään jakelijasopimuksen. Olo oli kuin maailmanmestarilla ja edelleen tuota yksittäistä tapahtumaa on hauska muistella. Palattuaan palaverista, Ilkka tankkasi auton piripintaan onnensa kukkuloillaan, mikä ei kovin usein ollut taloudellisesti mahdollista. Toiminta oli näinä aikoina juuri sen verran ’suurta’, että tuloilla sai katettua elämisen perusvaatimukset.

Ilkalla ja Laurilla oli kova tahtotila kasvaa alalla ja he ymmärsivät, että tähän tarvittaisiin mukaan vielä joku muu. Vuonna 2009 mukaan astui Ilkan hyvä ystävä ja entinen kämppäkaveri, saksalaissyntyinen Joonas. Joonas opiskeli kaupallista alaa, jossa keskittyminen oli markkinointiin ja taloushallintoon. Ilkka esitti Joonakselle suoran kysymyksen; lähtisikö hän kumppaniksi kehittämään hyvinvointiin ja fitnekseen erikoistunutta kauppaa. Kauppa, joka pian tunnettaisiin nimeltä GoFitness.fi. Vastausta ei tarvinnut kauan odottaa. Nimet vain paperiin ja Healthvisor Oy oli syntynyt. Ilkasta tuli toimitusjohtaja ja Joonaksesta hallituksen puheenjohtaja. Päivää aikaisemmin he olivat ”vain” opiskelijoita. Nuo tittelit maksoivat poikien kaikki säästöt. Hyvin nopealla aikavälillä Laurin yhtiön Suomen Ergometri Oy:n liiketoiminnat tulivat osaksi Healthvisor Oy:tä, kuten myös Ilkan perustaman toiminimen liiketoiminnat siirtyivät osaksi samaa yhtiötä.

Seuraavat isot askeleet olivat nykyisen yhtiökumppanin, alalla pitkään vaikuttaneen Ville Sortavan, houkuttelu mukaan toimintaan sekä ensimmäisen kunnollisen toimitilan vuokraus. Se oli 45m2 kerrostalon liikehuoneisto, jossa WC:tä ei voinut käyttää. Vessa kyllä toimi mutta kun tila loppui kesken, niin WC sai yhtiön keskusvaraston vakanssin. Ei se nuoria miehiä pätkääkään haitannut. Vieressähän oli pieni olutravintola, jossa oli tilavat saniteettitilat. Paciuksenkaaressa vietettiin muutama vuosi ja samaan aikaan opiskeltiin. Vielä Paciuksekaaren aikoihin, pojilla ei ollut oikeastaan muuta visiota, kuin oppia alaa. Kunhan saisi sen verran rahaa, joka mahdollistaisi palkkojen sekä vuokran maksun. Lainaa ei ollut, eikä myöskään perhettä. Ei ollut liiallisia paineita. Vuonna 2014 Laurille tarjoutui tilaisuus rakentaa hieno ura Saksassa. Lauri ostettiin ulos liiketoiminnoista mutta ystävyys on säilynyt.

Yrityksen perustaminen oli aikoinaan hyppy tuntemattomaan. Monet asiat tehtiin vastoin oppikirjoja ja ilman minkäänlaista kokemusta. Nykyään GoFitness.fi on varsin tunnettu kuntoilualalla. Edustamamme laadukkaat tuotemerkit tunnetaan laajalti Suomessa ja Ruotsissa teemme jatkuvaa kasvua. Saamme joka päivä tehdä töitä upean ja sitoutuneen tiimimme kanssa. Tiimi, jossa jokainen tekee äärettömän tärkeää työtä yhteisen tavoitteen eteen.

Kuntoiluala on valtavan monipuolinen ja pitää varpaillaan. Mitä enemmän kuntoilualasta oppii, sitä enemmän tajuaa tekevänsä jotain, millä on oikeasti merkitystä. Tuntuu sydämessä asti, kun tajuaa tehneensä sen vieläpä hyvin. Ala on tullut Gofitnessin työntekijöille niin ihon alle, että itse kukin seuraa jopa omalla ajallaan mielenkiinnolla eri medioista uutuuksia ja alan kuulumisia. Mitä muuta voi työltä odottaa. Haasteita on ollut matkalla monia mutta timanttinen tiimi ei jää kädet taskussa harmittelemaan. Asiat ratkaistaan yhdessä ja hyvällä hengellä, jotta pystytään tekemään tätä vielä pitkään.

Edelleen omistajat ovat hyviä ystäviä ja heille on muodostunut varsin erityislaatuinen side vuosien varrella. Luottamus ja kunnioitus kuvaavat varmasti parhaiten heidän keskinäistä suhdettansa. Tämän saman luottamuksen sekä tekemisen palon toivomme välittyvän myös meidän asiakkaillemme.