1 280,00 €

Toimitusaika: 2-8 viikkoa

Nopea toimitus
30 päivän palautusoikeus
10000 arvostelua
Hintatakuu
Tuote tulee reklamoida 14 päivän kuluessa ja palauttaa 30 päivän aikana sen vastaanottamisesta.
Osta nyt, saat 30 päivää maksuaikaa! Lue lisää

ATX® Functional RIG 4.0 STANDARD 1

Tuotekuvaus

ATX® Functional RIG STANDARD 1

Uudistetut ATX ® Functional RIG vaapaasti seisovat kehikot vaativaan käyttöön. Standard -sarjan kehikot eroavat Basic malleista lähinnä vahvistusputkien osalta joita Standard kehikoissa on enemmän. Tämä mahdollistaa lisää tukevuutta tuotteille.

- Sertifioitu EN 20957 Class S -
- Laadukas suunniteltu Saksassa -

ATX® valikoimasta kattavasti valmiiksi tehtyjä kehikoita kuntosaleille ja cross fit boxien toiminnalliseen harjoitteluun.

RIG STANDARD -sarjan kehikot on suunniteltu vaativaan käyttöön jossa kehikoilta vaaditaan jämäkkyyttä mutta myös muokattavuutta. Saatavilla kattavasti lisävarusteita juuri sinun mielesi mukaan. Standard 1 on fiksu valinta kun etsit hieman laadukkaampaa kokonaisuutta.

Putket on valmistettu 80x80mm teräksestä joiden seinämävahvuus 3mm. Tukevat jalat mahdollistavat kehikon pulttamisen kiinni lattiaan.

ATX® toiminnallisten kehikkojen valmistusprosessissa käytetään mm. laserleikkureita sekä automatisoituja robottihitsauksia jolla saadaan aikaiseksi hyvin korkealuokkainen lopputulos.

Putket ovat rei'itetty 50 mm välein ja yksittäisen reiän halkaisija on 21mm. Putken lattiakiinnitys-laatta on 160x160 mm suuruinen ja yhdessä putkessa on valmiiksi neljä reikää jolla kehikko voidaan turvallisesti pultata lattiaan kiinni. Reikien kärkiväli on 120 mm ja reiän halkaisija on 15 mm. Suosittelemme ATX® 4D kehikkojen kanssa kiila-ankkureita.

Tätäkin kehikkoa voidaan halutessa räätälöidä asiakkaan haluamalla tavallla.

Kaikki ATX® 4D Rig komponentit ovat pulverimaalattuja RAL 9005.

Yritysmyyntimme auttaa sinua tarvittaessa suunnittelemaan sinun liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla palvelevan toiminnallisen kehikon. Ota rohkeasti yhteyttä.


Mitat:
Syvyys: 193 cm
Leveys: 123 cm
Korkeus: 271 cm
 

Tekniset tiedot
Lisätietoja
Paino (kg) 129.000000
Valmistaja ATX®
Brand ATX®
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa:ATX® Functional RIG 4.0 STANDARD 1
Arviosi