ATX®

Turvallisuus, toiminnallisuus ja laatu ovat määritteleviä ominaisuuksia, jotka ovat etusijalla ATX®-laitteiden kehityksessä. ATX®-tuotteemme valmistetaan viimeisimpiä teknologioita käyttäen, kuten laserleikkausta ja hitsausrobotteja. Korkeita standardejamme ylläpidetään ohjeistuksellamme "Strenght meets exelence". Intohimomme on tuottaa laadukkaita välineitä kustannustehokkaasti.

 

Funktionaalinen fitness - Astu mukavuusalueesi ulkopuolelle, koska meissä jokaisessa asuu urheilija.


Kehonrakennus - kehonrakennus ei ole urheilua vaan kehonrakennus on elämäntapa.


Voimanosto - Vapauta kehosi maksimaalinen potentiaali!

 

ATX® on saksalainen maailmanlaajuinen kuntosali- ja voimaharjoituslaitteiden brändi, joka tunnetaan intohimostaan valmistaa toiminnallisia voimaharjoitteluvälineitä. Brändi on tunnettu huippuluokan rigeistä, räkeistä, levypainotangoista ja voimaharjoitteluvälineistä. Pääkonttori sijaitsee Wassenbergissa, Saksassa. Täällä laitteet suunnitellaan ja testataan optimaalisen toiminnan ja turvallisuuden varmistamiseksi, mukaan lukien testaus sekä koti- että ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotelinjojen EN 20957 I.II.IV -sertifiointia varten.


ATX hyödyntää viimeisintä tuotantorobotiikkaa niin valmistuksen tarkkuuden kuin tehokkuuden varmistamiseksi taaten korkeimman laadun kilpailukykyisimmällä hinnalla. ATX jatkaa jatkuvasti investointejaan tuotevalikoimansa kehittämiseen.

ATX®

Rajaa 0 rajaa käytössä
Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu

Tuotteet 1-100 / 525

per sivu