Juoksumatto SportsArt T615

Saatavuus:
1-3 kuukautta
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Kaukokiito
Kaukokiito
49,90 €

Juoksumatto SportsArt T615

SportsArt T615 juoksumatto on suunniteltu kovaan kotikäyttöön sekä kevyeen yhteisökäyttöön yrityksille ja yhteisöille.

SportsArt T615 juoksumatto on SportsArt tuoteperheen pienin juoksumatto mutta siinä käytetty paljon samoja osia ja elementtejä kuin raskaimmissa suuremmissa matoissa.

Juoksumatto on varustettu SportsArt:n omalla 3 HP:n DC moottorilla ja MyFlex Plus™ alustalla joka tarjoaa 30% paremman iskunvaimennuksen.

T615 juoksumatto tarjoaa upean juoksutuntuman. Juoksumatto on varustettu useilla valmisohjelmilla sekä kuntotesteillä.

T615 on todella laadukas juoksumatto joka kestää vuosikymmeniä kotiköytössä sekä yhteiskäytössä.

Laitteessa on lisäksi automatisoitu voitelujärjestelmä joka pidentää tuotteen ikää merkittävästi. Yleisin syy juoksumattojen rikkoontumiselle on liian vähäinen / runsas voitelu. Liian vähäinen voitelu muodostaa suuuren kitkan joka aiheuttaa mm. moottotin ja piirikorttien ylimääräistä lämpenemistä ja sitä kautta rikkoo komponentteja. Liian runsas voitelu aiheuttaa vastaavasti sen, että voiteluainetta roiskuu tahtoamattaan piirilevyjen päälle.

Automatisoidulla voitelulla takaat että matto saa juuri oikein määtän voitelua.

Tekniset tiedot:

 • Moottori: 3,2HP DC
 • Nousukulma 0% - 15%
 • Nopeus 0,2 - 20 km/h, 0,1km/h säädöllä
 • Ohjelmia yhteensä 8
 • Sykkeen mittaus
 • Juoksualustan koko 51/148 cm
 • Maton koko: 196x98x140 cm & Paino 106 kg
 • Maksimi käyttäjäpaino 180 kg
 • Kevlarista valmistettu moottorin vetohihna
 • Automatisoitu voitelu
 • Takuu: Moottori takuu 5 vuotta, runko 5 vuotta, muut 2 vuotta
Lisätietoja
Paino (kg)106.000000
ValmistajaSportsArt
Käyttötarkoitusammattikäyttöön

MyFlex™
MyFlex™ jousituksen ansiota niveliin kohdistuva rasitus on jopa 3 kertaa pienempi mitä tavanomaisissa juoksumatoissa. Uuden sukupolven MyFlex™ tarjoaa 30% tehokkaamman jousituksen mitä edeltäjänsä. Jokainen Sports Art juoksumatto on lisäksi varustettu "Sweet Spot" merkinnöillä jonka avulla juoksi juoksee biomekaanisesti optimaalisella kohdalla.

 

tavoitteet joka tekee kuntoilusta entistä mielekkäämpää. *lisävaruste*
 

Lisävarusteet

SA WELL+™ aplikaatio
Jokaiseen Sports Art cardiolaitteeseen saa hankittua SA WELL+ aplikaation™ joka asennetaan joko puhelimeen tai tablettiin. Aplikaation avulla kuntoilija voi tallentaa kaikki tekemänsä harjoittelut omaan puhelimeen tai tablettiin. Lisäksi kuntoilija voi asettaa omat

SENZA™


Sports Art:n uudet SENZA™ kosketusnäytöt vievät harjoittelun uudelle tasolle. Käyttäjät löytävät itsellensä sopivat harjoittelut entistä nopeammin, koska voit valita ohjelma oman elämäntyylisi mukaisesti.

SENZA™ Joyrneysminne haluat juosta tänään.? Miltä kuulostaisi Golden Gate silta tai vaikka Arizonan kuuluisa apache polku? Virtuaaliset videomme on varustettu dynaamisella nopeudensäädöllä joka mukautuu sinun harjoitteluintensiteetin mukaisesti.

Rajattomat mahdollisuudet


SENZA™ tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kuntosaliyrittäjille. Voit upottaa SENZA™ kosketusnäytöillä varustettuihin Sports Art cardiolaitteisiin oman yrityksesi logon tai vaikka sisäistä markkinointia varten laittaa näyttöihin oman yrityksesi www sivun aloitusnäkymäksi. Mahdollisuuksia on monia ja me haluamme etä sinä onnistut!
SENZA™ kosketusnäyttöjen ansiosta tarjoat asiakkaallesi parhaan mahdollisen harjoitteluelämyksen.

Korkealaatuinen näyttö


SENZA™ kosketusnäytöt ovat rakennettu Android käyttöjärjestelmän ympärille. Näytöt on varustettu teollisuus tasoisella TFT kuorella ja suunniteltu kestämään kuntosalien kovan käytön. Mallista riippuen SENZA™ kosketusnäytöt saa hankittua joko 16" tai 19" kokoisena.

Dynaamista viihtyvyyttä


SENZA™ tarjoaa useita erilaisia mahdollisuuksia viihdyttämiseen ja käyttäjän sitoutumiseen. Tarkka näyttö tarjoaa kristallin kirkkaan television ja internetin jossa lukuisia muokattavia ominaisuuksia täydentämään salisi tarjontaa. Sisäänrakennettu WI-FI ja Ethernet mahdollistaa viihteen saatavuuden ja Bluetooth 4.0 avulla voit ladata musiikkia ja tietoa.
 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Juoksumatto SportsArt T615
Arvosana