CategoryTemplateData Object ( [variable_label:protected] => category [id] => 438 [lft] => 324 [rgt] => 331 [show_sibling_categories] => 1 [show_subcategories] => 1 [catalog_template_id] => [synchronize_id] => [href] => https://www.gofitness.fi/kuntosalilattiat_kumimatot [url_name] => kuntosalilattiat_kumimatot [filename] => kuntosalilattiat [filetype] => jpg [image_id] => 12503 [image_src] => https://www.gofitness.fi/images/categories/kuntosalilattiat_orig.jpg [page_title] => Kuntosalilattiat [meta_description] => Suojaa lattiasi kumimatoilla, sopii koti- kuin kuntosalikäyttöön. Paljon eri väri vaihtoehtoja ja paksuuksia. [meta_keywords] => suojamatto lattian suoja kuntolaitematto kuntosalilattiat palamatot kumimatto kumimatot regupol ironsport kuntosalilattia [description] => Kunnollinen kuntosalikäyttöön tarkoitettu kumimatto suojaa varmasti lattiaasi ja vähentää melua. Suosittelemme maton paksuudeksi vähintään 8 mm painoharjoittelualueilla.

Kuntosalilattiat ja suojamatot


Valikoimastamme löytyy kumimattoja, palamattoja ja painonnostoalustoja jokaiseen kuntosaliin, yrityskäyttöön ja kotikuntosalille. Helpoin ratkaisu on kumimatto 8 mm joka suojaa varmasti. Kumimattomme on helppo pitää puhtaana ja asennus todella helppoa esim. mattoveitsen avulla. 8 mm paksuutta suosittelemme minimissään, ohuemmat matot eivät suojaa arvokasta lattiaasi niin hyvin esim. käsipainojen sattuessa tippumaan. Palamatot ovat pienelle kuin suurelle alueella erinomainen ja siisti ratkaisu. Kulma- ja sivupaloja löytyy joilla lattiaan ei tule epämiellyttäviä kynnyksiä. Painonnostoalustat sopivat niin kovaan kotitreeniin kuin kaupalliselle kuntosalille. Todella tyylikkäitä ja lähes ikuisia.
[name] => Kuntosalilattiat )

Kuntosalilattiat

Kuntosalilattiat

Kunnollinen kuntosalikäyttöön tarkoitettu kumimatto suojaa varmasti lattiaasi ja vähentää melua. Suosittelemme maton paksuudeksi vähintään 8 mm painoharjoittelualueilla.

Kuntosalilattiat ja suojamatot


Valikoimastamme löytyy kumimattoja, palamattoja ja painonnostoalustoja jokaiseen kuntosaliin, yrityskäyttöön ja kotikuntosalille.

Helpoin ratkaisu on kumimatto 8 mm joka suojaa varmasti. Kumimattomme on helppo pitää puhtaana ja asennus todella helppoa esim. mattoveitsen avulla. 8 mm paksuutta suosittelemme minimissään, ohuemmat matot eivät suojaa arvokasta lattiaasi niin hyvin esim. käsipainojen sattuessa tippumaan.

Palamatot ovat pienelle kuin suurelle alueella erinomainen ja siisti ratkaisu. Kulma- ja sivupaloja löytyy joilla lattiaan ei tule epämiellyttäviä kynnyksiä.

Painonnostoalustat sopivat niin kovaan kotitreeniin kuin kaupalliselle kuntosalille. Todella tyylikkäitä ja lähes ikuisia.

Järjestys: