Käsipainot

4.8

25 arvostelua

Käsipainot

Käsipainot ovat varmaankin eniten käytettyjä painoja lihaskunnon kehittämiseen. Käsipaino on yksinkertainen mutta silti hyvin tehokas ja monipuolinen kuntoiluväline, jota voidaan käyttää joko yksistään tai pareittain. Käsipainojen (eng. dumbbells) helppokäyttöisyyden ja edullisuuden ansiosta, ne ovat helpoin valinta ihan jokaiselle kuntoilijalle. Käsipainoja, käsipainosarjoja ja käsipainotelineitä on meillä saatavilla niin montaa kokoa ja mallia, että niistä löytyy kaikkiin käyttötarkoituksiin kevyestä kuntoilusta, ryhmäliikuntaan. Meidän käsipainoseteillä varustaa helposti kotisalin tai isonkin kuntokeskuksen. Käsipainoja aina 150 kg saakka niin teräksisiä kuin polyuretaanisia.

Kromiset käsipainot 1-10 kg
Kromiset käsipainot ovat ajattomat ja näyttävät missä tahansa puitteissa. Karhennettu otetanko ja hieman kaareva ergonominen muotoilu takaavat parhaan mahdollisen otteen painoista. Krominen pinnoite tekee käsipainoista äärimmäisen kestävät halkeilua ja pinnan rikkoutumista vastaan.

Hexagon käsipainot 1-50 kg
Hex-käsipainojen nimi tulee niiden päätyjen kuusikulmaisesta muodosta. Ne ovat raudasta valmistettuja ja yleensä kumilla päällystettyjä kiinteitä käsipainoja. Hex käsipainojen etu on yleensä edullisen hinnan lisäksi se, etteivät ne rullaa paikoiltaan. Niitä voidaan käyttää kuten muitakin käsipainoja mutta hexagonit sopivat erinomaisesti myös punnerruskahvoiksi.

Neopreeni käsipainot 0,5-5 kg
Todella laadukkaat käsipainot ryhmäliikuntaa, kotijumppaan tai työpaikalle. Neopreeni antaa käsipainoille pehmeämmän tuntuman, kuin rautaiset kässärit. Ote ei luista näistä edes hikoillessa ja siksi ne ovatkin niin suosittuja treenivälineitä.

Kumiset käsipainot 4-60 kg
Kumitetut kiinteät käsipainot ovat suhteellisen edullisia ja soveltuvat niin ammatti- kuin kotikuntoiluun. Käsipainojen laadukas luonnonkuminen päällys vaimentaa meteliä. Kompakti muotoilu tarjoaa optimaalisen ja turvallisen käsittelyn.

Polyuretaani käsipainot 2,5-60 kg
Polyuretaanipäällysteiset käsipainot ovat käsipainojen aatelia! Polyuretaani tarjoaa optimaalisen kovuuden mutta samalla joustavuutta. Polyuretaanin ansiosta käsipainoissa ei tule hankausta, naarmuja tai hilseilyä. Materiaali tuntuu pinnasta silkinpehmeältä mutta polyuretaaniset käsipainot ovat äärimmäisen kestäviä. Ne on valmistettu täysteräksestä ja mekaanisesti liitetty ja hitsattu eli ne eivät voi katketa eikä löystyä. Ne ovat myös värinpitäviä ja vastustuskykyisiä värin haalistumiselle. Mikä parasta – ne ovat täysin hajuttomat! Materiaali ei muodosta ulospäin mitään kemiallisia höyryjä.

Watson Pro käsipainot 2,5-150 kg
Watsonin käsipainot ovat omaa luokkaansa! On olemassa käsipainoja ja sitten löytyy Käsipainoja. Watsonin Käsipainot eivät pelkää pudottamista, sillä ne eivät mene koskaan rikki. Nämä Käsipainot on käsin tehtyjä ja CNC koneistettuja. Watsonin Käsipainot näyttävät sekä tuntuvat hyviltä. Näitä suosittelemme joko ’high end’ kotisalille tai hyvin kovaan käyttöön laatutietoisille kaupallisille saleille. Watsonin laatu sekä ikuinen takuu täyttävät vaativimmankin odotukset.

Kasaa oma käsipaino omia levypainoja hyödyntäen
Myymme erikseen myös pelkkiä käsipainotankoja, joista voit rakentaa käsipainot itsellesi sopivalla vastuksella lisäämällä levypainot tangon päihin. Mikäli sinulta löytyy jo levypainot kotoa, tämä on varmasti edullisin ratkaisu.

Säädettävät käsipainot 10-40 kg
Meiltä löytyy myös säädettäviä käsipainoja kumisena sekä rautaisena. Säädettävät käsipainosarjat ovat olleet viime vuosien hitti! Ne vievät suhteessa vähän tilaa, kulkevat helpommin mukana vaikka mökille ja saat säädettyä vastusta helposti tarpeesi mukaan.

Kiinnitä huomiota myös käsipainojen otekahvoihin! Niitä on saatavilla tasaisia, ergonomisella pyöreämmällä otteella sekä otepitoa helpottavia karhennettuja.

Käsipainomalleissa on merkitty, myydäänkö niitä pareittain vai yksittäin.

Useimmissa käsipainoissa on painomerkinnät, eli ne ovat kiinteitä eivätkä siis säädettävissä.

Suosituimmat
Corefit Säädettävä käsipainosarja 2x10 kg
Corefit Säädettävä käsipainosarja 2x10 kg
Arvosana:
90%
69,90 € (sis. alv.)
Käsipainotanko sileä 37,5 cm / 30 mm
Käsipainotanko sileä 37,5 cm / 30 mm
15,90 € (sis. alv.)
Käsipainotanko 50 mm holkkilaakerilla
Käsipainotanko 50 mm holkkilaakerilla
49,90 € (sis. alv.)
ATX® Rocket Series S käsipainotanko 38 cm
ATX® Rocket Series S käsipainotanko 38 cm
89,90 € (sis. alv.)
ATX® Rocket Series L käsipainotanko 52 cm
ATX® Rocket Series L käsipainotanko 52 cm
99,90 € (sis. alv.)
Käsipainotanko 50 mm kuulalaakereilla + lukkopari
Käsipainotanko 50 mm kuulalaakereilla + lukkopari
79,90 € (sis. alv.)
ATX Polyurethan käsipaino 2,5 - 60 kg
ATX Polyurethan käsipaino 2,5 - 60 kg
Alkaen 18,90 € (sis. alv.)
ATX® Pro Style käsipainot 2,5 - 60 kg ATX® logolla mustalla pohjalla
ATX® Pro Style käsipainot 2,5 - 60 kg ATX® logolla mustalla pohjalla
Arvosana:
90%
Alkaen 12,90 € (sis. alv.)

Tuotteet 1-16 / 44

Set Descending Direction
Sivu
per sivu