PaviFLEX

Paras lattia jokaiselle eri toiminnalle, tuntuu niin mukavalta että kuka tahansa voisi harjoitella sillä paljain jaloin. Espanjassa valmistettu PaviFLEX-lattia, jossa on suuritiheyksinen ja jälkiä jättämätön neitsytkumi on niin joustava, että se palauttaa iskun energian ja vähentää loukkaantumisriskiä harjoittelun aikana. Se on valmistettu intensiiviseen käyttöön, joten se on kestävä ja laadukkaampi kuin mikään muu markkinoilla oleva, se vaimentaa iskuja toimien erinomaisena akustisena eristysmateriaalina, optimaalisella kitkakertoimella jokaiselle urheilutoiminnalle. Se on vedenpitävä, erittäin helppo puhdistaa ja huoltaa, ja asennus on todella helppoa. Lattiakumilaatat tulee vain kiinnittää puhtaalle ja tasaiselle pinnalle, sinun ei tarvitse niitä liimata. PaviFLEX on täysin muokattavissa eri väreissä, viimeistelyissä ja merkinnöissä lisäyksillä, jotka eivät koskaan katoa.

Valmistamme kaikki tuotteemme Espanjassa ja toimitamme niitä maailmanlaajuisesti.

Tutustu kaikkiin kuntolattioihimme, jotka on valmistettu neitsytkumista ja ensiluokkaisesta EVA:sta.

Kaikki PaviFLEXin lattiat on valmistettu läpäisemättömästä ei-huokoisesta neitsytkumista, jotka ovat turvallisempia ja paljon hygieenisempiä kuin mikään muu, vesi, neste tai hiki ei pääse tunkeutumaan niihin, välttäen pahoja hajuja ja helpottaen puhdistusta ja desinfiointia. 

Lattiamme ovat bakteerienkestäviä, joten ne estävät mikro-organismien kasvua ja voit puhdistaa ja desinfioida ne monilla markkinoilla olevilla puhdistus- ja desinfiointiaineilla. 

Olemme VEGAN-HYVÄKSYTTY yritys & RCS-sertifioitu. Tuotteemme ovat FORMAMIDITTOMAT eivätkä SISÄLTÄ PAH-yhdisteitä. PaviFLEX tuotteet on sertifioitu vähäpäästöisiksi haihtuvia orgaanisia yhdisteitä varten, jotka täyttävät kansainväliset vaatimukset.

​Lattiamme on viimeistelty laatoilla 1x1m. nelisivuisella palapelillä helppoa lukitusjärjestelmää ilman liimaamista. Katso PaviFLEX asennusopas täältä >>

Tarjoamme kahdenlaisia ​​kompakteja lattiakumituotteita. Yksi ratkaisu neitseellistä kumia korkealuokkaisella viimeistelyllä ja toinen edukkaampi (Eco) kestävämmän kehityksen ratkaisu, jossa käytetään omasta tuotannostamme jäänyttä ylijäämää. Kaikki PaviFLEX-lattiat valmistetaan eri paksuuksilla ja ominaisuuksilla riippuen käyttötarkoituksesta tai toiminnasta.

 

 

Aerobic ja ryhmätunnit - Fitness Lattiat

Erityisesti ryhmäaktiviteetteihin ja aerobic-tunneille kehitetty lattia kevyillä laitteilla tai ilman. Erinomainen pito ja maksimaalinen iskunvaimennus.

PaviFLEX ACTION on kehitetty erityisesti ryhmätunneille, kuten Zumba®, BodyPump®, Step ja kaikkiin muihin aktiviteetteihin, jotka vaativat erityistä pitoa poikkeuksellisella pehmusteella, vertaansa vailla kestävyydellä ja kestävyydellä. ACTION on paras ratkaisu ohjattuun toimintaan.

Miten Action lattaia eroaa muista?

>> Yhdistetty koostumus ilmasta  ja kompaktista kumista, jolla on vertaansa vailla oleva elastisuus.

Pinta, joka kestää kuntolaitteiden jälkiä (askelmat, käsipainot jne.), jota tukee miljoonista ilmakuplista koostuva laajennettu kumipohja, joka tarjoaa parhaan suorituskyvyn ja jonka elastiset ominaisuudet maksimoivat iskunvaimennuksen minkä tahansa ryhmätoiminnan aikana.

Optimaalinen tasapainopito.

ACTION by PaviFLEXin pinta tarjoaa täydellisen tasapainon urheilijoiden vetovoimalle, poikkeuksellisen tasapainon suoritettaessa aerobisia harjoituksia liukumisen tai äkillisen jarrutuksen välttämiseksi.

Mukava kuin pilvi, kiinteä kuin puu.

Kun harjoittelet ACTION by PaviFLEXillä, tunnet mukavuuden tunteen ilman tasavertaisuutta ja samalla turvallisuuden tunteen kaikkien harjoitusten suorittamisessa. 

Helppo asentaa, ei vaadi liimaamista.

ACTION by PaviFLEX esitetään nelisivuisissa pulmalaatoissa, jotka yhdistyvät tasaiselle ja kiinteälle pinnalle ilman liimaa. Laattojen leikkaaminen talon sisällä uusilla automaattikoneilla takaa palapelin yhteenliittämisen täydellisen.

Vedenpitävä ja erittäin helppo puhdistaa.

Vesi ja neutraali saippua, se on niin yksinkertaista. PaviFLEX-tuotteet ovat vedenpitäviä eivätkä ime hikeä, joten niitä on helppo huoltaa säännöllisellä puhdistuksella vain tavallisilla hankaamattomilla puhdistusaineilla, joita löytyy mistä tahansa kaupasta.

Loputtomat vaihtoehdot.

Ei vain lattiaa voi muokata millä tahansa logolla tai merkinnällä. Voimme myös kehittää haluamasi värin, jos sitä ei ole saatavilla suuresta värikartastamme.

PaviFLEX

Rajaa 0 rajaa käytössä
Rajaa
Sulje
Rajaa
Lihasryhmä
  1. Jalat 0tuotteet
  2. Rinta 0tuotteet
  3. Selkä 0tuotteet
  4. Hauis 0tuotteet
  5. Ojentaja 0tuotteet
  6. Keskivartalo 0tuotteet
Valmistusmaa
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.