Markkinoiden laajin valikoima laadukkaita 30mm ja 50mm levypainoja voimaharjoitteluun ATX :ltä! Edullisimpien rautaisten levypainojen ja klassisten kumitettujen levykiekkojen lisäksi valikoimamme kattaa polyuretaanista valmistetut levypainot, täyskumiset bumper plate -kiekot, kalibroidut teräslevykiekot sekä painonnoston tekniikkalevyt. Suosittelemme hyödyntämään verkkokauppamme "rajaa"-toimintoa, jonka avulla löydät helposti haluamasi levykiekkovaihtoehdon. 

PU-levypainot eli polyuretaanilla päällysteyt levypainot löydät myös otekahvallisina. Otekahvat helpottavat painojen siirtelyä ja säilyttämistä, minkä lisäksi ne tekevät painon kannattelun miellyttäväksi pelkästään levykiekoilla tehtävissä liikkeissä. Polyuretaani on käytössä kestävä materiaali, jossa ei ole kumille ominaista tuoksua. Tästä syystä ne ovatkin erityisen suosittuja sekä pienissä että suurissa kuntokeskuksissa. 

Kumipäällysteisia levypainoja löydät valikoimastamme laajasti ja ovat toimiva vaihtoehto niin kaupallisille kuntosaleille kuin kotitreeniin. Kumipäällyste estää painon ruostumista ja suojaa lattiaa. 

Bumper Plate ovat loistava vaihtoehto kun etsit astetta laadukkaampia levykiekkoja erityisesti toiminnalliseen harjoitteluun, CrossFitiin, painonnostoon tai voimanostoon. Kuntosaleille tämä kuminen levykiekko on hyvä valinta sen kestävyysominaisuuksien lisäksi myös siksi, että ne aiheuttavat pudottaessa muita kiekkoja vähäisemmän tärähdyksen. Huomioithan, että Bumper Plate -levykiekkojen halkaisija on sama riippumatta kilomäärästä. 

Valurautainen levykiekko on toimiva ja edullinen ratkaisu erityisesti kotikuntosaleille. 

Levypainot

Rajaa 0 rajaa käytössä
Rajaa
Sulje
Rajaa
Tavaramerkki
Käyttötarkoitus
Hinta
Materiaali
Valmistaja
Paino (kg)
Aseta laskevaan järjestykseen

41 tuotetta

per sivu