Käsipainot ovat varmaankin eniten käytettyjä painoja lihaskunnon kehittämiseen. Käsipaino on yksinkertainen mutta silti hyvin tehokas ja monipuolinen kuntoiluväline, jota voidaan käyttää joko yksistään tai pareittain. Käsipainojen (eng. dumbbells) helppokäyttöisyyden ja edullisuuden ansiosta, ne ovat helpoin valinta ihan jokaiselle kuntoilijalle.

Käsipainoja, käsipainosarjoja ja käsipainotelineitä on meillä saatavilla niin montaa kokoa ja mallia, että niistä löytyy varmasti optimaalisin kaikkiin käyttötarkoituksiin kevyestä kuntoilusta ryhmäliikuntaan. Käsipainoseteillämme varustat helposti kotisalin tai isonkin kuntokeskuksen. Käsipainoja saatavana aina 150 kg saakka niin teräksisiä kuin polyuretaanisia.

Kromiset käsipainot 1-10 kg
Kromiset käsipainot ovat ajattomat ja missä tahansa tilassa näyttävät. Karhennettu otetanko ja hieman kaareva ergonominen muotoilu takaavat parhaan mahdollisen otteen. Krominen pinnoite tekee käsipainoista äärimmäisen kestävät halkeilua ja pinnan rikkoutumista vastaan.

Hexagon käsipainot 1-50 kg
Hex-käsipainojen nimi tulee niiden päätyjen kuusikulmaisesta muodosta. Ne ovat raudasta valmistettuja ja yleensä kumilla päällystettyjä kiinteitä käsipainoja. Hex- käsipainojen etu on yleensä edullisen hinnan lisäksi se, etteivät ne rullaa paikoiltaan. Tästä syystä niitä voidaan käyttää myös punnerruskahvoina.

Neopreeni käsipainot 0,5-5 kg
Todella laadukkaat käsipainot ryhmäliikuntaa, kotijumppaan tai työpaikalle. Neopreeni antaa käsipainoille pehmeämmän tuntuman ja ote ei luista näistä edes hikoillessa. Tästä syystä ne ovatkin suosittuja treenivälineitä.

Kumiset käsipainot 4-60 kg
Kumitetut kiinteät käsipainot ovat suhteellisen edullisia ja soveltuvat niin ammatti- kuin kotikuntoiluun. Käsipainojen laadukas luonnonkuminen päällys vaimentaa meteliä. 

Polyuretaani käsipainot 2,5-60 kg
Polyuretaanipäällysteiset käsipainot ovat käsipainojen aatelia! Polyuretaani tarjoaa optimaalisen kovuuden mutta samalla joustavuutta. Polyuretaanin ansiosta käsipainoissa ei tule hankausta, naarmuja tai hilseilyä. Materiaali tuntuu pinnasta silkinpehmeältä mutta polyuretaaniset käsipainot ovat äärimmäisen kestäviä. Ne on valmistettu täysteräksestä ja mekaanisesti liitetty ja hitsattu eli ne eivät voi katketa eikä löystyä. Ne ovat myös värinpitäviä ja vastustuskykyisiä värin haalistumiselle. Mikä parasta – ne ovat täysin hajuttomat! Materiaali ei muodosta ulospäin mitään kemiallisia höyryjä.

Watson Pro käsipainot 2,5-150 kg
Watsonin käsipainot ovat omaa luokkaansa! On olemassa käsipainoja ja sitten löytyy Käsipainoja. Nämä Käsipainot on käsin tehtyjä ja CNC koneistettuja. Watsonin Käsipainot kestävät pudottamisen eivätkä vaurioidu tai mene koskaan rikki.  Watsonin Käsipainot näyttävät sekä tuntuvat hyviltä. Näitä suosittelemme joko ’high end’ kotisalille tai hyvin kovaan käyttöön laatutietoisille kaupallisille saleille. Watsonin laatu sekä ikuinen takuu täyttävät vaatimmankin treenaajan tarpeet. 

Kasaa oma käsipaino omia levypainoja hyödyntäen
Myymme erikseen myös pelkkiä käsipainotankoja, joista voit rakentaa käsipainot itsellesi sopivalla vastuksella lisäämällä levypainot tangon päihin. Mikäli sinulta löytyy jo levypainot kotoa, tämä on varmasti edullisin ratkaisu.

Säädettävät käsipainot 10-40 kg
Meiltä löytyy myös säädettäviä käsipainoja kumisena sekä rautaisena. Säädettävät käsipainosarjat ovat olleet viime vuosien hitti! Ne vievät suhteessa vähän tilaa, kulkevat helpommin mukana vaikka mökille ja saat säädettyä vastusta helposti tarpeesi mukaan.

Kiinnitä huomiota myös käsipainojen otekahvoihin! Niitä on saatavilla tasaisia, ergonomisella pyöreämmällä otteella sekä otepitoa helpottavia karhennettuja.

Käsipainomalleissa on merkitty, myydäänkö niitä pareittain vai yksittäin.

Useimmissa käsipainoissa on painomerkinnät, eli ne ovat kiinteitä eivätkä siis säädettävissä.

Käsipainot

Rajaa 0 rajaa käytössä
Rajaa
Sulje
Aseta laskevaan järjestykseen

55 tuotetta

per sivu