CategoryTemplateData Object ( [variable_label:protected] => category [id] => 357 [lft] => 186 [rgt] => 211 [show_sibling_categories] => 1 [show_subcategories] => 1 [catalog_template_id] => [synchronize_id] => [href] => https://www.gofitness.fi/levypainot [url_name] => levypainot [filename] => levypainot-painolevyt-217e3348 [filetype] => jpg [image_id] => 12474 [image_src] => https://www.gofitness.fi/images/categories/levypainot-painolevyt-217e3348_orig.jpg [description] => Erilaisilla levypainoilla mahdollistat parhaan harjoittelun koti- kuin ammattikäyttöön. Rautaiset, kumitetut levypainot 30 ja 50 mm. Myös bumper levyjä ja virallisia painolevyjä.

Levypainot

Painolevyjä on useita erilaisia, kumitettuja, rautaisia, otekahvoilla jne. Virallisia painolevyjä löytyy ja niissä 10-kiloisten levyjen halkaisija on 450 millimetriä; alle 10-kiloisilla se voi vaihdella. Yli 10-kiloisissa levyissä on myös ”levysydän” vaimentamassa iskua, joka syntyy, kun tanko pudotetaan maahan. Levypainoilla harjoittelua voidaan tehdä pelkästään painolevyillä ottaessa kiinni otekahvoista ja liikutettaessa haluttuun suuntaan.
[meta_description] => Erilaisilla levypainoilla mahdollistat parhaan harjoittelun. Rautaiset, kumitetut levypainot 30 ja 50 mm. Myös bumper painolevyjä ja virallisia levypainoja. [page_title] => Levypainot: Todella laajalla valikoimalla ja edukkailla hinnoilla! [name] => Levypainot [meta_keywords] => levypainot lukot jousilukot levypainoja levypainot 30 mm levypaino 50 mm 50 mm levypainot 30 mm levypainot )

Levypainot

Levypainot

Erilaisilla levypainoilla mahdollistat parhaan harjoittelun koti- kuin ammattikäyttöön. Rautaiset, kumitetut levypainot 30 ja 50 mm. Myös bumper levyjä ja virallisia painolevyjä.

Levypainot

Painolevyjä on useita erilaisia, kumitettuja, rautaisia, otekahvoilla jne. Virallisia painolevyjä löytyy ja niissä 10-kiloisten levyjen halkaisija on 450 millimetriä; alle 10-kiloisilla se voi vaihdella. Yli 10-kiloisissa levyissä on myös ”levysydän” vaimentamassa iskua, joka syntyy, kun tanko pudotetaan maahan.

Levypainoilla harjoittelua voidaan tehdä pelkästään painolevyillä ottaessa kiinni otekahvoista ja liikutettaessa haluttuun suuntaan.

Järjestys: