Massage Gun lihashuoltovasara

199,90 € (sis. alv.)
Saatavuus:
1-4 viikkoa
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti (mm. K-Market, R-Kioski ja pakettiautomaatit)
4,90 €

Massage Gun lihashuoltovasara

Hierontapistooli nopeaan lihasten palautumiseen!

Hierontapistooli nopeuttaa lihasten regeneraatioaikaa harjoittelun jälkeen. Kohdennettu tärinähieronta edistää lihasten elastisuutta ja verenkiertoa lihaskudokseen. Stimuloivan ja joustavan vaikutuksensa ansiosta hierontapistooli on ihanteellinen myös ennen harjoittelua.

 • Ammattimalli, mattamustan värinen
 • Erittäin hiljainen ja voimakas
 • 5 intensiteettitasoa
 • 6 hierontapäätä
 • Tehokas akku, jonka kapasiteetti on 2000 mAh
 • CE-hyväksytty
 • 1,45 kg PxLxK: 34x24x9 cm

Palaudu uudella tavalla syvän ja tehokkaan tärinähieronnan ansiosta

Hierontapistooli on kätevä hierontalaite joka vaikuttaa syvään lihaskudokseen paineen ja tärinän avulla. Ergonominen "pistoolin muoto" on optimoitu käytettäväksi omassa kehossasi. Suurtaajuisen painehieronnan avulla fasciaaliset kiinnittymät paremmin imusolunesteellä ja ne voidaan siten hoitaa ja estää. Syvästi tehokas tärinähieronta antaa lihasten rentoutua tehokkaammin ja uusiutua nopeammin. Verenkiertoa stressaantuneille lihasalueille edistetään, mikä voi tehokkaasti lievittää lihasten arkuutta ja jäykkyyttä. Tarkka levitys erityisen rasittuneille lihaksille lisää liikkumisvapautta ja ajaa sinut siten uusiin huippusuorituskykyihin.

Hierontapistoolin käyttö ennen harjoittelua ja sen jälkeen

Ennen harjoittelua: Hierontapistooli voi rentouttaa halutut lihasryhmät ja parantaa verenkiertoa lyhyellä 1-2 minuutin käytöllä. Säännöllisessä käytössä lihasten joustavuus on optimoitu, mikä vaikuttaa positiivisesti lihastesi kasvuun. Käytät tätä kehosi valmisteluun ihanteellisesti ilman vaivaa.

Harjoittelun jälkeen: Intensiivisen harjoittelun jälkeen lihakset ovat rasittuneita ja tukossa. Yleenstä stressaantuneiden lihasten tulisi nyt levätä vähintään 24 tuntia voidakseen palauttua täydellisen suorituskykyynsä.

Hierontapistooli varmistaa laktaatin hajoamisen nopeammin ja vähentää lihasten happamoitumista. Lihastesi uudistumisvaihe lyhenee. Paranna suorituskykyäsi ja hanki kaikki itsestäsi taas harjoittelun aikana.

Laadukas täydellinen sarja yksilöllisiin tarpeisiisi

Hierontapistoolissamme on 5 erilaista intensiteettitilaa. Nopeus ja koputusten määrä minuutissa muutetaan. 

Tasoilla 1 ja 2 kohdistetaan vain kevyt paine, mikä on ihanteellinen herkemmille kehon alueille. Tällä hitaammalla tilalla on rentouttava vaikutus suurempiin lihasalueisiin. 

Tasojen 3 ja 5 välillä koputusten määrää ja nopeutta lisätään merkittävästi. Paine lisääntyy huomattavasti. Nämä tilat soveltuvat lihasvaivojen kohdennettuun hoitoon. 

Ennen harjoittelua ja sen jälkeen voimakas paine löysää lihaskuituja. Hierontakiinnityksestä riippuen saavutetaan selektiivinen syvä rentoutuminen, joka estää lihasten liiallisen happamoitumisen ja liuottaa sidokset sidekudokseen.

Pienen kantolaukun lisäksi löydät myös 6 hierontapäää yksilöllisiin tarpeisiisi. Ne eroavat toisistaan ​​muodoltaan, kooltaan ja kovuudeltaan.

 • Litteä pää yleiskäyttöön kaikilla kehon alueilla.
 • Pyöreä pää pehmeämmälle, suuren alueen levittämiselle. Sopii erityisesti käsien, reiden ja selän hierontaan.
 • Ilmatyynypallopää hellävaraiseen hierontaan herkille alueille, kuten nivelille, syvälle kudokselle, luualueille ja selkeille laukaisupisteille.
 • Kiilapää pienemmille ruumiinosille ja kohdekudoksen kohdennettu löystyminen.
 • kaksiosainen kaulaan, olkapäähän ja selkärankaan.
 • pieni pää kivuliaiden lihasalueiden valikoivaan hoitoon

10 syytä hierontapistoolille

 1. Tehokas : 2 000 mAh: n battery on yksi markkinoiden tehokkaimmista. Nopeudesta ja paineesta riippuen akun keskimääräinen kesto on yli 5 tuntia.
 2. Tehokas : Tehomoottori tuottaa jopa 3200 lyöntiä minuutissa voimakkuustasosta riippuen. Jopa ylimääräisen manuaalisen paineen ollessa lihaksessa voimakas moottori ei anna periksi.
 3. Kevyt ja kompakti: hierontapistooli on kätevä ja silti ergonomisesti rakennettu. Mattapinta antaa myös lujan otteen ja takaa siten turvallisen käytön käytön aikana.
 4. Yksilöllinen asetus : 5 nopeustason ja 6 kiinnityspään ansiosta voit valita yksilöllisen paineen voimakkuuden jokaiselle kehon alueelle.
 5. Helppokäyttöinen : Saat hierontavasaran toimimaan yhdellä painikkeella. Tärinähierontalaitteen kytkeminen päälle ja pois sekä halutun voimakkuuden säätö hallitaan yhdellä painikkeella.
 6. Erittäin hiljainen : hierontapistooli on erityisen hiljainen käytön aikana. Tärkeä näkökohta laitteelle, jota käytetään lähellä päätä ja jolla pitäisi olla rentouttava vaikutus.
 7. Tyylikäs muotoilu : Hieno, mutta laadukas ulkonäkö mattamusta ja tumma kromi.
 8. Helppo puhdistaa : Mattamusta softgrip-pinta on erityisen helppo pitää puhtaana, koska siinä ei ole sormenjälkiä.
 9. Paras hinta-laatusuhde : ammattimaisen hierojan tai fysioterapeutin käynti ei ole vain aikaa vievää, mutta myös kallista. Hierontapistoolin avulla voit irrottaa ja rentouttaa fasciasi nopeasti ja missä tahansa.
 10. Lihasten uudistuminen ja kivun hoito : Hierontapistoolin tärinä vähentää jännitystä, löysää lihaksia ja stimuloi kudoksen aineenvaihduntaa.

Kuinka hierontapistoolia käytetään oikein?

Aerobis-hierontapistooli on ergonomisesti optimoitu henkilökohtaiseen käyttöön. Sen käytännöllinen pistoolimuodon ansiosta kaikki lihasalueet, kuten käsivarret, jalat, rinta, mutta myös olkapäät ja niska, voidaan saavuttaa. 

Pian treenin jälkeen stressaantuneita lihaksia tulisi ensin hieroa kevyemmällä paineella. Tähän sopivat litteä kiinnitys ja pehmeämpi pallotuki ilmatyynyllä. Lyhyen palautumisvaiheen jälkeen harjoituksen jälkeen tai kivun sattuessa suositellaan suurempaa tärinänopeutta. 

Kiila- ja haarukkapäiset kiinnikkeet sopivat syvälle hieronnalle fasciae ja jännittyneitä lihasalueita. Kovasta muovista valmistettua teräväkärkistä puukiinnitystä voidaan käyttää syvällä istuvaan kipuun olkapään alueella tai laukaisupisteiden kohdennettuun hoitoon.Tärinähieronta on suunniteltu lihasalueiden syvään hoitoon. Siksi kosketusta pehmytkudoksiin ja luihin tulisi välttää.

Kuinka tärinähieronta toimii?

Tärinähierontalaitteet asettavat lihakset värinään nopeasti sykkivillä liikkeillä. Tuloksena olevat lihasten vapina löysää ja rentouttaa lihaksia. Tärinällä on syvä vaikutus lihasten yes sisäelinten ihonalaisiin kudoksiin. Fascian tarttuminen löystyy. Tuloksena on nopea lihasten uudistuminen ja lisääntynyt liikkuvuus.

Mille laukaisupistehieronta on hyvä?

Liipaisupistehieronta voidaan suorittaa myös hierontapistoolilla. Toisin kuin suuren alueen hieronta, tämä lievittää erityisesti paikallista lihasjännitystä ja kovettumista.

Sopiiko hierontapistooli vain urheilijoille?

Hierontapistooli on monipuolinen ja voi tarjota helpotusta kaikenlaisiin lihasvalituksiin. Hierontapistoolia ei vain käytetä säännöllisesti huippuluokan urheilussa, vaan se on myös suosittu keino konservatiiviseen kivun hoitoon fysioterapiassa, kiropraktiikassa ja vaihtoehtoisessa lääketieteessä. Ihmiset, joiden on istuttava tai seisottava pitkään jokapäiväisessä elämässä, voivat myös hyötyä hierontapistoolista. Tärinähierontalaite tarjoaa helpotusta selkäkipuun ja auttaa lihasten jännityksessä, joka johtuu liikunnan puutteesta.

Milloin hierontapistoolia ei tule käyttää?

Hierontapistooli tarjoaa helpotusta, mutta sillä on valtava voima iholle ja lihaksille. Siksi käyttöä pehmytkudoksiin, luihin ja avoimiin haavoihin tulisi välttää. Hierontapistoolia ei myöskään tulisi käyttää kehon osiin, joissa on parantumattomia murtumia, trombooseja, arpia ja kudossairauksia. Tärinähierontalaitteen käyttöä ei myöskään suositella raskauden aikana, koska se voi löystyttää kehokudosta hormonaalisten vaikutusten kautta.

Toimituksen sisältö : hierontapistooli, 6x hierontaliitettä, EU-latausadapteri, ohjeet, käytännöllinen säilytyslaatikko
 

Lisätietoja
ValmistajaATX®
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Massage Gun lihashuoltovasara
Arvosana
Asiakas joka katsoi tätä, katsoi myös näitä