Gymfloor® palamatto 30 mm paks. 500x500 mm

  • Joustavat toimitukset
    {parent_category_link}
  • Suunnittelu ja leasing mahdollisuus
  • Asennukset ja huoltosopimukset
Gymfloor® Toimituskulut alkaen: 5,90 €

Kumialusta 30 mm paks. 500x500 mm palamatto

Suojaa lattiasi varmasti - 30 mm paksua kumia! Sopii pienten, keskisuurten ja suurten alueiden alustaksi. Erittäin kestävä, jakaa painon rasituksen - ei painepistettä. Palamatossa kennomainen rakenne joka vaimentaa iskun/äänen todella hyvin!

Erinomainen iskujen vaimentaja ja ääntä eristävä. Ihanteellinen painoalueelle ja toiminnalliseen harjoitteluun. Helppo asentaa, ympäristöystävällinen ja helppo puhdistaa tarvittaessa vedellä.

3 eri levyä saatavilla: pohjalevy n. 500 x 500 x 30 mm, suora reuna kaikilla sivuilla - hunajakennopohja (katso kuvat). Sivuliuskoilla olevat 500 x 500 x 30 mm vinoreunat - sileä pohja.

Kulmaliuskoilla olevat 500 x 500 x 30 mm kaksipuoliset viistoreunat - sileä pohja, jossa viistetyt reunat. Kestää lämpötilan vaihtelua ja hikeä, soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön korkean ja tiheän kumirakenteensa vuoksi.

Liukumaton, ääntä vaimentava, eristävä. Pintarakenne: hienosti sidottu liukastumista estävä pinta

Mitat n.: pituus x leveys 500 x 500 mm, paksuus: 30 mm, paino n. 4,5 kg / kpl - n. 18 kg / m2. Tiheys: 917 kg / m3

Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Voidaan asentaa kipsille, betonille, matolle, puulle, PVC:lle, asfaltille tai jalkakäytävälle. Pieniä kuoppia helposti kompensoiva, erinomainen elastisuus.

HUOM! Liittimet eivät kuulu mukaan. Yleensä tarve 3-4 kpl per pala.
 
Hinta: 14,90 (Sis. alv)
Määrä: kpl
Tarjouspyyntölomake yritysasiakkaille
Arvostele tämä tuote

21.05.2019 -

10.08.2018 - TG

Erinomainen hinta-laatu -suhde!

Autotallisalille laitettu räkin alle ja nosto-/harjoittelualueeksi. Tarpeeksi jämäkkää, että raskaat nostot ja kyykytkin onnistuu turvallisesti, mutta toisaalta taas tarpeeksi kimmoisaa, että tangon uskaltaa olynostoissa heittää alas. Alla betonilattia, joka itsessään kestäisi bumberien tiputuksen, mutta matto antaa armoa tangolle ja levyille, sekä tietysti vaimentaa ääntä.

Helppo ja nopea asentaa. Kulma- ja reunapaloilla asennuksesta tulee myös katseenkestävä eikä jää korkeita ja teräviä reunoja, jotka kenties voisivat murtua ajan kanssa.

07.04.2018 - Kalle Santalahti

Todella hyvä alusta ja eristää ääntä todella hyvin myös huoneen sisällä! Kivan sopivan pehmoinen myös paljaan jalan alla, eikä jää yhtään mustaa väriä tms. Suosittelen!

11.08.2017 - proFit Sports

Hinta-/laatusuhde kohdillaan! Ihan pieni miinus tulee materiaalin murentuvuudesta, mutta muuten toimivat kuten pitääkin.

29.06.2017 - Alexander Health Club OULU

Erinomainen alusta myös kaupalliseen käyttöön, suosittelen!