Hammer® Cardio XT6 BT Ergometri

Tarjoushinta 399,90 € (Verollinen) norm. 599,90 € (Verollinen)
Saatavuus:
Varastossa ( Yli 5 kpl )
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Bussipaketti matkahuollon toimipisteeseen
14,00 €

Ergometri Hammer® Cardio XT6 BT

HAMMERin korkealaatuinen ergometri-kuntopyörällä voit kuntoilla ja pitää terveyttä yllä tehokkaasti sekä mukavasti. Pystyt harjoittelemaan juuri silloin kun sinulle sopii, oli sitten tarkoituksena kunnon ylläpito, parantaminen, laihduttaminen tai polven kuntoutus.

Hammer® jarruvastusjärjestelmä on erittäin laadukas ja hyvin testattu. Vastus on äänetön, uritetulla hihnalla toimiva ja 8 kg vauhtipyörällä varustettu. Vastushihnaa säätelee kestomagneettijarrujärjestelmä joka takaa tarkan vastuksen. Harmonisen liikkeen varmistaa laadukkaat kuulalaakerit

Hammer® Cardio XT6 BT: n ohjaustankoa ja istuinta voidaan säätää täydellisen mukavuuden takaamiseksi harjoituksen aikana. Kokoa löytyy vain 93 x 51 x 150 cm (L x L x K).

Hammer® Cardio XT6 BT on ihanteellinen aloittelijalle ja kevyeen kuntoiluun. Voit valita LCD-näytöltä 12 eri ohjelmaaa ja 4 sykeohjattua ohjelmaa täydellisen harjoituksen aikaansaamiseksi. 16 eri vastustasoa vaihtelevalla intensiteetillä tarjoaa monipuolisen harjoittelun.

Näyttö näyttää samanaikaisesti etäisyyden, ajan, nopeuden, poljinnopeuden, sykkeen, watin ja nykyisen poltettujen kalorien määrän. Saat sykkeesi käsituenantureista pitämällä tai sykevyöllä näyttöösi.

Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella kuntolaitteet kotiin toimitettuna ja valmiiksi asennettuna alk. 149,- eur.
 
Lisätietoja
ValmistajaHammer®
Käyttötarkoitusraskaaseen kotikäyttöön

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hammer® Cardio XT6 BT Ergometri
Arvosana
Asiakas joka katsoi tätä, katsoi myös näitä