Kuntosalilaitevuokraus

Kuntosalilaitevuokraus on helpoin mahdollinen tapa hankkia esimerkiksi kuntosalille uusi yksittäinen laite, jota ei kuitenkaan haluta omistaa. Laitevuokraus on asiakkaalle päin täysin riskitön ja ennen kaikkea ketterä tapa saada nopeasti uusi tuote kuntoilutilaan, ja näin palvella asiakkaita paremmin.

Kuntosalilaitevuokrauksessa sinun ei tarvitse sitoa pääomaa, laitevuokraus ei rasitta tasetta eikä sinun tarvitse olla yhteydessä pankkien raskaiden rahoitusjärjestelmien kanssa. Maksat vain vuokraamastasi kohteesta ennalta sovitun hinnan.

Hinnoittelu:

Hinnoittelu on riippuvainen vuokrattavasta kohteesta mutta lähtökohtana minimi vuokra-aika on 6 kuukautta. Ensimmäinen kuukausi maksetaan aina noudon / toimituksen yhteydessä ja seuraava kuukausi maksetaan ennen kohdekuukauden alkua. Vuokraamme tuotteita myös lyhyemmille ajanjaksoille erityistilanteissa esim. kuvauksiin, hotellien vieraille tai messutapahtumiin.

Mikäli vuokraaja haluaa, vuokrattava kohde voidaan toimittaa ja tarvittaessa asentaa vuokraajalle.

Vuokrattavat kohteet:

Vuokrattavat kohteet ovat aina lähtökohtaisesti laadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja turvallisia tuotteita, jotka valikoimme tapauskohtaisesti.

Toimi näin:

  • Ota yhteyttä GoFitness yritysmyyntiin yritysmyynti@gofitness.fi tai soita +358 (0)44 548 3690

  • Sovi myyjän kanssa vuokrattavasta kohteesta ja mahdollisesta toimituksesta

  • Nauti kuntoilun ilosta!

 

"Olemme jo useampana vuotena vuokranneet GoFitnessiltä kuntolaitteita Hotellimme vaativille asiakkaille yksityiskäyttöön. Yhteistyö GoFitnessin kanssa on sujunut sovitun mukaisesti aikataulussa" - Hotel Kämp Gallery -

"Olemme käyttäneet GoFitneksen palveluja monissa messutapahtumissa" - Magnum Live -