Original Lubricant Juoksumaton Voiteluaine 50 ml

4,90 € (sis. alv.)
Saatavuus:
Varastossa ( Yli 5 kpl )
Toimitusaika:
3-6 päivää
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti (mm. K-Market, R-Kioski ja pakettiautomaatit)
4,90 €

Original Lubricant Juoksumaton Voiteluaine 50 ml

100% silikoniöljy voitelee juoksumaton levyn ja maton välisen tilan. Hyvä voitelu on ensijaisen tärkeää, jotta juoksumaton dekki, moottori, laakerit sekä muut kuluvat osat säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään.

Myös juoksutuntuma on parempi voidellulla matolla. Öljyssä on tarkkaan valittu viskositeetti takaamaan pitkäkestoisen ja laadukkaan voitelun. Tämä öljy sopii kaikille juoksumatoille, joita huoltovoidellaan. Voi käyttää myös itsevoitelevissa (säiliö) juoksumatoissa.

Muista lukea oman juoksumaton ohjekirjasta voitelusuositukset.

Öljyä tulisi lisätä säännöllisesti juoksumatolle. Yleissääntönä on, että voitelu tulisi suorittaa aina noin 25-40 käyttötunnin jälkeen. Öljytilanne kannattaa tarkastaa säännöllisesti; kotikäytössä kerran kuukaudessa, kaupallisilla saleilla 2-4 kertaa kuukaudessa mikäli matoissa ei ole automaattivoitelua.

Näin tarkastat öljytilanteen:Kokeile kädellä maton ja levyn välistä tilaa. Öljyn pitäisi tuntua ohuena liukuvana kalvona maton ja levyn pinnalla. Jos levy on kuiva, lisää öljyä. Jos olet epävarma, lisää öljyä.

Myydään muovipullossa 50 ml

EVITYSOHJEET:

1. Nosta maton reunaa siltä kohtaa, jossa juoksu ja kävely tapahtuu
2. Laita pilli maton alle keskikohtaan, purista kevyesti pulloa vetäen pilliä samalla kohti maton ulkoreunaa (öljyviiva). Öljyä annostellaan n. 15ml, joka on yksi ruokalusikallinen
3. Toista sama toiselle puolelle (eli yhteensä lisäät öljyä 15 ml+15 ml)
4. Käynnistä juoksumatto hiljaiselle kävelyvauhdille ja kävele matolla puolelta toiselle, jotta öljy levittyy tasaiseksi pinnaksi joka puolelle
5. Valmis
Lisätietoja
ValmistajaGofitness
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Original Lubricant Juoksumaton Voiteluaine 50 ml
Arvosana