Painopakkalaitteet

5

2 arvostelua

Painopakkalaitteet

Laadukkaat ja kestävät kuntosalilaitteet painopakalla saatavana seuraavilta tuotemerkeiltä: Watson, SportsArt ja Spirit. Laajasta valikoimasta löydät asiakaskuntaasi parhaiten palvelevan painopakkalaitteiden kokonaisuuden. 

Pyydä tarjous ja mahdollisuus rahoitukseen yritysmyynnistä numerosta +358(0)44 548 3690 tai sähköpostitse yritysmyynti@gofitness.fi 

Watson on sinulle, joka etsit huippuluokan painopakkalaitteita vaativaan käyttöön

Watsonin painopakkalaitteiden kestävyysominaisuudet ovat loistavat. 4mm-5mm paksu Euroopassa valmistettu teräsrunko mahdollistaa suurien kuormien liikuttamisen: nämä kuntosalilaitteet ovat tilattavissa jopa 300kg painopakalla!  Panostaaksesi kuntokeskuksesi tyylikkääseen yleisilmeeseen ja erottuaaksesi kilpailijoistasi, voit halutessasi kustomoida tuotteet valitsemalla tyyliisi sopivan värityksen rungolle, verhoilulle ja tikkaukselle.

SportsArt tarjoaa asiakkaille kolme erilaista mallisarjaa kuntosalikäyttöön tarkoitettuja painopakkalaitteita

SportsArtin painopakkalaitesarjoista löytyy laiteratkaisu niin pienempien kuin suurempienkin kuntosalien tarpeeseen. Erityisesti pienille liiketiloille ja yrityskuntosaleille SportsArtin painopakalliset Performance- ja Dual Function -kuntosalilaitteet mahdollistavat monipuolisen kokonaisuuden tilan koon huomioiden.

Spirit on kustannustehokas peruskuntoilijaa ja vaativampaa harrastajaa palveleva kokonaisuus

Spiritin painopakkalaitteita on saatavana kahdessa tuotesarjassa: SP43 - ja SP46 Dual Line. Näiden lisäksi valikoimastamme löydät myös monipuoliset ja tilaasäästävät Spirit-taljakeskukset. Tuotemerkin painopakallisessa kuntosalilaitteiden laaja valikoima, miellyttävä ja sulava liikerata, helppokäyttöisyys ja hyvät säätömahdollisuudet tekevät tästä laitesarjasta toimivan ratkaisun kaiken kokoisiin tiloihin. 

 

 

 

Tuotteet 1-16 / 116

Set Descending Direction
Sivu
per sivu