Atlantis

Yhteistyöllä Atlantiksen kanssa voit valita yhden alan suurimmista ja ainutlaatuisimmista kuntosalilaitevalikoimista luodaksesi täydellisen laiteyhdistelmän tarpeisiisi. Ylpeydellä voimme todeta, että treenaamalla Atlantis välineillä huomaat eron.

 

Pitkä kokemus

Yli 40 vuoden ajan Atlantis on valmistanut ainoastaan voimaharjoitusvälineitä, mikä tekee meistä yhden maailman johtavista alan erikoisosaajista. Lisäksi kaikki mallimme testataan omistamassamme, yli 4600m2 kokoisessa kaupallisessa kuntosalissa. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteemme osoittavat toimivuutensa todellisessa ympäristössä ennen niiden markkinoille tuomista, ja että välitämme syvästi asiakkaidemme näkökulmasta.

 

Parhaiten suoriutuva voimaharjoitusvälineistö

Välineemme ovat tunnettuja innovatiivisista suunnittelusta, sulavasta liikkeestä ja yleisestä kestävyydestään; mikä tarkoittaa sitä, että sekä käyttäjät että omistajat rakastavat Atlantista.

 

Tavoitteena täydellisyys

Yhteistyössä Atlantiksen kanssa voit valita yhden alan suurimmista ja ainutlaatuisimmista kuntosalilaitevalikoimasta luodaksesi täydellisen ympäristön treenata ja joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Lisäksi voimme räätälöidä monia välineitämme juuri sinun tarpeisiisi, ja tulet huomaamaan, miten Atlantis voi auttaa sinua erottumaan kilpailijoistasi.

Atlantis

Rajaa 0 rajaa käytössä
Rajaa
Sulje
Rajaa
Lihasryhmä
  1. Jalat 0tuotteet
  2. Rinta 0tuotteet
  3. Selkä 0tuotteet
  4. Hauis 0tuotteet
  5. Ojentaja 0tuotteet
  6. Keskivartalo 0tuotteet
Käyttötarkoitus
Valmistaja
Valmistusmaa
Aseta laskevaan järjestykseen

20 tuotetta

per sivu