ATX

  atx-banneri

  ATX® - keitä me olemme?

  ATX® on Saksalainen Euroopan johtava toiminnallisten välineiden ja voimaharjoitteluvälineiden valmistaja. Intohimomme saa meidät jatkuvasti innovoimaan ja kehittämään voimaharjoitteluvälineitä jotta sinä voit keskittyä olennaiseen - harjoitteluun. Tehtävämme on saada ihmiset motivoitumaan ja innostumaan voimaharjoittelun eri muodoista ja saada heidät onnistumaan tavoitteissa

  Turvallisuus, laatu ja käytettävyys ovat asioita joista ATX® tunnetaan kaikilla maailman mantereilla. ATX® tuotteiden valmistuksessa käytetään alan parhaimpia työstökoneita kuten laserleikkureita ja hitsausrobotteja.

  Meidän ajatusmalli kiteytyy hyvin lauseeseen Strenght Meets Excelence. Tätä ajatusmallia haluamme noudattaa kaikessa meidän tekemisessä.

   

  atx1LAATU TESTATTU ATX2PITKÄT TAKUUT
  ATX3SUUNNITELTU SAKSASSA ATX4SERTIFIOIDUT TUOTTEET

  Tutustu ATX kuntosalilaitteisiin ja välineisiin täältä!

  ATX®-tuoteperheeseen kuuluvat levytangot, power rack harjoittelukehikot, levy- ja käsipainot, kahvakuulat, Rigg telineet, treenipenkit, kuntovälineet ja tarvikkeet sekä paljon muuta kokonaisvaltaiseen voima- ja toiminnalliseen harjoitteluun. 

  ATX® -tuotteet ovat suunniteltu kovaa treenaaville harrastajille, yrityksille, palolaitoksille, viranomaisille, hotelleille ja puoliammattikäyttöä varten. Laajasta valikoimasta löydät kaiken kuntosalin rakentamiseen niin kotiin kuin isoihin kuntokeskuksiin. Lihaskunnon harjoittamiseen löytyy kuntolaitteet ja välineet aloittelijasta ammattilaiseen. 

  räkit

  Seisomme ylpeänä sen takana että teemme mahdollisesti maailman parhaat räkit ja harjoituskehikot. Voit tutustu räkkeihin tästä.

  Alla eri räkki-sarjojen suositukset käyttötarkoituksiin ja rakennetietoja: 

  Kevyeen kotikäyttöön: PRX-500 sarjan runko on kooltaan 50x50 mm ja seinämävahvuus 2 mm. 
  Raskaaseen kotikäyttöön: PRX-600 sarjan runko on kooltaan 60x60 mm ja seinämävahvuus 2 mm. 
  Puoliammattikäyttöön: PRX-700 sarjan runko on kooltaan 70x70 mm ja seinämävahvuus 2 ja 3 mm. 
  Ammattikäyttöön: PRX-800 sarjan runko on kooltaan 80x80 mm ja seinämävahvuus 3 mm.

  Löydät omaan käyttöön sopivan laitteen helpolla suodatuksella tai kysymällä suosituksia ammattitaitoisesta asiakaspalvelustamme!

   

  penkit ja levyt

   

  Pitääkö levypainojen olla aina mustia tai haluatko että harjoituspenkki nitisee ja heiluu? Tutustu mahdollisesti Euroopan suurimaan levypainojen valikoimaan tästä. Halutessa voit hakea inspiraatiota kuntosalin penkeiksi täältä.

   

  vetoraudat

   

  Laadukkailla vetoraudoilla saat lisää monimuotoisuutta kuntosaliharjoitteluun. Oletko koskaan miettinyt kuinka paljon yksittäinen vetorauta vaikuttaa minkälaisen ärsykkeen lihas saa? Tutustu meidän vetorautoihin tästä.

   

  lattiajatangot

   

  Lattia on ensimmäinen asia joka tulisi olla tarkkaan mietitty kun perustat kaupallista kuntosalia tai haaveilet omasta kotikuntosalista. Laadukas lattia ei vain suojaa alkuperäistä lattiaa vaan se myös vaimentaa voimaharjoittelusta syntyvää kolinaa. Lattioihin voit tutustua täältä. Voit myös halutessa myös lukea meidän kirjoittaman blogin kuntosalin lattioista täältä.

  Tiesitkö että laadukkaat tangot muodostavat kuntosalin perustan? Tanko tulisi aina valita oikean käyttötarpeen mukaisesti. Tämän takia löydät ATX valikoimasta voimanostotangot, painonnostotangot, yleistangot sekä lukuisia erilaisia erikoistankoa. ATX mallistosta löydät myös IPF hyväksytyt tangot kilpalavoille. ATX tankoihin voit tutustua täältä.