Rahoituspalvelut

Tarjoamme yritysasiakkaillemme hyvin joustavaa leasingrahoitusta!

Palveluvalikoimaamme kuuluu Classic Lease -malli yksittäisiä hankintoja varten sekä Master Lease -malli, joka on suunniteltu useita hankintaeriä vuodessa tekeville asiakkaille.

Meiltä saat henkilökohtaista palvelua. Toimintamallimme on joustava ja pyrimme tarjoamaan juuri Teidän yrityksenne tarpeisiin sopivan rahoituspaketin.

Kilpailu ja kuntoilualan jatkuva kehitys tuovat väistämättömiä haasteita yrityksille ja pakottavat taloudellisiin panostuksiin. Me pidämme sinut aina ajan tasalla ja autamme sinua hyötymään leasingmallista minimoimalla taloudellista riskiä. Leasing on helppo ratkaisu. Ostamisen ja omistamisen sijaan, voit säästää edullisella leasinghinnoittelulla.

Mitä etuja LEASING tarjoaa?

 1. Laitteiden hankinta on helppoa.
 2. Leasing ei rasita tasetta liiallisella lainarahalla, jolloin yrityksesi taloustilanne näyttää paremmalta ja rahoituksen saaminen muuhun tarkoitukseen on helpompaa.
 3. Oma pääoma ei kärsi suurista kertahankinnoista.
 4. Säästät veroissa, koska leasinghankinnat voidaan vähentää täysimääräisinä verotuksessasi.
 5. Säästät käteisvaroja muihin tarpeisiin, etkä ole sidottu tuotteisiin pysyvästi.
 6. Voit sijoittaa hankintoihin suunnitellut rahat itse liiketoimintaan, joka luo toiminnalle arvoa siellä, missä se tuottaa parhaiten.
 7. Ei harmillisia piilokuluja.
 8. Ennakointi on helpompaa, sillä tiedät jo etukäteen kiinteät kulut sopimuksen laitteista ja voit silloin budjetoida tehokkaammin.
 9. Saat takuuvarmasti nopean luottopäätöksen.
 10. Tarjoamme joustavuutta sopimuksissa. Halutessasi voit jopa vaihtaa leasing laitteita uudempiin sopimuskauden aikana.

Kiinnostuitko Leasingistä?

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme, niin kerromme mielellämme lisää.

 

Leasing ja sen eri vaihtoehdot

Yleisimmät leasingin muodot ovat rahoitus-leasing sekä huolto-leasing, joita myös me käytämme omassa toiminnassa varsin laajasti.

Rahoitus-leasing

Rahoitusleasing tähtää laitekannan vuokraamiseen tietylle sovitulle ajanjaksolle. Tämän jälkeen sinulla on kolme vaihtoehtoa;

 1. Lunastaa laitteet itselle,
 2. jatkaa vuokrausta tai
 3. palauttaa laitteet.

Yleisin tapa on ostaa laitteet itselle ennalta sovitulla jäännösarvolla.

Jäännösarvo on tyypillisesti 1-20% kauppahinnasta, joka sovitaan aina ennen kaupantekoa.

 

Esimerkki 1:

Asiakas on päättänyt hankkia tuotteet, joiden arvo yhteensä 10 000€ alv 0%. Kauppoja tehdessä sovitaan ajanjaksoksi 48kk ja suuremmaksi viimeiseksi eräksi 10%. Tällöin asiakas maksaa ennalta sovittua kk vuokraa. Viimeisen vuokran yhteydessä asiakkaalle tarjotaan laitteiden lunastukseen oikeuttava maksu (10%/1000€), jonka jälkeen tuotteet siirtyvät asiakkaan omistukseen (taseeseen). Tämä on hyvin lähellä osamaksukauppaa, sillä erolla, ettei korkoa mainita missään. Se tulee itse laskea.

 

Esimerkki 2:

Toiseksi yleisin vaihtoehto, on asettaa laitteille suurin mahdollinen jäännösarvo, jolla kk hinta saadaan mieluisaksi. Usein tällaisissa tilanteissa asiakas ei myöskään halua lunastaa laitteita itselle. Näissä tilanteissa me GoFitneksellä otamme laitteet takaisin ja myymme ne eteenpäin käytettyinä. Vastaavasti asiakkaalle toimitetaan uudet tilalle ja hän jatkaa laitteiden vuokrausta ilman aikomustakaan koskaan ”omistaa” laitteita. Tämä on erittäin hyvä vaihtoehto erityisesti aerobisten laitteiden kohdalla, joiden elinkaari on paljon lyhyempi, kuin voimailuvälineillä. Täytyy lisäksi muistaa, että aerobiset laitteet kehittyvät kovaa vauhtia. Tällä mallilla sinulla on aina uusimmat välineet asiakkaittesi käytössä.

 

Huolto-leasing

Huolto-leasing voidaan mieltää täysin samaksi, kuin yläpuolella läpi käyty asia, mutta sisältäen kaiken huollon ja tarvittavat varaosat. Huolto-leasing sopii niille tahoille, ketkä toden teolla haluavat keskittyä liiketoiminnan ytimeen. Huoltoleasing -mallissa kaikki määräaikaishuollot, mukaan lukien varaosat, sisältyvät kk maksuun sopimuskauden ajan. Sopimuskauden jälkeen, aivan kuten yläpuolella, asiakas saa itse päättää lunastaako laitteet itselle, jatkaako sopimusta tai haluaako uudet tilalle. Tätä vaihtoehtoa kannattaa harkita erityisesti, jos omistat tai hallinnoit yli 1000 asiakkaan liikuntakeskusta. Tällöin sinun työsi on (todennäköisesti) paljon arvokkaampaa liiketoiminnan kehittämisessä, kuin yksittäisen laitteen korjaamisessa sormet rasvassa.

Huoltoleasing on asiakkaalle kalliimpi, mutta kuten mikä tahansa leasingin muoto, niin myös tämän kannattavuus on helposti laskettavissa auki. Viime kädessä sinä päätät minkä tasoisen palvelun haluat.

Käytettyjen kuntosalilaitteiden liisaaminen

Rahoitamme ja liisaamme myös käytettyjä laitteita. Käytettyjen laitteiden liisaaminen ei eroa millään tavalla uusien liisaamisesta. Ota rohkeasti yhteyttä myyntiin, koska varastojemme läpi kulkee lukuisia käytettyjä laitteita ympäri vuoden. Käytetyt ovat erityisesti koronan aikana olleet mielenkiintoinen vaihtoehto. Kaikki käytetyt laitteet ovat aina huollettuja meidän toimestamme ennen toimitusta.

Rahoitamme myös jäännösarvoa

Toisinaan käy niin, että sinulla on ollut haastava vuosi juuri sinä vuonna, kun haluisit lunastaa laitteet itsellesi. Olet saattanut investoida merkittävästi esimerkiksi uusiin saniteettitiloihin, joka on muodostanut hetkellisen kassavajeen. Tarjoamme myös jäännösarvon rahoittamista. Tällöin jäljellä oleva jäännösarvo voidaan rahoittaa esimerkiksi yhdellä vuodella.