ATX® Delta Swing painolevyt 20 kg

179,90 € (sis. alv.)
Saatavuus:
Ei varastossa
Toimitusaika:
2-4 viikkoa
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti
14,90 €

ATX® Delta Swing painolevyt 20 kg

 

ATX Delta Swing painolevyjen avulla saat harjoitteluun enemmän dynaamisuutta ja monipuolisuutta tavalliseen levypainoilla harjoitteluun verrattuna.

Erityinen muotoilu ja painopiste alhaalla aktivoi lihaksia eri tavalla kuin tavalliset painolevyt. Sopii erinomaisesti koordinaatioharjoitteluun ja ammattimaiseen harjoitteluun joka vaatii enemmän keskittymistä ja tukilihasten aktivoimista.

Delta Swing painoissa on kaksi eri reikää tangoille joiden avulla voit määrätä heilumisen määrän.

Etäisyys lattiasta keskikohtaan on noin 22,5 cm alemmassa reiässä joka vastaa tavanomaisen kilpapainolevyn korkeutta. Ylä- ja alareikien etäisyys on 7,5 cm keskustasta keskustaan.

ATX Delta-painot valmistetaan valuraudasta ja polyuretaanipinnoitteestajoka valmistetaan viimeisimmän teknologian mukaisesti. Delta-painot korkealaatuinen polyuretaani-sekoitus on erittäin kova, erittäin suuri repeytymiskestävyys ja erittäin iskun-, hankauksen-, ja naarmujen kestävä. 

Materiaali on käytännöllisesti katsoen hajutonta. 

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sisärenkaat on puristettu helpottamaan tangon kiinnittämistä ja sisähalkaisija 51 mm.

ATX Delta-painot ovat ihanteellisia kaikkiin tangoilla tehtäviin harjoituksiin sekä irtopainoiksi kätevien kahvojen kanssa.

Myynti per kappale

Mitat:
Leveys: 34 cm, korkeus: 42 cm, paksuus: 20 kg n 6.5 cm, 10 kg n. 4.4 cm ja 5 kg n. 3.4 cm

Painon toleranssi +/- 1%

 

Lisätietoja
ValmistajaATX®
Paino (kg)20
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ATX® Delta Swing painolevyt 20 kg
Arvosana