Spirit painopakalliset kuntosalilaitteet tarjoavat kuntosalillesi mahdollisimman kustannustehokkaan ja laajaa asiakaskuntaa hyvin palvelevan kokonaisuuden. Mallisto kattaa 29 erilaista painopakkalaitetta sekä erilaisia talja-asemia, mikä mahdollistaa monipuolisen laitekokonaisuuden rakentamisen. 

Spirit SP43-tuotesarjasta löydät painopakalliset peruslaitteet sekä taljalaitteet. Laitteissa on monipuoliset ja selkeät säätömahdollisuudet ja mm. kaasukäyttöinen istuimen korkeuden säätö. Liikerata on miellyttävä ja liike sulavan pehmeä. Laitteissa on integroitu toistolaskuri. 

SP46 Dual line-laitesarjalla hyödynnät kuntosalisi pinta-alan mahdollisimman tehokkaasta: näillä laitteilla harjoitutat hallitusti ja turvallisesti kahta eri lihasryhmää samalla painopakkalaitteella (esim. polven ojennus- ja koukistus).  Integroitu toistolaskuri ja mm.kaasukäyttöinen istuimen korkeuden säädin tuovat käyttömukavuutta harjoittelijalle.

Spirit taljakeskus on todellinen tilansäästäjä mahdollistaen monipuolisen harjoittelun ja liikevalikoiman. Nämä taljakeskukset palvelevat myös vaativampaa kuntosaliasiakasta. 

Spirit

Rajaa 0 rajaa käytössä
Aseta laskevaan järjestykseen

27 tuotetta

per sivu