Watson painopakalliset kuntosalilaitteet, taljakeskukset ja ristikkäistaljat ovat suunniteltu vaativaan käyttöympäristöön jossa niiltä vaaditaan erinomaista suorituskykyä niin laadun kuin harjoitustuntuman osalta.

Näiden painopakkalaitteiden, taljakeskusten ja ristikkäistaljojen kestävyysominaisuudet ovat loistavat. Watson käyttää parasta mahdollista Euroopassa valmistettua terästä valmistaessaan tuotteensa. 4mm-5mm paksu  teräsrunko mahdollistaa suurien kuormien liikuttamisen ja kuntosalilaitteet ovatkin tilattavissa jopa 300kg painopakalla! Vain harvat kilpailijat pystyvät samaan, koska niiden rungot eivät yksinkertaisesti ole suunniteltu näin suurien kuormien liikuttamiseen. 

Kaikki Watsonin painopakkalaitteet sisältävät vakiona 5 kg levyistä muodostuvan painopakan. Jokaiseen tuotteeseen on saatavana ns. hienotö, jolla kuormaa voidaan lisätä / vähentää 2,5 kg kerralla.

Panostaaksesi kuntokeskuksesi tyylikkääseen yleisilmeeseen ja erottuaaksesi kilpailijoistasi, voit halutessasi kustomoida tuotteet valitsemalla tyyliisi sopivan värityksen rungolle, verhoilulle ja tikkaukselle.

Watson

Rajaa 0 rajaa käytössä
Aseta laskevaan järjestykseen

51 tuotetta

per sivu