Hammer® INSPIRE M2 Pro kuntokeskus

  • Joustavat toimitukset
    {parent_category_link}
  • Suunnittelu ja leasing mahdollisuus
  • Asennukset ja huoltosopimukset
Hammer®
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Toimituskulut alkaen: 98,90 €

Hammer® INSPIRE M2 Pro kuntokeskus

M2 Pro on ensiluokkainen kuntokeskus joka on puoliammattikäyttöön hyväksytty ja se tarjoaa kompaktin tilan monipuolisen harjoittelukeskuksen.

• Painopakka: 75 kg
• Käyttäjän enimmäispaino 130 kg
• Mitat: (P) 182 cm x (L) 98 cm x (K) 198 cm (vähimmäis korkeus 200 cm)
• Takuu 1 vuosi (puoliammattikäytössä) ja 3 vuotta (kotikäytössä)

Asennus saatavilla erikseen tarvittaessa.
 


Hinta: 2990,00 (Sis. alv)

Varastossa/myymälässä: 2 kpl
Toimitusaika: Heti 1-4 päivää

Määrä: kpl
Tarjouspyyntölomake yritysasiakkaille

Toimiva tilansäästäjä tehokkaaseen harjoitteluun!

INSPIRE by HAMMER Multigym M2 on täydellinen vaihtoehto tehokkaaseen harjoitteluun - maksimaalinen toimivuus ja korkealaatuinen muotoilu lihasten rakentamiseen. Peini kuntosali joka tarjoaa tehokkaan koko kehon kuntoilun korkeimmalla tasolla ja antaa sinun unohtaa täydet kuntosalit. Hyvin harkitun muotoilun ansiosta tämä täydellinen kotikuntosali vie vähän tilaa. 75 kg painopakka luo ammattimaisen harjoitteluvastuksen. Tällä tavoin kaikkia lihasryhmiä voidaan treenata intensiivisesti. Tämän ensiluokkaisen kuntosalin vastus voidaan vaihtoehtoisesti lisätä 96 kiloon lisäpainopakan avulla.

Tehokas kokovartaloharjoittelu, jonka tilantarve on vain noin 2m²

M2 Multigym ei jätä mitään toivomisen varaa. Siinä yhdistyvät minimalistinen muotoilu ja älykäs rakentaminen studion kuntolaitteiden monipuolisuuteen. Tämä kompakti ja monipuolinen monikuntosali sopii erityisesti pieniin studiohin ja yritysten tiloihin.

Punnerrusliikkeet useasta eri kulmasta

Sivuilla olevat punnerruskahvat mahdollistavat koko rintalihasten rakentamisen erityisen tehokkaasti. Ylä-, keski- ja alarintalihakset saat harjoitettua harjoittelukulman muuttamisella. Tietenkin ihoystävällisiä ja luistamattomia harjoituskahvoja voidaan kiertää ja ne ovat siten nivelystävällisiä. Painelaitteen erilaiset pitovaihtoehdot soveltuvat erityisesti kapeisiin ja leveisiin penkkipuristimiin.

Täydelliset soutuharjoitukset mukavasti istuen

Penkkipuristin / soutumoduuli mahdollistaa tehokkaat soutuharjoitukset vahvojen selkälihasten tai voimakkaan latissimuksen kehittämiseksi. Erilaiset pitomuutokset ja käsivarsien nopea säätö mahdollistavat optimaalisen tiukan ja leveän soutuharjoittelun, mikä lisää stressiä olkapään ja kaulan lihaksille. Lisäksi pääntuen ylittävän kaapelin avulla voit suorittaa triceps-venytyksen ja vatsarutistukset (sivuttain ja suoraan).

Laadukas ylätalja optimaaliseen selkäharjoitteluun

M2 Multigymin ensimmäisen luokan ylätalja antaa sinun suorittaa ohjatun, korkean intensiteetin harjoittelun ja välttää yleisiä suoritusvirheitä. Selkänojan alla olevat jalkatuet auttavat ylläpitämään vakautta, keskittymään suoritukseen ja minimoimaan loukkaantumisriskin.

Jalkamoduuli

Jalkalaitetta voidaan säätää vähimmäisharjoittelusta maksimiharjoitteluun. Ihanteellinen lihasten rakentamiseen, kestävyyslajeihin tai kuntoutuslajeihin polviongelmien tai polvivammojen jälkeen.

Ihanteellinen: jalan ojennus- ja koukistuslaite

Jalan koukistus onnistuu myös ilman lisäsäätöjä erinoimaisesti ja sopii jokaiselle treenaajalle!

Ensiluokkaiset vatsarutistukset vatsan ja keskivartalon harjoitteluun

Sisäänrakennettu AB Crunch -taljavaijeri vetää takapehmusteen yli ja mahdollistaa erittäin suuren rasituksen suorille ja vinoille vatsalihaksille ja siten erityisen nopean lihasten kasvun. Vetolaitteen optimaalinen pituus mahdollistaa myös monimutkaisten ojentaharjoitusten, kuten peitteiden ja köydenvetoharjoitusten, suorittamisen ergonomisesti ja suurimmalla mahdollisella voimalla.

Ammattimainen tasainen penkki / kalteva penkki ja olkapää

Ergonominen selkänoja voidaan kallistaa 4 kertaa. Taso 1: tasainen penkkipuristin, taso 2: kalteva penkkipuristin 1, taso 3: kalteva penkkipuristin 2 ja taso 3: olkapuristin. Tällä tavalla harjoittelet erityisen terveellisesti, tehokkaalla lihasvastuksella ja optimoidulla harjoittelukulmalla. Ammattimainen, erityisen kestävä studiovaahto takaa vakaan ja erityisen mukavan istuimen.Vivun varsien kulma voidaan myös säätää vastaamaan.

Erillinen hauiskääntö

Ensiluokkainen kaarevalla otteella varustettu kaapelinveto on välttämätön tässä monikuntosalissa vaativaan käsivarsiharjoitteluun. Myös tässä harjoituksessa Inspire M2 on selkeästi parempi kuin tyypilliset kotikuntosalit täydellisellä liikealueellaan. Lisäksi niska, hartiat, selkä ja jalat voidaan kouluttaa vaijeripyörälle.

Reiden lähentäjät ja loitontajat

Saat harjoiteltua kätevästi alataljassa.Takaohjaimet, joissa on tartuntavaihtoehdot, antavat sinun seisoa vakaassa asennossa, jotta voit keskittyä täysin harjoitukseen.

Laadukas rakenne ja tyylikäs muotoilu maksimaaliseen kuormitukseen

M2-kuntosali erottuu myös visuaalisesti korkealla joustavuudestaan ​​ja kestävyydestään huolimatta modernin ja erityisen houkuttelevan muotoilunsa ansiosta. M2 voidaan integroida täydellisesti mihin tahansa huoneympäristöön. Perusrakenne on valmistettu erittäin joustavasta korkealaatuisesta teräksestä. Laadukas ja naarmuuntumaton jauhepinnoite modernilla ja tyylikkäällä muotoilulla varmistaa kestävyyden ja sopii mihin tahansa moderniin elinympäristöön. Lisäksi M2 Multigym -laitteessa on suljettu rullalaakeri, joka tarjoaa suuren kuormituskyvyn maksimaalisen painoharjoittelun aikana. Ohjaintelojen tarkat kuulalaakerit varmistavat, että liike on erityisen rauhallinen ja sujuva.

Säädettävä mihin tahansa kehon kokoon

M2: n ergonominen selkänoja ja ortopedinen mukavuusistuin voidaan säätää sinulle parhaiten. Säätämällä kallistuskulmaa ja istuinkorkeutta nopeasti ja helposti Inspire by HAMMER M2 voidaan mukauttaa joustavasti mihin tahansa kehon kokoon. Reisijulisteita voidaan säätää 6 kertaa eri pituuksille ja erilaisille harjoituksille. Tämä tarkoittaa, että Inspire M2 soveltuu täydellisesti myös 2 metrin pituisille ihmisille.

Kotisali, jossa on yli 100 harjoitusta kaikille lihasryhmille

Lukuisten yksittäisten asemien ja harjoitusvaihtoehtojen ansiosta voit kohdistaa jokaisen lihasryhmän monin eri tavoin. HAMMERin monipuoliset harjoitusmuodot ja hyvin harkittu geometria takaavat nopean ja kohdennetun lihasten rakentamisen ilman kompromisseja. Haluatko tuoda oman kuntosalin kotiin? Harjoittele ammattimaisesti ja tehokkaasti? Huolimatta siitä, haluatko rakentaa lihaksia vai ylläpitää tai edes parantaa terveyttäsi, M2-kuntosalilla voit treenata ammattimaisesti ja joustavasti milloin, missä ja miten haluat.

Inspire M2 by HAMMER- Kuntosali kuntosalille henkilökohtaisten harjoittelutavoitteidesi mukaan:

  • Määritelty ylävartalo, lihaksikkaat käsivarret, leveä V-risti ja voimakas kuusipakkaus
  • Hyvin sävytetyt jalat, reidet ja vasikat sekä määritelty pakarat
  • Terveyslähtöinen kilpailukykyiseen urheilulähtöiseen voimaharjoitteluun
  • Terve, ennaltaehkäisevä selkäharjoittelu voimaharjoihin suuntautuneeseen selän lihasten rakentamiseen asti

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.