ATX® Delta Swing painolevyt 10 kg

89,90 € (sis. alv.)
Toimitusaika:
2-8 viikkoa
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti (mm. K-Market, R-Kioski ja pakettiautomaatit)
5,90 €

ATX® Delta Swing painolevyt 10 kg

ATX Delta Swing painolevyjen avulla saat harjoitteluun enemmän dynaamisuutta ja monipuolisuutta tavalliseen levypainoilla harjoitteluun verrattuna.

Erityinen muotoilu ja painopiste alhaalla aktivoi lihaksia eri tavalla kuin tavalliset painolevyt. Sopii erinomaisesti koordinaatioharjoitteluun ja ammattimaiseen harjoitteluun joka vaatii enemmän keskittymistä ja tukilihasten aktivoimista.

Delta Swing painoissa on kaksi eri reikää tangoille joiden avulla voit määrätä heilumisen määrän.

Etäisyys lattiasta keskikohtaan on noin 22,5 cm alemmassa reiässä joka vastaa tavanomaisen kilpapainolevyn korkeutta. Ylä- ja alareikien etäisyys on 7,5 cm keskustasta keskustaan.

ATX Delta-painot valmistetaan valuraudasta ja polyuretaanipinnoitteestajoka valmistetaan viimeisimmän teknologian mukaisesti. Delta-painot korkealaatuinen polyuretaani-sekoitus on erittäin kova, erittäin suuri repeytymiskestävyys ja erittäin iskun-, hankauksen-, ja naarmujen kestävä. 

Materiaali on käytännöllisesti katsoen hajutonta. 

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sisärenkaat on puristettu helpottamaan tangon kiinnittämistä ja sisähalkaisija 51 mm.

ATX Delta-painot ovat ihanteellisia kaikkiin tangoilla tehtäviin harjoituksiin sekä irtopainoiksi kätevien kahvojen kanssa.

Myynti per kappale

Mitat:
Leveys: 34 cm, korkeus: 42 cm, paksuus: 20 kg n 6.5 cm, 10 kg n. 4.4 cm ja 5 kg n. 3.4 cm

Painon toleranssi +/- 1%

Lisätietoja
ValmistajaATX®
Paino (kg)10
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ATX® Delta Swing painolevyt 10 kg
Arvosana

 

ATX Fitness App

Tutustu ATX:n maailmaan & ota koko potentiaali irti kotikuntosalistasi!

Tämä sovellus on samalla vahva treenikumppani sekä pätevä henkilökohtainen valmentajasi - harjoitukset videomuodossa laitekohtaisesti!
Liity vahvaan yhteisöön - sosiaalinen verkosto 100% voimaharjoittelulle! Opi suoraan mestareilta ja treenaa uudella tasolla.

Lataa ilmainen ATX® Fitness -kuntosovellus!